آخرین اخبار شیوع کرونا در آمریکا
سی ان ان: ترامپ بار دیگر دروغ گفت
شبکه تلویزیونی سی ان ان، رئیس جمهور آمریکا را به علت تغییر دادن حرف دیشب خود درباره توصیه به تزریق موادضدعفونی کننده، دروغگو خواند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در آمریکا به شرح زیر است:
جدیدترین آمار سازمان بهداشت جهانی درباره وضعیت کرونا در آمریکا
براساس جدیدترین آمار سازمان بهداشت جهانی، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به ۹۲۳ هزار و ۶۱۲ نفر رسید. از این تعداد، ۵۲ هزار و ۹۲ نفر جان باخته و ۹۵ هزار و ۵۲۳ نفر بهبود یافتهاند.
تظاهرات در ایالت ویسکانسین آمریکا علیه مقررات ماندن در خانه
خبرگزاری رویترز گزارش داد: صدها معترض آمریکایی روز جمعه مقابل ساختمان کنگره ویسکانسین در مدیسون تظاهرات کردند و خواستار آن شدند که تونی اورز فرماندار این ایالت اقدام به بازگشایی ویسکانسین کند. روز جمعه بیشترین آمار مبتلایان جدید به کرونا در این ایالت آمریکایی ثبت شده است.
بازگشایی کسب و کارهای تعطیل شده در ایالتهای سراسر آمریکا تبدیل به یک مساله حاد سیاسی شده است.
این در حالی است که تعطیل کسب و کارها برای کنترل گسترش ویروس کرونا موجب ضربه سنگین به اقتصاد آمریکا شده است.
بسیاری از معترضان کلاههایی را در حمایت از دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بر سر داشتند، پرچمهای آمریکا را تکان میدادند و دست نوشتههایی با مضمون «به کار برگردیم» و «اکنون ویس را باز کنید» حمل میکردند.
فرماندار ویسکانسین دستور داده است مقررات ماندن در خانه تا ۲۶ مه اجرا شود.
انتظار میرود این ایالت یکی از ایالتهایی باشد که در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر آمریکا به ترامپ رای ندهد.
سازمان غذا و دارو: فعلا هیچ داروی مجازی برای درمان کرونا وجود ندارد
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرد: در حال حاضر هیچ داروی مجازی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا وجود ندارد.
سی ان ان: ترامپ بار دیگر دروغ گفت
شبکه تلویزیونی سی ان ان گزارش داد: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ساعتی پیش در جمع خبرنگاران در کاخ سفید حاضر شد. او در سخنانش، دروغ گفت. او درباره چیزی دروغ گفت که روز گذشته همه ما شاهد آن بودیم. این وضعیت، جالب توجه است. شاهد بودیم که او خطاب به اعضای کارگروه خود در زمینه کرونا صحبت میکرد و از انجام پژوهش درباره تزریق مواد ضدعفونی کننده و مواد سفیدکننده به افراد سخن میگفت و اینکه به نوعی آنها از داخل پاکسازی شوند، زیرا مواد ضدعفونی کننده روی میز و امثال آن، جواب میدهد! اما حالا میبینیم که رئیس جمهور آمریکا، مدعی است او به صورت طعنه آمیز خطاب به خبرنگاران سخن میگفت و به صورت کنایهای آن سخن را بیان میکرد. اما هیچ کنایهای در کار نبود. ما نوار آن سخنان را داریم و میتوانیم پخش کنیم.
ترامپ از اظهارات خود درباره ترزیق ضدعفونی کنندهها عقب نشینی کرد!
