شرکت های هواپیمایی اعلام کردند
با رعایت فاصله فیزیکی مسافران مخالف هستیم
شرکتهای هواپیمایی به دلیل مسائل اقتصادی، با رعایت فاصله فیزیکی بین مسافران مخالفت کردند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار؛ انتشار تصاویری از مسافران هواپیمایی بدون رعایت فاصله مقرر شده، در سراسر جهان دست به دست میشود. مسافران در این هواپیما به هیچ وجه فاصله فیزیکی را رعایت نمیکنند.
تصاویر که متعلق به یکی از پروازهای پاریس است، مشاجره برانگیز شده است. سازمان بین المللی حمل و نقل هوایی به این مشاجرات پایان داد و در بیانیهای اعلام کرد که شرکتهای هواپیمایی با فاصله گذاری فیزیکی مخالفند، چرا که از نظر این شرکتها رعایت این قانون افزایش ۵۰ درصدی سفرهای هوایی را به دنبال دارد.
گزارشگر این شبکه گفت: موسسه بین المللی حمل و نقل هوایی که حدود ۲۹۰ شرکت هواپیمایی در آن عضو هستند، روز سه شنبه اعلام کرد که این شرکتها با رعایت فاصله تعیین شده در داخل هواپیماها مخالف هستند. از نظر این شرکتها رعایت این مقررات مستقیما بر قیمت بلیت مسافران تاثیر گذار خواهد بود. ابتدا این بحث مطرح بود که از شرکتهای هواپیمایی خواسته شود، بین هر دو مسافر یک صندلی خالی باقی بماند. چنین اقدامی تراکم مسافران در هواپیما را تا ۶۲ درصد کاهش میدهد. سود پرواز هواپیماها پس از این کاهش، از پایینترین نرخ سودآوری تعیین شده یعنی سود ۷۷ درصدی نیز کمتر خواهد بود و به این ترتیب چنین اقدامی به یکباره قیمت بلیت هواپیما را برای هر نفر ۵۰ درصد افزایش میدهد و عملا شرکتها فقط میتوانند هزینههای مربوط به پرواز را پرداخت نمایند.
شرکتهای هواپیمایی عضو این موسسه همچنین اعلام کردند که نرخ سرایت ویروس کرونا در هواپیماها بیشتر از سایر اماکن نیست. چرا که در هواییماها افراد کنار یکدیگر قرار میگیرند، نه روبروی هم. از طرف دیگر تکیه گاه هواپیماها عقب میروند و پنکهها در هواپیماها با سرعت کم فعال هستند. به گفته این شرکتها از ۱۱۰۰ هزار مسافر هواپیماها، که ناقل ویروس کرونا هستند و درکنار ۱۰۰ هزار نفر مسافر غیرمبتلا سفر میکنند، فقط دو نفر از پرسنل هواپیماها خواهند بود. هیچ دلیل علمی در تحقیقات کوچک انجام گرفته توسط این شرکتها وجود ندارد. اما به هر شکل شرکتهای هواپیمایی در بیانیه خود که از طریق نشریات منتشر کرده اند، از استفاده از ماسک و کنترل دمای بدن مسافران پیش از سوار شدن به هواپیما حمایت کرده اند. این شرکتها از احتمال دستیابی به راه حلهایی در بلند مدت از جمله صدور گذرنامه ایمنی نیز سخن به میان آورده اند. این گذرنامهها نشان میدهند که افراد قبلا به ویروس کووید-۱۹ مبتلا شده اند یا خیر.