به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما ، خشونتهای مسلحانه در برخی شهرهای آمریکا به رغم برقرار بودن محدودیتهای اجتماعی، موجب افزایش آمار قتل در این کشور شده است.
سایت فاکس نیوز در مطلبی با این عنوان نوشت، در سینسیناتی (شهری در اوهایو) آمار قتل در میانه همه گیری کرونا، بیش از دو برابر شده است و از ۱۲ فقره قتل در زمان مشابه سال ۲۰۱۹ به ۲۸ مورد افزایش یافته است و از این تعداد، ۲۵ قتل با استفاده از اسلحه صورت گرفته است. این اطلاعات را رئیس پلیس این شهر ارائه کرد.
در لوئیزویل (شهری در میسی سی پی) نیز از ۲۸ مارس که مقررات در خانه بمانید وضع شد، تا کنون، ۳۶ فقره قتل رخ داده است. این آمار در مدت زمان مشابه در سال ۲۰۱۹، ۲۲ قتل بود.
یک مقام پلیس لوئیزویل گفت: چیزی که برای من مشخص است، این است که برای کسانی که بیرون میآیند و درگیر خشونتهای مسلحانه میشوند، ظاهرا این ویروس اهمیتی ندارد.
وب سایت "دِ تریس" که ویژه اخبار مربوط به کنترل تسلیحات است، روز سه شنبه گزارش داد، دادهها نشان میدهد همه جرایم از سرقت تا تخلفات مواد مخدر در همه شهرهای آمریکا در دوران همه گیری کرونا، کاهش یافته است، به جز جرایم مسلحانه. به نحوی که تعداد قتلهایی که بر اثر درگیریهای مسلحانه، در فاصله اول مارس تا ۱۹ آوریل اتفاق افتاده، نسبت به سال قبل ۶ درصد افزایش یافته است.
شیکاگو یکی از خطرناکترین شهرهای آمریکاست. پلیس در ماه آوریل از ۵۶ قتل در این شهر خبر داد. شهر خطرناک دیگر، جکسونویل در فلوریدا است که تیراندازیها در آن در ماه آوریل افزایش یافت. یکی از قربانیان تیراندازی، دختری ۵ ساله بود که ششم آوریل بر اثر برخورد یک تیرسرگردان به سرش جان باخت. تا ۱۲ آوریل، ۵۳ فقره قتل در جکسونویل ثبت شد. در مدت مشابه در سال گذشته، این رقم ۱۷ فقره قتل بود.
جیمز لینچ استاد جرم شناسی دانشگاه مریلند در اینباره گفت هرچند فاصله گذاری اجتماعی ممکن است خشونتهای لحظهای را کاهش دهد، بعید است انواع انتقامجوییهای برنامه ریزی شده را کنترل کند.
در شهر نیویورک هم در ماه آوریل، آمار قتل نسبت به آوریل ۲۰۱۹، ۶۷ درصد افزایش یافته و از ۱۸ به ۳۰ فقره قتل رسیده است.
پیش از این نیز مجله اکونومیست گزارش داد در پنج شهر بزرگ شیکاگو، کانزاس، لس آنجلس، ممفیس و نیواورلئان، که همگی از ۱۹ تا ۲۴ مارس تحت تدابیر محدودیتهای اجتماعی بودند، خشونت خانگی ۵ درصد افزایش یافت.
میلواکی روز دوشنبه صحنه بدترین خشونت خانگی از زمان شیوع کرونا بود. مردی ۴۳ ساله پنج عضو خانواده خود را با شلیک گلوله کشت، چهار نفر از این قربانیان، نوجوان بودند. او خود با پلیس تماس گرفت و اعلام کرد همه اعضای خانواده ام را کشتم.