آخرین خبرها از شیوع ویروس کووید ۱۹ در انگلیس
مردم از ترس کرونا به بیمارستان نمیروند
ترس از کرونا موجب شده است مردم انگلیس برای درمان بیماریهای دیگر نیز به بیمارستانها مراجعه نکنند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما؛ نشریه انگلیسی ایندیپندنت نوشت هراس از کرونا موجب شده است مردم انگلیس برای درمان بیماریهای دیگر نیز به بیمارستانها مراجعه نکنند.
انگلیس چهارمین قربانگاه بیماران کرونایی
شمار بیماران کرونایی در انگلیس به مرز ۸۰ هزار نفر رسید
آمار رسمی منتشر شده دولت انگلیس شمار مبتلایان قطعی به بیماری کووید ۱۹ را تا صبح شنبه در این کشور ۷۸ هزار و ۹۹۱ نفر اعلام کرد که هشت هزار و ۷۱۹ نفر بیشتر از روز گذشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ مقایسه آمار رسمی مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در انگلیس نشان میدهد طی یک هفته بر شمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در این کشور ۳۱ هزار نفر افزوده شده است.
کمبود امکانات و تجهیزات پزشکی در کنار کمبود شدید کادر درمانی همزمان با افزایش تصاعدی شمار مبتلایان با کرونا در این کشور موجب شده است شمار زیادی از بیماران کرونایی در این کشور جان خود را از دست بدهند.
بر اساس آمار اعلامی دولت انگلیس تاکنون ۹ هزار و ۸۷۵ بیمار کرونایی در این کشور جان باختند که افزایش پنج هزار نفری را طی یک هفته نشان میدهد.
شمار تلفات روزانه کرونا در انگلیس بیش از ایتالیا و اسپانیا است
شبکه تلویزیونی بی بی سی گزارش داد: شمار تلفات روزانه کرونا در انگلیس بیش از ایتالیا و اسپانیا است.
در ابتدا مجری این شبکه تلویزیونی گفت: در ۵ هفته گذشته تقریبا ۹ هزار نفر در انگلیس به خاطر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند. میزان تلفات روزانه به ۹۸۰ نفر رسیده است. این بدتر از وضعیت ایتالیا و اسپانیا است. با این تعداد آمار تلفات ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستانها به ۸۹۵۸ میرسد. در پایان هفته بسیاری از خانوادهها شاهد اخباری غمبار هستند. امروز سومین روز پیاپی است که دولت آمار تلفات روزانه نزدیک به هزار نفر در روز را اعلام میکند.
خبرنگار این شبکه تلویزیونی گزارش داد: دکتر عبدالمعبود چودری نخستین فردی بود که درباره کمبود تجهیزات حفاظت بهداشتی برای کارکنان بخش درمانی بیمارستانها هشدار داد. اندکی بعد او به ویروس کرونا مبتلا شد. او در روز چهارشنبه درگذشت. او در پیامی که در رسانههای اجتماعی منتشر شد به نخست وزیر هشدار داد و گفت که کارکنان بیمارستانها برای حفاظت از خود و خانواده شان باید به تجهیزات حفاظت بهداشتی دسترسی داشته باشند. پسر او امروز با بی بی سی صحبت کرد.
در ادامه اظهارات انتصار عصیر چودری پسر دکتر عبدالمعبود چودری پخش شد که وی گفت: او یک مرد بزرگ و شجاع بود. او دید که کارکنانش به اندازه کافی تجهیزات محافظ بهداشتی در اختیار ندارند. او درخواستهای زیادی را مطرح کرد.
در ادامه خبرنگار گفت: مشکلات در حال افزایش است. ماسک ها، لباسهای محافظ بهداشتی و دستکشها در چند هفته گذشته به اندازه کافی وجود نداشته است. دولت اعلام کرده است که به اندازه کافی این تجهیزات را در اختیار دارد و نحوه توزیع باید بهبود پیدا کند. اما بسیاری درباره کمبود تجهیزات محافظ بهداشتی برای کارکنان بیمارستانها نگران هستند.