رئیس جمهور آمریکا از سخنان غیرعلمی خود درباره ترزیق مواد ضدعفونی کننده برای نابودی کرونا در داخل بدن عقب نشینی کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، دونالد ترامپ در سخنانی در جمع خبرنگاران در کاخ سفید در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او درباره اظهارنظر غیرعلمی شب گذشته اش درخصوص تزریق مواد ضدعفونی کننده برای از بین بردن کرونا پرسید گفت: من داشتم به صورت سوالی و طعنه آمیز و خطاب به گزارشگرانی شبیه شما، آن صحبت را مطرح میکردم تا ببینم چه میشود. استفاده از ضدعفونی کننده روی دست، شاید جواب بدهد. من داشتم از آقایی که دیروز آنجا حضور داشت سوال میپرسیدم، زیرا وقتی میگویند چیزی برای سه ساعت یا شش ساعت باقی میماند، اما در شرایط وجود آفتاب، اگر از ماده ضدعفونی کننده استفاده شود، آن چیز در کمتر از یک دقیقه از بین میرود. آیا روز گذشته این صحبت را شنیدید؟
ترامپ افزود: من داشتم به صورت کنایه آمیز میپرسیدم. من به صورت بسیار طعنه آمیز داشتم از خبرنگاران حاضر در آن اتاق درباره استفاده از ماده ضدعفونی کننده در داخل سوال میپرسیدم. این مواد، آن (ویروس) را روی دست میکشند و سبب میشود اوضاع بسیار بهتر شود. من آن جمله را به صورت سوال کنایه آمیز از خبرنگاران مطرح کردم.
خبرنگار بار دیگر پرسید: آما شما داشتید از کارشناسان پزشکی خود میخواستید که این مسئله را بررسی کنند؟
ترامپ در پاسخ گفت: خیر. خیر. خیر. من داشتم میپرسیدم که تاثیر وجود آفتاب همراه با استفاده از ضدعفونی کنندهها را روی دست بررسی کنند و اینکه آیا آفتاب به ما کمک میکند یا خیر، زیرا او (عضو کارگروه کرونا) روز گذشته آمد وگفت مطالعات جدی انجام شده است. مطالعاتی انجام شده است و عملی نشده است. هنوز گزارش نهایی تهیه نشده است. به هرحال، خورشید تاثیر منفی شدیدی بر این ویروس دارد. به عبارت دیگر، این ویروس در شرایط رطوبت خیلی دوام ندارد. این ویروس با آفتاب هم خیلی میانه خوبی ندارد. این ویروس با نور آفتاب و گرما میانه خوبی ندارد. این ویروس با مواد ضدعفونی کننده نیز میانه خوبی ندارد. این نکتهای بود که بنده مطرح کردم. فکر میکنم این سخن، روشن بود.
هشدار درباره استفاده از هیدروکسی کلروکین در خارج از بیمارستانها
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، سازمان غذا و داروی آمریکا در مورد استفاده از داروی"هیدورکسی کلروکین" در خارج از بیمارستانها برای درمان کرونا هشدار داد.
دولت آمریکا خرید بخشی از سهام صنعت نفت و گاز این کشور را بررسی میکند
خبرگزاری رویترز گزارش داد: استیون منوچین وزیر خزانه داری آمریکا روز جمعه گفت دولت ترامپ در حال بررسی گرفتن بخشی از سهام شرکتهای انرژی در آمریکا به عنوان گزینهای برای کمک به بخش نفت و گاز در این کشور است که از شیوع کرونا لطمه دیده است.
دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور نیز که در کنار وی در کنفرانسی در کاخ سفید حضور داشت گفت میخواهد به صنعت نفت و گاز آمریکا کمک کند.
رئیس جمهور آمریکا پیشنهاد کرد دولت فدرال سوخت آمریکا را از این شرکتها پیش خرید کند. وی همچنین گفت دولت میتواند بلیطهای هواپیمایی را پیشخرید کند.
