به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ استاندار امروز در دیدار با جمعی از مدیران و مسئولان جامعه کارگری و دبیر اجرایی خانه کارگر گیلان در رشت این قشر تلاشگر را سنگر داران خط مقدم تولید دانست و بر ضرورت توجه جدی دست اندرکاران دولتی و کانون های کارفرمایی به عمده ترین مسائل و مشکلات جامعه کارگری تاکید کرد.
ارسلان زارع با تشریح بخشی از اولویتهای معیشتی و امنیت شغلی کارگران به شرایط تولید و اقتصاد جهانی در فضای پس از شیوع کرونا اشاره کرد و افزود : امروز ایجاد امنیت شغلی و ارتقاء معیشتی کارگران در گرو رونق تولید و بهبود شرایط اقتصادی است و دولت در این زمینه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.
وی همچنین برنامه ریزی و تعامل سازنده سرمایه گذار، کارفرما و کارگر را برای تداوم تولید و امنیت اشتغال ضروری دانست و تصریح کرد : دستگاههای دولتی و اجرایی مرتبط با این سه ضلع آمادگی دارند تا از تمامی توان خویش، برای بهبود شرایط کاری و معیشتی کارگران بهره گیرند.
حسن ایزدی دبیر اجرایی خانه کارگر گیلان نیز در این نشست امنیت شغلی و بهبود وضعیت معیشتی جامعه کارگری را 2 اولویت مهم و خواسته ی به حق این قشر اعلام کرد وافزود : در حال حاضر 430 هزار کارگر بار سنگین تولید در چرخه اقتصاد گیلان را بر دوش می کشند که رسیدگی هر چه بیشتر به مشکلات و دغدغه های آنان تجلی بارز عدالت اجتماعی است.
غلامرضا خوالگر، رئیس کانون شوراهای اسلامی کار گیلان نیز از فاصله نرخ تورم با تعیین حداقل دستمزد ماهیانه ی کارگران به رقم یک میلیون و 830 هزار تومان انتقاد کرد و گفت : جامعه کارگری استان با علم و اطلاع از شرایط اقتصادی و تولیدی کشور پس از شیوع کرونا، انتظار دارد فاصله بین حقوق تعیین شده برای 2 قشر کارمند و کارگر در راستا عدالت تعدیل شود.
ابراهیم یوسف زاده رئیس کانون بازنشستگان کارگری شهرستان رشت نیز گفت : در حال حاضر حدود 135 هزار بازنشسته و مستمری بگیر استان تحت پوشش 16 کانون بازنشستگان کارگری گیلان قرار دارند.
در پایان این نشست مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و محمد حسین شهدی نژاد مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان نظرات خود را در خصوص نحوه حمایت از شوراهای کار و ارائه ی خدمات درمانی به جامعه کارگری ارائه کردند.