در ادامه فیونا گودلی یک روزنامه نگار گفت: ما پیامهای زیادی از پزشکانی که در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند دریافت کرده ایم. آنها اعلام کرده اند که تجهیزات محافظ بهداشتی در بسیاری از مناطق کشور به اندازه کافی وجود ندارد. آنها احساس میکنند که از آنها محافظت نمیشود و این موضوع سبب ترس و وحشت آنها شده است. آنها وقتی کار میکنند با ترس و وحشت کار میکنند. آنها مطمئن نیستند که این تجهیزات در اختیار آنها قرار داده شود.
در ادامه خبرنگار گفت: کارکنان یک بیمارستان اعلام کردند درباره استفاده یک لباس محافظ بهداشتی اتاق عمل و دستورالعمل آن دچار سردرگمی شده اند. بر اساس این دستورالعمل آنها باید به کرات از این لباس استفاده کنند. پزشک یکی از بیمارستانهای نیوکاسل گفت من احساس میکنم رهبران کشورمان به ما خیانت کرده اند. این همانند آن است که ما بدون هیچ تجهیزاتی برای حفاظت از خودمان به جنگ اعزام شده ایم. به نظر میرسد آنها به ما همانند گوشت در برابر توپ مینگرند. بیمارستان تراست نیوکاسل در بیانیهای اعلام کرد تجهیزات مورد نیاز بیمارستان در چند هفته گذشته بارها تامین و تعویض شده اند. کارکنان باید مطمئن باشند که ما تجهیزات کافی و محافظ بهداشتی در اختیار داریم.
در ادامه خبرنگار هم گفت: امروز دولت اعلام کرد برنامه جدیدی برای تامین تجهیزات محافظ بهداشتی اجرا میکند. دولت اعلام کرده است از واحدهای تجاری خواسته است تجهیزات بیشتری تولید کنند.
در ادامه مت هنکاک وزیر بهداشت انگلیس گفت: اگر شما زیرساختهای تولیدی را در اختیار دارید و میتوانید خواستههای فنی ما را برآورده کنید، ما آماده ایم با شما مذاکره کنیم؛ بنابراین ما میتوانیم این کیتها را در انگلیس تولید کنیم تا مردم ما در ایمنی باشند.
در ادامه خبرنگار شبکه از وزیر بهداشت انگلیس پرسید: شک و تردیدهای زیادی درباره این طرح اعلامی وجود دارد. شما چه تضمینهایی میتوانید بدهید که مردم تجهیزات مناسب را دریافت کنند؟
وزیر بهداشت انگلیس گفت: آنچه من میتوانم بگویم این است که تلاشهایی مستمر برای تامین تجهیزات محافظ بهداشتی در خط مقدم مبارزه با کرونا در جریان است. تلاشهای لجستیکی زیادی در جریان است. ما وجود چالشها را تایید میکنیم. ما هر روز با آنها روبرو هستیم. ما تمام تلاش خود را به کار میگیریم تا این تجهیزات به دست افرادی که در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند، برسد.
در ادامه پروفسور جاناتان وان تام از مقامات وزارت بهداشت انگلیس گفت: ما در مرحله خطرناکی قرار داریم. من میخواهم بر روی این موضوع تاکید کنم که این مرحله به پایان نرسیده است.
سروزیر اسکاتلند که از بیمارستان موقت برای بیماران مبتلا به کرونا بازدید کرده بود بر روی عمل به توصیههای بهداشتی تاکید کرد.
در ادامه اظهارات نیکولا استروجن سروزیر اسکاتلند پخش شد که وی گفت: پیام ما همانند گذشته است. مردم لازم است که در خانه بمانند. من میدانم که این کار به طور ویژه در زمان عیدپاک در این هفته تا چه اندازه دشوار است و میتواند دشوار باشد. اما دیدار با دوستان و آشنایان در این سال میسر نیست.