ترامپ بار دیگر خودستایی کرد
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سخنانی در جمع خبرنگاران در کاخ سفید، گفت: فکر میکنم ما عملکرد خیلی خوبی داشته ایم. حداقل آماری که وجود داشت این است که عدد (فوتیهای کرونا در آمریکا) حداقل به یکصد هزار نفر خواهد رسید. بازهم تکرار میکنم که حداقل آمار (پیش بینی شده) یکصد هزار نفر بود. اما امیدواریم این رقم بسیار کمتر از این حد باشد. اگر ما سریع اقدام نمیکردیم، چندین میلیون نفر را از دست میدادیم! بسیاری از افراد عملکرد ما را بسیار خوب ارزیابی میکنند. من به دنبال آن نیستم که نتایج خوب این کار به پای من نوشته شود بلکه میخواهم اعتبار این کار برای کسانی در دولت فدرال باشد که عملکرد فوق العادهای داشته اند. اعتبار این کار برای پزشکان و پرستاران و افراد دیگر است.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا همچنین گفت: گسترش ویرس کرونا باعث وارد آمدن خسارتهای فاجعه باری به بخش نفتی آمریکا شد. ما ۴۰ تا ۵۰ درصد بازار نفت را از دست دادیم و برای حمایت مالی لازم از شرکتهای خود تلاش خواهیم کرد.
پلوسی: امروز روز تاسف آوری برای آمریکاست
به گزارش خبرگزاری رویترز، نانسی پلوسی رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا، امروز در نشستی خبری در جمع خبرنگاران در واشنگتن حاضر شد و گفت: امروز روز تاسف آوری برای آمریکا است. تعداد زیادی به علت ابتلا به بیماری (کووید-۱۹) جان باخته اند. تعداد جان باختگان ناشی از ویروس کرونا در آمریکا از مرز پنجاه هزار نفر فراتر رفته است. بیش از پنجاه هزار نفر فوت کرده اند؛ این آمار، بسیار تکاندهنده است.
رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا، امروز در نشستی خبری در جمع خبرنگاران در واشنگتن حاضر شد تا به تشریح برنامههای مجلس نمایندگان و اوضاع کرونایی آمریکا بپردازد. آنچه به هنگام حضور نانسی پلوسی در مقابل دوربین خبرنگاران جلب توجه کرد ماسک خاص وی بود. او به جای ماسک، دستمالی پارچهای به صورت بسته بود که شبیه دستمال دزدان دریایی بود و همه صورت او به جز چشمانش را پوشانده بود. پلوسی تعمدا با همین ظاهر درمقابل دوربین رسانهها قرار گرفت و سپس این صورت پوش خود را برداشت. احتمالا، او با این کار میخواست از دولت ترامپ رئیس جمهور آمریکا انتقاد کند که تجهیزات کافی حفاظتی را در اختیار مردم و مراکز درمانی آمریکا قرار نمیدهد.
ترامپ، قانون کمک ۴۸۴ میلیارد دلاری برای مقابله با کرونا را امضا کرد
به گزارش شبکه تلویزیوین الجزیره، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا قانون اختصاص بسته کمکهای ۴۸۴ میلیارد دلاری را برای کاستن از پیامدهای گسترش کرونا در این کشور امضا کرد.
رئیس جمهور آمریکا: اظهاراتم در مورد تزریق مواد ضدعفونی کننده شوخی بود
به گزارش شبکه تلویزیوین العالم، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت اظهاراتش در مورد تزریق مواد ضدعفونی کننده شوخی بوده است.
متلکهای متعدد فرماندار نیویورک به ترامپ در نشست خبری امروز
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، اندرو کوومو فرماندار ایالت نیویورک در نشستی خبری در جمع خبرنگاران در نیویورک در پاسخ به اینکه دولت ترامپ به نیویورک پول زیادی میدهد، گفت: با شیوع بیماری کووید-۱۹، عدهای میگویند که کمک مالی کلان به ایالت نیویورک بدهیم و آن را نجات دهیم! شما با کمک مالی، نیویورک را نجات نمیدهید! واقعیت این است که نیویورک بود که هرسال با کمکهای مالی اش، شما را نجات داد! نیویورک شما را هرسال نجات داده است. (سناتور) میچ مک کانل (رهبر جمهوری خواهان در سنای آمریکا و سناتور ایالت کنتاکی)، دریافت کننده کمک بوده است نه اعطا کننده کمک! نیویورک ایالتی است که کمک میکند.
