پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از تصویب ۲۰۰ میلیارد ریال برای مبارزه با هجوم ملخ صحرایی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، اسماعیل نجار گفت: با توجه به وضعیت کشورمان در خصوص هجوم ملخ صحرایی و میزان آسیب رسانی آنها در دستههای عظیم به محصولات کشاورزی و وارد کردن خسارت به کشاورزان به پیشنهاد سازمان مدیریت بحران و به تایید سازمان برنامه و بودجه کشور، مبلغ دویست میلیارد ریال به منظور مبارزه کامل با آفت ملخ صحرایی در برخی از استانهای کشور به سازمان حفظ نباتات کشور اختصاص یافت.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به این که آفت ملخ صحرایی، با وارد کردن خسارت به بخش کشاورزی، تامین مواد غذایی را تحت تاثیر قرار میدهد، خاطر نشان کرد: از این رو جلوگیری از هجوم آنها و هم چنین کنترل شرایط موجود در مناطق جنوبی کشور که بیشتر درگیر این بحران هستند، حائز اهمیت است.
وی با اعلام این که مبلغ مذکور به سازمان حفظ نباتات کشور اختصاص یافته، اذعان کرد: سازمان حفظ نباتات کشور موظف است گزارش عملکرد این مصوبه را در مقطع زمانی سه ماهه، به سازمان برنامه و بودجه کشور و هم چنین مدیریت بحران کشور اعلام کند.
نجار در ادامه هم چنین، با اشاره به گزارش دفتر سازمان خواروبار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) در تهران در مورد وضعیت کشورمان در مورد هجوم ملخ صحرایی نیز خاطر نشان کرد: این دفتر طی روزهای اخیر با انتشار گزارشی نسبت به هجوم ملخهای دریایی از هند، پاکستان و کشورهای عربی به جنوب کشور، هشدار داده است.
وی افزود: فائو، از طریق کمیسیون کنترل ملخ صحرایی در جنوب غرب آسیا در چارچوب نظام پیش هشدار و جلوگیری از هجوم ملخ به کشورمان کمک میکند.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، هم چنین با بیان این که طی روزهای اخیر تصاویری از هجوم ملخها در کرمان در فضای مجازی منتشر شده نیز گفت: طبق پیگیریهای صورت گرفته و به گفته مسئولان جهادکشاورزی این شهرستان، نوع این ملخها محلی هستند و از نوع ملخ دریایی نیستند.
این ملخ ها منبع کامل پروتئین برای طیور است چرا آنها را با سم از بین میبرید. کافیست به مردم اعلام کنید آنها را با روشهای خلاقانه گرفته و بصورت پودر در آورده و برای تغذیه طیور استفاده شود. مردم خودشان میدانند چگونه آنها را بسته بسته در کارتن و گونی تحویل دهند.
خداوند این نعمتها را برای ما ارسال میکند و ما آنها راقتل عام کرده و با سموم آنها را غیر قابل مصرف میکنیم.
کافیست در شب با نور آنها را جذب کنیم و با استفاده از فن آنها را مانند جاروبرقی جمع آوری و در داخل توری و گونی به تله و دام بیاندازیم و جمع آوری کنیم.