وضعیت کرونا در انگلیس
بحران کمبود تجهیزات پزشکی و بهداشتی
دانشکده پزشکی انگلیس اعلام کرد یک سوم پزشکان فعال در بخشهای پرخطر بیمارستانها از کمبود دستکش یا ماسکهای محافظ صورت به ستوه آمده اند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در انگلیس به شرح زیر است:
احتمالا ۶ میلیون نفر در انگلیس به این ویروس آلوده شده باشند
یکی از متخصصان اپیدمیولوژی آکسفورد که مشاور سازمان ملی بهداشت انگلیس نیز است گفت حدود ۶ میلیون نفر در انگلیس احتمالا آلوده به ویروس کرونا شده باشند.
پرفسور کریستوف فریزر مسئول هدایت تیمی است که تحت نظارت سازمان ملی بهداشت این کشور، در حال کار برای شناسایی گسترش بیماری کووید-۱۹ در انگلیس میباشد. این تیم در حال کار روی اپلیکیشنی است که با نصب روی گوشیهای هوشمند میتواند تماسهای افراد را شناسایی کند. کارشناسان امیدوارند این اپلیکیشن بتواند در نهایت به کاستن از دامنه محدودیتهای مربوط به قرنطینه کمک کند.
این متخصص اپیدمیولوژی و استاد دانشگاه آکسفورد در شبکه بی بی سی در پاسخ به سئوالی درباره میزان گسترش بیماری کووید-۱۹ در انگلیس گفت «در این زمینه قطعیتی وجود ندارد، ولی من در پاسخ به این سئوال خواهم گفت که در سطح ملی بین سه درصد و شاید تا حدود ده درصد جمعیت تا این مرحله ویروس کرونا را گرفته باشد.»
وی گفت «ما هنوز منتظر مطالعات دقیق بر پایه نوشتههای ایمونولوژی هستیم، ولی چیزی که گفتیم بر پایه درک ما از شیوع ویروس کرونا است.»
پرفسور فریزر در پاسخ به این سئوال که آیا اگر بحث شناسایی تماسها و آزمایش گرفتن زودتر پیگیری میشد جان افراد بیشتری نجات داده میشد یا نه گفت «به نظر من بله.»
وی ادامه داد «من روی اپیدمی سارس در سال ۲۰۰۳ نیز فعالیت میکردم و تست گیری و شناسایی واقعا بخش مهمی از تلاشها برای متوقف کردن یک مورد عفونی جدی است. من به نظرم این راهبرد با گسترش دادن دامنه آن میتواند در شرایط کنونی نیز موثر و مفید باشد.»
کرونا بزرگترین چالش پس از جنگ جهانی دوم
به گزارش خبرگزاری رویترز، بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس اعلام کرد شیوع ویروس کرونا بزرگترین چالش پس از جنگ جهانی دوم است.
وی افزود: ما در حال پیشرفت هستیم.
جانسون خاطر نشان کرد: ما نشانههای واقعی در اختیار داریم که در حال گذر از اوج شیوع ویروس کرونا هستیم.
جانسون گفت این ویروس هر روز غم جدیدی را به ارمغان میآورد.
بحران کمبود تجهیزات بهداشتی
ایندیپندنت در گزارشی درباره بدتر شدن وضعیت کمبود تجهیزات حفاظت شخصی در انگلیس و هشدار پزشکان نوشت، هر روز که میگذرد پزشکان بیشتری مجبور میشوند بدون تجهیزات حفاظت شخصی به مداوای بیماران مبتلا به کرونا بپردازند.
این در حالی است که دومینیک راب وزیر امور خارجه انگلیس از اعلام اینکه چه زمان بحران کمبود این تجهیزات پایان مییابد امتناع میورزد.
دانشکده پزشکی سلطنتی انگلیس اعلام کرد یک سوم پزشکان فعال در بخشهای پرخطر بیمارستانها از کمبود دستکش یا ماسکهای محافظ صورت به ستوه آمده اند؛ شرایطی که در سه هفته گذشته بدتر هم شده است.
۴۰ درصد افرادی که در دیگر بخشهای بیمارستانی فعالیت دارند نیز همیشه تجهیزات لازم را برای محافظت از چشمان خود در اختیار ندارند و ۱۵ درصد برخی مواقع بدون ماسک به بیماران خدمت رسانی میکنند.
یکی از پزشکان میگوید ما با انتخاب بسیار بدی مواجه شده ایم و باید بین نگرانی درباره سلامت خود و درمان بیماران مبتلا به کرونا یکی را انتخاب کنیم.
شمار جان باختگان کرونا در انگلیس با ۴۱۳ مورد افزایش از مرز ۲۰ هزار نفر فراتر رفته است.