وی افزود: ما هر سال پولهای دولت فدرال را بیشتر و بیشتر کرده ایم. ایالت نیویورک، در میان ایالتهای آمریکا از نظر منابع مالی که به دولت فدرال میدهد در رتبه اول قرار دارد. بله، ایالت نیویورک در رتبه نخست قرار دارد. ایالت کنتاکی، از نظر دریافت پول از دولت فدرال در رتبه سوم قرار دارد. کنتاکی بیش از آنکه به جیب دولت فدرال پول بریزد، از دولت فدرال پول میگیرد. این وضع هرسال بوده است. هرسال و هرسال. اما به هرحال، اینجا آمریکا است و ایالتها هرپولی که بتوانند در صندوق دولت فدرال میریزند و ایالتهایی که نیاز دارند این پول را بر میدارند.
کومو ادامه داد: این مسئله مشکلی ندارد. بار دیگر میگویم که سالها، ایالت نیویورک بیشترین کمک مالی را به دولت فدرال داده است. نیویورک بیش از آنکه از دولت فدرال پول دریافت کند، به آن پول داده است. نیویورک بیش از هر ایالت دیگری به دولت فدرال پول داده و کمتر از هر ایالت دیگری از دولت فدرال پول گرفته است. ما بیشترین کمک مالی را به دولت فدرال داشته ایم. کنتاکی همه سالها ازنظر برداشت پول از صندوق دولت فدرال در رتبه سوم بوده است. درواقع، ما پول به این صندوق میریختیم و کنتاکی پول ما را از صندوق برمی داشت.
وی در ادامه با تمسخر و لحنی کنایه آمیز، افزود: اما حالا میبینیم که او (مک کانل) به نیویورک نگاه میکند و میگوید ما میخواهیم به شما کمک مالی بدهیم و شما را نجات دهیم؟! شما میخواهید ما را نجات بدهید؟ لازم نیست جناب سناتور! شما پول ما را پس بدهید. اینکه گفته شود ایالتها باید اعلام ورشکستگی کنند، مضحک است. جناب سناتور! قانونی را تصویب کنید که به ایالتها اجازه بدهد اعلام ورشکستگی کنند! جناب رئیس جمهور! این طرح را امضاء کنید.
فرمانده نیویورک اضافه کرد: او (ترامپ) می گوید اقتصاد در حال بازگشت به اوضاع خوب و عملکرد ما بسیار خوب است، تقاضاها در حال افزایش است و بازار سهام میخواهد بار دیگر اوج بگیرد! این حرفها خوب است! قانونی را تصویب کنید که براساس آن ایالتها اجازه بیابند اعلام ورشکستگی کنند و بعدا ببینید که بازار سهام چگونه بار دیگر اوج میگیرد و ببینیم آن خبرهای خوبی که شما درباره تاب آوری اقتصاد کشورمان میگویید به چه صورت میشود!
تلفات ویروس کرونا در آمریکا در عرض ۱۰ روز گذشته دو برابر شد
خبرگزاری رویترز گزارش داد: تلفات ویروس کرونا در آمریکا در عرض ۱۰ روز گذشته دو برابر شده و از ۵۰ هزار نفر فراتر رفته است.
جان باختن ۴۲۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در نیویورک
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، اندرو کوومو فرماندار دموکرات ایالت نیویورک در نشستی خبری در جمع خبرنگاران در نیویورک گفت: بیماری کووید-۱۹ همچنان در ایالت ما قربانی میگیرد. در بیست و چهار ساعت گذشته، چهارصد و بیست و دو نفر در ایالت نیویورک به علت ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جان باختند. سیصد و نود و هشت نفر از این افراد در بیمارستانها و بیست و چهار نفر دیگر در خانههای سالمندان جان خود را از دست دادند. این رقم در مقایسه با روز گذشته کاهش داشت، زیرا در روز گذشته شمار جان باختگان کرونا، چهارصد و سی و هشت نفر بود. جان باختن این افراد خبری تاسف آور است.
