افزایش صادرات انجیر در استهبان
صادرات انجیر در استهبان از نظر وزنی ۴۹ درصد افزایش یافت.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مهدی اعیان منش مدیر جهاد کشاورزی استهبان گفت: طبق آمار رسمی گمرک، میزان صادرات انجیر این شهرستان در سال ۹۷ به میزان ۹ هزار و ۲۰۶ تن بود که این میزان در سال ۹۸ به ۱۳ هزار و ۷۳۷ تن رسید و نشانگر ۴۹ درصد افزایش صادرات محصول در این مقطع زمانی است.
وی افزود: رفع مشکلات گمرکی و کاهش تعرفه صادراتی انجیر از مهمترین دلایلی هستند که با تلاش و پیگیری استانداری فارس، سازمان جهاد کشاورزی، فرماندار و مدیریت جهاد کشاورزی با همکاری انجمن خشکبار ایران موجب تسهیل صادرات انجیر شد.
اعیان منش ادامه داد: ایجاد ظرفیت صادرات منطقه اوراسیا نیز در این افزایش موثر بوده و یکی از صادرکنندگان این شهرستان به عنوان اولین صادر کننده به اوراسیا خط شکن این بازار بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی استهبان، یکی از دیگر دلایل افزایش صادرات انجیر را صدور گواهی قرنطینه در این شهرستان به عنوان پایتخت انجیر خشک ایران و معطل نماندن محمولهها در گمرک و افزایش میزان تولید محصول برشمرد.
استهبان با ۲۴ هزا رو ۵۰۰ هکتار باغ انجیر سال گذشته بیش از ۱۹ هزار تن انجیر تولید کرد که از این میزان ۱۳ هزار و ۷۳۷ تن انجیر خشک به خارج از کشور صادر شد.
استهبان در ۱۶۰ کیلومتری شرق شیراز قرار دارد.