هشدار در مورد مصرف شیرهای غیر پاستوریزه
احتمال ابتلا به بیماریهای عفونی با مصرف شیرهای غیر پاستوریزه
مصرف شیرهای غیر پاستوریزه، امکان ابتلا به بیماریهای عفونی، میکروبی و انواع اسهالها را به دنبال دارد.
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف شیر برای سلامت بدن ضروری است، اما نوشیدن شیر فاسد یا آلوده میتواند باعث بیماریهای خطرناکی شود.
دکتر پروین میرمیران افزود: اولویت ما سالم بودن شیر است و میتوانیم از شیر پاستوریزه یا هموژنیزه با حفظ ارزش غذایی آن استفاده کرد.
وی به مصرف روزانه شیر در گروههای مختلف سنی تأکید و اضافه کرد: برای کودکان توصیه شده که روزانه دست کم دو لیوان شیر مصرف کنند و در مورد کودکان بیش از دو سال توصیه به مصرف شیر کم چرب و کودکان کمتر از دوسال طبق علم روز و نظر اسلام توصیه به مصرف شیر مادر شده است.
دکتر میرمیران افزود:افرادی که تا سن بلوغ شیر را تا دو لیوان مصرف میکنند، از رشد استخوانی بهتری برخوردار هستند. یعنی رشد آن ها، متناسب با قد و ژنتیک خانواده خواهد بود.
وی با بیان اینکه شیر در گروه لبنیات بیشترین تأثیر را در نشست کلسیم بر استخوانها داردگفت: برای جلوگیری از نرمی استخوان در کودکان، مصرف شیر و در بزرگسالان برای پیشگیری از پوکی استخوان و شکستگیهای نواحی مختلف استخوان ناحیه دست نیز توصیه به مصرف لبنیات به ویژه لبنیات غنی شده از ویتامین D میشود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی به افراد مسن توصیه کرد یک تا دو لیوان شیر به طور روزانه به منظور جلوگیری از پوکی استخوان مصرف کنند.