فرماندار نیویورک افزود: شیوع بیماری در چین در ماههای نوامبر و دسامبر بود، اما ما دو ماه دیرتر در این زمینه وارد عمل شدیم. ما میدانستیم چقدر هواپیما از ایتالیا به نیویورک میآید. مشاهده آن وضعیت شبیه تماشای قطار وحشتناکی بود که آهسته به سمت ما میآمد. ما درهای جلوی خانه خود را بستیم، اما درهای عقبی را کاملا باز گذاشتیم! درسی که از این مسئله میتوانیم بیاموزیم این است که شیوع یک بیماری همه گیر در یک جا به معنای شیوع بیماری همه گیر در همه جا است. ممکن است این بیماریهای همه گیر بار دیگر اتفاق بیفتند.
اندرو کومو گفت: بیماری کووید-۱۹ به اقتصاد ایالت نیویورک به شدت ضربه زد. بررسیهای ما نشان میدهد که درآمدهای ایالت نیویورک به علت شیوع این بیماری، حدود سیزده میلیارد و سیصد میلیون دلار کمتر از پیش بینیهای بودجهای ما خواهد بود. به عبارت دیگر، درآمدهای این ایالت به علت شیوع بیماری کووید-۱۹، چهاردرصد کاهش مییابد. ضربه اقتصادی ناشی از این بیماری برای برنامه مالی ایالت در فاصله سالهای ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۴، بیش از شصت و یک میلیارد دلار خواهد بود.
وی افزود: میبینیم که هزینههای دولتی در این ایالت افزایش یافته است. میزان مالیاتی که الان ما در این ایالت اخذ میکنیم کمتر از زمانی است که من این مسئولیت را در نیویورک برعهده گرفتم.
هشدار وزارت خزانه داری آمریکا به بنگاههای بزرگ درباره بستههای حمایتی
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، بنگاههای اقتصادی بزرگ آمریکا به سراغ بستههای حمایتی دولت رفته اند که این اقدام با واکنش گسترده همراه شده است.
دولت آمریکا بسته حمایتی دیگری برای حمایت از بنگاههای اقتصادی این کشور در دوران کرونا به راه انداخته است. مشکل مطرح در این زمینه، نحوه تخصیص و هزینه کرد این پولها است. وقتی چنین مبالغ کلانی به سرعت وارد اقتصاد میشوند، کنترلهای شدیدی برآنها وجود ندارد. در نتیجه، شاهد بوده ایم که شماری از شرکتهای بزرگ آمریکایی نیز بخشی از منابع مالی در بستههای حمایتی قبلی را از آن خود کردند. این رقم به صدها میلیون دلار رسید.
برخی از این شرکتها، این پولها را پس دادند و آن زمانی بود که وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد این شرکتها باید از خودشان خجالت بکشند و نباید به سمت این پولهای حمایتی بروند وقتی منابع مالی دیگری دارند. وزارت خزانه داری آمریکا درباره پیگرد قانونی این شرکتهای بزرگ نیز هشدار داد. این هشدار عمومی تاحدودی تاثیرگذار بود.
بسته ۴۸۴ میلیارد دلاری حمایتی در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، دولت آمریکا در تلاش است بسته حمایتی جدیدی در دوران کرونا به تصویب برساند. مجلس نمایندگان آمریکا دقایقی پیش، این بسته حمایتی چهارصد و هشتاد و چهار میلیارد دلاری را به تصویب رساند. این بسته حمایتی برای کسب و کارهای کوچک و شرکتهای کوچک درنظرگرفته شده است که به شدت به این منابع مالی وابسته هستند. حالا این طرح باید در مجلس سنا به تصویب برسد و سپس به کاخ سفید خواهد رفت تا در صورت موافقت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، نهایی و قانونی شود.