در ادامه خبرنگار گفت: امروز شماری از مردم انگلیس از روز آفتابی لذت بردند و بر اساس توصیههای مقامات از یکدیگر فاصله گرفتند و ورزش کردند. اما هنوز یک هفته طولانی همراه با تعطیلات پیش رو است.
در ادامه مجری این شبکه تلویزیونی گفت: ما امروز هم شاهد افزایش وحشتناک آمار تلفات روزانه در انگلیس بودیم. این در حالیست که آمار تلفات در جهان از ۱۰۰ هزار نفر فراتر رفته است. آیا نشانههایی مشاهده میشود که شاهد بهبود وضعیت کنونی باشیم؟
در ادامه هیو پیم سردبیر بخش بهداشتی بی بی سی گفت: ما شاهد آماری تکان دهنده هستیم. به نظر میرسد و احساس میکنیم که تلفات با توجه به افزایش شمار مبتلایان در انگلیس به بیش از هزار نفر در روز برسد. کارشناسان به اطلاعات و آمار موجود در بیمارستانها در روزهای آتی توجه دارند تا بدانند چه زمانی ما به حداکثر بحران میرسیم. امروز در جلسه کنفرانس خبری مقامات بهداشتی انگلیس نموداری نشان داده شد. شما میتوانید آمار افراد با وضعیت بدخیم را مشاهده کنید. همانطور که میبینید وضعیت لندن در این نمودار قرمز است. این تعداد اندکی کاهش یافته است. وضعیت منطقه میدلند به ثبات رسیده است. وضعیت اسکاتلند هم به ثبات رسیده است. این علایم نشان میدهد که وضعیت بدتر خواهد شد. پروفسور جاناتان وان تام از مقامات وزارت بهداشت انگلیس هم اعلام کرده است وضعیت خطرناکی پیش رو است. البته تجهیزات محافظ بهداشتی موضوع دیگری است. امروز هنکاک وزیر بهداشت اعلام کرد لازم است شرکتها برای ساخت دستگاههای تنفس مصنوعی وارد عمل شوند و آنها را در اختیار کارکنان بخش خدمات درمانی قرار دهند. هم اکنون کارکنان بخش خدمات درمانی باید از این موضوع مطمئن شوند که این تجهیزات در اختیار آنها قرار داده خواهد شد.
در ادامه مجری شبکه گفت: پیش بینی میشود که دمای هوا در برخی از مناطق انگلیس افزایش پیدا کند. دولت همچنان بر روی این موضوع تاکید دارد که مردم لازم است که در خانه بمانند. البته دولت استثناهایی هم قائل شده است. دولت اعلام کرده است که مردم میتوانند تنها یکبار برای انجام ورزش از خانه خود خارج شوند و این کار را باید در محدوده خانه خود انجام دهند. مردم همچنین میتوانند برای خرید ملزومات اساسی از خانه خارج شوند. مردم همچنین میتوانند برای نیازهای پزشکی و بهداشتی از خانه خارج شوند. شما همچنین میتوانید برای حضور در محل کار خود از خانه خارج شوید.
در ادامه خبرنگار این شبکه تلویزیونی از اسکاربورو گزارش داد: به خاطر شیوع کرونا بسیاری از خیابانها از جمعیت خالی شده اند. وضعیت بسیار غیرعادی است.
در ادامه یکی از ساکنین منطقه گفت: همیشه در اینجا تحرک وجود داشت، اما ساحل منطقه از جمعیت خالی شده است. همه فروشگاهها تعطیل هستند.
در ادامه خبرنگار گفت: این تنها منطقه اسکاربورو نیست که از جمعیت خالی شده است. دیگر سواحل هم از جمعیت خالی شده اند. از منطقه ساوث اند سی در اسکس تا ساوث ورلد این سافکس از جمیعت خالی شده اند. در منطقه اسکگنس در لنکاشایر هم هیچ جمعیتی مشاهده نمیشود. در روزهای عادی حتی یک مکان برای پارک خودرو خود پیدا نمیکردید. اما امروز ما شاهد وضعیت متفاوتی هستیم.
