سند آمایش؛ ترسیم بایدها و نبایدهای توسعه + فیلم
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین: آمایش نوعی برنامه ریزی بلند مدت است که هدف آن سازماندهی اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و زیست محیطی به منظور تحقق آیندهای مطلوب است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین,
ابوالفضل یاری با اشاره به تدوین سند آمایش در استان گفت: این سند ارتباط و ایجاد تعادل بین سه عنصر انسان، فضا و فعالیت است.
وی با توضیح بیشتر در این خصوص افزود: سند آمایش یعنی اینکه در پهنه سرزمینی استان کاربریها و فعالیتهایی صورت بگیرد که ضمن حفظ محیط زیست، توسعه پایدار به همراه داشته باشد و منابعی نیز برای آیندگان ذخیره شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین بیان کرد: آمایش نوعی برنامه ریزی بلند مدت است که هدف آن سازماندهی اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و زیست محیطی به منظور تحقق آیندهای مطلوب است.
یاری خاطر نشان کرد: یکی از شاخصها و معیارهای توسعه یافتگی، میزان انطباق برنامههای اجرایی با مطالعات آمایشی است.
به گفته وی؛ در آمایش هم به پتانسیلهای ذاتی منطقه و هم به توسعه و جهت گیریهای که باید به آنها برسیم توجه میشود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ادامه داد: در سند آمایش به آینده پژوهی و آینده نگری توجه شده و در وضع موجود متوقف نشده ایم.
یاری با پذیرش اشکالات موجود در سند آمایش گفت: سند آمایش برای اولین بار در کشور در استان قزوین تهیه شده و اشکالات آن با نظر کارشناسان برطرف خواهد شد.
وی گفت: در استان قزوین این سند در سال ۸۶ تهیه و تدوین شد، اما از سال ۹۱ این طرح کلید خورد.
به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان؛ افق این سند ۵۰ ساله است، اما باتوجه به نیازهای استان و اقبال برای سرمایه گذاری در استان مطالعات و برنامههای ۲۰ ساله و ۵ ساله نیز در این سند لحاظ شده است.
یاری گفت: بعد از تدوین این سند خوشبختانه مسئولان ارشد استان بخوبی با این سند همسو بوده اند و به آن توجه ویژه داشته اند.
وی ابراز امیدواری کرد: با بكار گيری اين راهبردها بتوانیم به توسعه هر چه سريعتر استان دست پیدا کنیم.