يونيسف اعلام کرد
تبعات اقتصادی کرونا میلیونها کودک را با فقر رو به رو مي کند
یونیسف اعلام کردند پیامدهای اقتصادی همه گیری کووید ۱۹ میتواند تا ۸۶ میلیون کودک دیگر را با فقر خانوار رو به رو کنند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ؛ سازمان نجات کودکان و صندوق کودکان ملل متحد یونیسف در گزارشی که روز پنجشنبه منتشر شد اعلام کردند پیامدهای اقتصادی همه گیری کووید ۱۹ میتواند تا ۸۶ میلیون کودک دیگر را با فقر خانوار رو به رو کنند و تا پایان سال ۲۰۲۰ آنها را از خدمات اساسی محروم کند.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک از ابیجان، طبق این گزارش شمار کودکان خانوارهای فقیر ممکن است به دلیل پیامدهای اقتصادی کووید ۱۹ با افزایش ۱۵ درصدی تا پایان ۲۰۲۰ یعنی ۸۶ میلیون نفر همراه باشد. به این ترتیب تا پایان سال جاری شمار مجموع کودکانی که در کشورهایی با درآمد پایین و متوسط زیر خط فقر زندگی میکنند به ۶۷۲ میلیون نفر خواهد رسید. حدود دو سوم این کودکان نیز در آفریقای سیاه و جنوب آسیا زندگی میکنند.
هنریتا فور دبیر کل یونیسف با انتشار بیانیهای اعلام کرد همه گیری ویروس کرونا موجب بروز بحران اجتماعی و اقتصادی بی سابقهای شد که به منابع خانوادهها در سراسر جهان آسیب وارد میکند. گستردگی مشکلات مالی که خانوادهها با آن رو به رو هستند سالها پیشرفت در زمینه کاهش فقر کودکان را تهدید میکند و این کودکان را از خدمات اساسی محروم میکند. بدون اقدام هماهنگ خانوادههایی که برای رسیدن به این اهداف تلاش میکنند ممکن است در فقر سقوط کنند و فقیرترین آنها نیز ممکن است با تنگدستی و محرومیتی رو به رو شوند از چند دهه پیش ریشه کن شده بود.
یونیسف تاکید کرد نبود تدابیر فوری برای حمایت از خانوادههای دچار مشکل مالی ناشی از همه گیری، مجموع کودکانی که، زیرا خط فقر زندگی میکنند تا پایان سال به ۶۷۲ نفر خواهد رساند.
نجات کودکان و یونیسف توضیح میدهند که تبعات بحران اقتصاد جهانی ناشی از همه گیری و سیاستهای قرنطینه به دو صورت اثر گذار خواهد بود. در وهله اول به دلیل از دست رفتن درآمد، خانوادهها نمیتوانند هزینه نیازهای و خدمات اولیه به ویژه آب و غذا را پرداخت کنند. به علاوه دسترسی کودکان به درمان یا آموزش کاهش خواهد یافت و آنها را بیشتر در معرض ازدواج کودکان، خشونت و سوء استفاده قرار میدهد.