وی افزود: در شهر لندن مقامات شورای شهر به مردم یادآوری میکنند که از یکدیگر فاصله بگیرند. در شهر بیرمنگام ماموران در پارکها گشت زنی میکنند. آنها تلاش میکنند که توصیههای دولت برای فاصله گرفتن افراد از یکدیگر را اجرایی کنند. در بسیاری از مناطق توریستی در اسکاتلند تابلوهای زیادی نصب شده است. شهر کامبریا به شهر ارواح بدل شده است.
در ادامه اظهارات کریس اسمیث یک ویروس شناس در دانشگاه کمبریج پخش شد که وی گفت: ما باید به خاطر داشته باشیم ویروسهای زیادی منتظر ما هستند. ما باید از دیگر افراد فاصله بگیریم. ما باید از افراد مبتلا فاصله بگیریم. فاصله گرفتن از دیگر افراد میتواند زنجیره ویروس را قطع کند.
مسئول یک گروه خیریه در انگلیس: کادر درمانی به دولت اعتماد ندارند
سوزانه هوئیت از مسئوولان موسسه خیریه رویال اوستپروسیس (Royal Osteoporosis) انگلیس گفت: کادر درمانی بیمارستانها به مقامات دولت این کشور در تامین امکانات و تجهیزات اعتماد ندارند.
به گزارش شبکه تلویزیونیای پی تی ان, هوئیت گفت: نگرانی ما مرگ بیش از ۱۹ نفر از کادر درمانی بیمارستانها است. این نگرانی وجود دارد که در این آمار شمار مرگ و میر داروسازها و دیگر کارکنان و پرستاران خانگی ذکر نشده باشد. قطعا ما میدانیم که آنها به تجهیزات حفاظت بهداشتی دسترسی ندارند. هیچ شکی وجود ندارد که مسئوولیت تامین تجهیزات حفاظت بهداشتی برعهده دولت است. وضعیت در حال بهتر شدن است، اما آنچه که دولت لازم است که انجام دهد این است که بداند که هنوز کمبودها و شکافهایی وجود دارد. ما باید اجازه دهیم کادر درمانی بیمارستانها به صراحت در این رابطه حرف خود را بزنند.
وی افزود: به نظرم هیچ فردی نباید کارکنان بیمارستانها را در وضعیت کنونی فریب بدهد. آنها در خط مقدم هستند. موضوعی که لازم است به آن اشاره شود این است که دستورالعمل استفاده از تجهیزات محافظ شخصی مبهم بوده است. در ابتدا دستورالعملی برای استفاده از لباسهای محافظ پزشکی اعلام شده است و سپس این دستورالعمل تغییر کرده است. این موضوع سبب شده است که بسیاری از کارکنان بخش درمانی بیمارستانها احساس کنند که در وضعیت نامناسبی قرار دارند و از آنها به خوبی محافظت نمیشود. مشکلی که وجود دارد این است که تصویری مبهم هم اکنون در برابر کارکنان بیمارستانها وجود دارد. ما امیدواریم که این وضعیت شفاف شود. ما هم اکنون باید تمام تلاش خود را برای نشان دادن حمایت خود از کادر درمانی بیمارستانها نشان دهیم. آنها در خط مقدم قرار دارند و اعتماد خود را به دولت در انجام کارشان از دست داده اند. آنها میتوانند جان بسیاری از افراد را نجات دهند و باید از آنها محافظت شود.
