به گزارش
خبرگزاری صداو سیما مرکز کرمانشاه؛ هوشنگ بازوند امروز در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان، اظهار داشت: در سال گذشته اقدامات و برنامههای خوبی برای ایجاد اشتغال شکل گرفت و امسال با توجه به شعار سال یعنی "جهش تولید" باید بیش از گذشته و به صورت جهشی و جهادی تلاش کنیم.
وی با اشاره به ضربههای ناشی از ویروس کرونا بر اقتصاد مردم بیان داشت: این ویروس علاوه بر اینکه بر سلامتی مردم تاثیر داشت بر اقتصاد جامعه و مردم نیز ضربه زد لذا راه جبران این خسارتهای سنگین ناشی از کرونا تحقق شعار سال یعنی جهشی کار کردن و حرکت به سمت تولید و رونق اقتصادی است.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه باید خسارتهای وارد شده از ویروس کرونا را با کار تلاش و جدیت جبران کنیم، تصریح کرد: جبران این خسارتها مستلزم تلاش بیش از پیش مدیران عضو این کارگروه و مدیران بانکها به صورت جهشی و جهادی در راستای تحقق شعار سال است.
رئیس کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان در ادامه به تفاهم نامه صورت گرفته با ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) برای ایجاد ۱۰ هزار شغل جدید در استان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته تفاهم نامهای منعقد شد که حدود ۵ هزار و ۶۰۰ شغل توسط ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) در استان ایجاد شود، اما خوشبختانه طی پیگیری که با ریاست محترم ستاد اجرایی فرمان امام (ره) کشور صورت گرفت، مقرر شد که این تعداد به ۱۰ هزار در استان افرایش پیدا کند.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: این ۱۰ هزار شغل جدید با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان (برای هر شغل ۵۰ میلیون تومان) در روستاها ایجاد میشود لذا علاوه بر اشتغالزایی به ماندگاری و محرومیت زدایی در روستاها در راستای جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها نیز توجه داریم.
او به اقدامات خوب و اثربخش رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) کشور در استان اشاره کرد و گفت: انصافاً باید از اقدامات و برنامههای اثربخش جناب آقای دکتر مخبر در کشور تقدیر و تشکر کنیم و این بنیاد در هر بحرانی که مانند زلزله و سیل رخ میدهد، هم در برنامههای یاری رسان مشارکت میکنند و هم بحرانها را به فرصت تبدیل میکنند و در کمک رسانی به استان کرمانشاه نیز اقدامات ارزشمندی انجام دادند.
بازوند در ادامه همچنین خواستار توجه به حوزه گردشگری و فرصتهایی که در این حوزه برای اشتغالزایی و رونق اقصادی وجود دارد، شد.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر پرداخت حقوق بیکاری به افراد مشخص شده در استان اظهار داشت: در استان ۷ هزار و ۳۰۰ نفر برای دریافت بیمه بیکاری شناسایی شده اند که ضروری است از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هر چه زودتر حقوق این افراد پرداخت شود.