به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان نماینده ولی فقیه در گیلان در این نشست با تبیین پیامدهای فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی ناشی از شیوع کرونا در استان بر ضرورت بسیج مجموعه ظرفیت ها و توانمندی های اجتماعی برای کمک به اقشار آسیب پذیر و نیازمند و همچنین تلاش برای تسهیل در روند زندگی روزمره آحاد جامعه تاکید کرد.
آیت الله فلاحتی افزود : در همین زمینه و در راستای منویات حکیمانه رهبر معظم انقلاب، تشکیل قرارگاه مواسات ، همدلی و کمک مومنانه در گیلان مد نظر قرار گرفته و این قرارگاه در قالب 6 کارگروه فعالیت خود را از3 روز گذشته در سراسر استان آغاز کرد و تلاش می شود در روزهای پیش رو بر حجم خدمات رسانی آن افزوده شود.
وی با اشاره به نقش مساجد در اجرای برنامه های مذهبی و فرهنگی ماه مبارک رمضان، تصمیم گیری نهایی در خصوص بازگشایی یا بسته شدن مساجد در این ماه مبارک را منوط به جمع بندی نشست فرداعصر دانست و تصریح کرد : دست اندرکاران استانی با لحاظ نکات بهداشتی و درک صحیح از شرایط موجود، تلاش خواهند کرد تا تصمیمی منطقی و متناسب با منافع و مصالح عمومی اتخاذ کنند و در این زمینه تمامی شرایط مذهبی، بهداشتی، فرهنگی و اجتماعی را مد نظر قرار دهند.
امام جمعه رشت رسالت صدا و سیما را در برنامه ریزی و برنامه سازی و پاسخ به مطالبات عمومی در ماه مبارک خطیر و موثر ارزیابی کرد و گفت : در ماه مبارک رمضان چه مساجد گشوده باشد چه نباشد، رسانه ی استانی باید تدابیر لازم را در خصوص پاسخ به انتظارات مردم مومن و روزه دار به عمل آورد.
استاندار گیلان نیز در این نشست با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ظرفیتهای متعدد و گسترده کشور در عرصه مقابله با تهدیدات و مشکلات، اضافه کرد : مسئولیت مهم مدیران اجرایی تلاش مجدانه برای شناخت هرچه بیشتر این توانمندی ها در بستر خدمت صادقانه و روزافزون به مردم است و این کا مهم می تواند در ماه مبارک رمضان در پرتو عملکرد قرارگاه مردمی مواسات و همدلی و کمک مومنانه استان بیشتر تجلی یابد.
سردار عبدالله پور فرمانده سپاه قدس گیلان نیز گفت : در 3 روز گذشته بیش از 9 هزار بسته حمایتی بین اقشار آسیب دیده از بحران کرونا در گیلان توزیع شد و این روند تا عید سعید فطر ادامه خواهد یافت.
ولی الله داداشی نماینده مردم آستارا و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز وحدت رویه در روند تصمیم گیری ستاد مبارزه با کرونا در گیلان را برای اثر بخشی برنامه ها و ارتقاء سلامت عمومی ضروری دانست و گفت : بهره گیری از ظرفیت رسانه ها و فضای مجازی در ایجاد وحدت رویه برای مقابله با کرونا ضروری است.
در ادامه این نشست آقایان فاضلی دبیر شورای فرهنگ عمومی، آقایی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، باقرزاده مدیرکل صدا و سیما، جهان آرای، مدیرکل آموزش و پرورش، حجج الاسلام والمسلمین حجازی، رئیس ستاد اقامه نماز و مهدوی مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان نظرات خود را در خصوص انجام فرایض دینی در ماه مبارک رمضان، برنامه سازی و اطلاع رسانی در رسانه ها و فضای مجازی، کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی، حفظ حجاب و عفاف و همچنین پیشگیری از جرایم اجتماعی ارائه کردند.