تعداد قربانیان کرونا در آمریکا از مرز ۵۰ هزار نفر گذشت
به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه بلومبرگ، دادههای دانشگاه جانز هاپکینز نشان میدهد تعداد تلفات ناشی از ویروس کرونا در آمریکا از مرز ۵۰ هزار نفر فراتر رفت.
در همین حال؛ به گزارش پایگاه اینترنتی ورلد میتر، با تائید ابتلای ۲ هزار ۹۴۹ مورد جدید به ویروس کرونا در آمریکا تعداد مبتلایان به این ویروس به ۸۸۹ هزار و ۳۹۱ نفر رسید که از این تعداد ۵۰ هزار و ۳۷۰ نفر تاکنون جان خود را از دست داده و ۸۹ هزار و ۸۷۷ نفر هم بهبود یافته اند.
استاد آمریکایی: اظهارنظر ترامپ درباره درمان کرونا، ابلهانه و مزخرف است
به گزارش بخش تلویزیونی خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا شب گذشته سخنان جدیدی درباره نحوه مقابله با ویروس کرونا مطرح کرد که توجه بسیاری را به خود جلب کرد. ترامپ بر این نکته تاکید داشت که موادضدعفونی کننده میتواند ویروس کرونا را در یک دقیقه از بین ببرد و میتوان با تزریق این مواد به بدن، به همین نتیجه رسید!
پال هانتر، استاد دانشگاه ایست آنجلیا در آمریکا درخصوص این اظهارنظر ترامپ گفت: ممکن است بچهها به این حرفهای من گوش کنند و درنتیجه بسیار شک دارم که نظر واقعی ام را کجا بیان کنم و آیا اینجا برای طرح این سخنان خوب است یا خیر. فکر میکنم این اظهارنظر (ترامپ)، یکی از خطرناکترین و ابلهانهترین اظهارنظرهایی است که تاکنون درباره نحوه درمان کووید-۱۹ مطرح شده است. تزریق مواد ضدعفونی کننده به بدن، بی تردید سبب کشته شدن افراد میشود. اگر کسی این کار را انجام دهد، بسیار بسیار بعید است که بتواند پس از تزریق، زنده بماند.
این استاد دانشگاه در بخش دیگری از سخنانش، گفت: این نوع اظهارنظر بسیار غیرمسئولانه است، زیرا متاسفانه ممکن است افرادی در جهان، این نوع مزخرفات را باورکنند و خودشان بخواهند امتحان کنند. من متن کامل مصاحبه (ترامپ) را ندیدم، اما براساس آنچه در گزارشها دیدم و شنیدم باید بگویم، فکر نمیکردم ما درزمینه توصیههای مربوط به کووید-۱۹ تا این اندازه تنزل را شاهد باشیم، اما دیشب این اتفاق رخ داد.
دهها نفر در ناوشکن آمریکایی یو اس اس کید دچار ویروس کرونا شده اند
خبرگزاری رویترز گزارش داد: وزارت دفاع آمریکا بروز کرونا در ناوشکن یو اس اس کید (KIDD) را تایید کرد و گفت ملوانهای این ناوشکن تخلیه شده و آزمایش کرونایی آنها مثبت بوده است.
مقامات آمریکایی روز جمعه به خبرگزاری رویترز گفتند یک ناوشکن نیروی دریایی این کشور در حالی که مشغول ماموریت مقابله با مواد مخدر در کارائیب بوده دچار دهها مورد ابتلا به ویروس کرونا در میان نفرات آن شده است. این تازهترین چالش ارتش آمریکا در مقابله با ویروس کروناست.
آمریکا به رغم غیبت در نشست کرونا مدعی هدایت تلاشهای جهانی درخصوص کرونا شد
خبرگزاری رویترز گزارش داد: آمریکا اعلام کرد هر چند این کشور در نشست مربوط به مقابله با ویروس کرونا حضور نداشت، اما "تردیدی درباره تداوم عزمش برای هدایت مسائل بهداشت جهانی و از جمله بحران کرونای اخیر وجود ندارد. "