اظهارات وزیر کشور انگلیس درباره کرونا
پریتی پاتل (Priti Patel) وزیر کشور انگلیس گفت متاسفم اگر مردم احساس کنند که ناکامیها و ناکارآمدیهایی وجود داشته است، من در مورد آن بسیار واضح و شفاف خواهم بود. اما در حال حاضر ما در یک همه گیری بی سابقه جهانی قرار داریم. فشارها و تقاضا برای دریافت تجهیزات محافظت بهداشتی ناگزیر است و به صورت تصاعدی خواهد بود. این تقاضاها به طرز باورنکردنی بسیار زیاد خواهند بود و مطمئناً ما در تلاش هستیم تا به آن توجه کنیم و فکر میکنم درست است این اولویت ما است مت هنکاک به عنوان وزیر بهداشت بارها در این باره صحبت کرده است. بر اساس طرحی که وی تشریح کرده است، بدیهی است راههایی وجود دارد که ما میخواهیم کارهای بیشتری برای تولید تجهیزات محافظت بهداشتی در این کشور انجام دهیم ضمن اینکه ما نیز منابع خودمان را تقویت میکنیم. ما با شرکای خارج از کشور همکاری میکنیم و از کشورهای دیگر تجهیزات محافظ بهداشتی بیشتری وارد میکنیم. ما همچنین تلاش میکنیم که این تجهیزات به خوبی توزیع شوند. ما تلاش میکنیم که این تجهیزات در بین بیمارستانهای عمومی، پزشکان عمومی، سرای سالمندان و هر کسی که به آن نیاز دارد از طریق وزارت بهداشت، از طریق دفتر کابینه، از طریق بخش بهداشت عمومی انگلیس، از طریق بخش بهداشت و ایمنی، از طریق راهنمایی و منابعی که ما در اختیار داریم توزیع شوند.
وزیر بهداشت انگلیس: مردم ماسک نزنند تا برای کارکنان مراکز درمانی کم نیاید
وزیر بهداشت انگلیس گفت: استفاده مردم عادی از ماسک باعث خواهد شد کارکنان مراکز درمانی با کمبود ماسک روبرو شوند.
به گزارش بخش تصویری روزنامه ایندیپندنت انگلیس، مَت هنکاک در نشستی خبری درباره شیوع ویروس کرونا در انگلیس گفت: هدفی که من تعیین کرده ام این است که همه کسانی که نقش حیاتی ایفا میکنند باید به تجهیزات حفاظت فردی دسترسی داشته باشند. خدمات درمانی ملی انگلیس و کارکنان بخش درمان هر روز تلاش میکنند از ما مراقبت و حفاظت کنند. درحالی که ما در خانههای خود در وضعیتی ایمن نشسته ایم، این افراد در محل کارشان حضور مییابند تا مراقب ما باشند. ما مدیون آنها هستیم و باید تجهیزات مورد نیاز را در اختیارشان قرار دهیم تا بتوانند از خود حفاظت کنند.
من میخواهم به صراحت درباره چالشهایی صحبت کنم که برنامه ما قصد دارد بر آنها فائق آید. اولین نکته این است که تقاضای بین المللی برای تجهیزات حفاظت فردی بسیار بسیار بالا است و عرضه این تجهیزات در سطح جهانی به شدت کم است. همچنین اقدام برخی کشورها به ممنوع کردن صادرات این تجهیزات و اِعمال دیگر محدودیت ها، مزید بر علت شده است، چون این کشورها به دنبال تامین نیازهای داخلی خودشان هستند.
مطلب دیگر این است که تقاضای تجهیزات حفاظت فردی در انگلیس بسیار بالا است. بنابراین کسانی باید از این تجهیزات استفاده کنند که از لحاظ بالینی و مطابق دستور العمل ها، چنین چیزی به آنها گفته شده است. امروز ما برنامه تجهیزات حفاظت فردی خود را در انگلیس منتشر میکنیم. این برنامه سه بخش دارد. بخش اول درباره این مطلب است که چه کسانی به تجهیزات حفاظت فردی نیاز دارند، چه زمانی نیاز به این تجهیزات ایجاد میشود و چه کسانی نیاز ندارند؟ تعداد تجهیزات حفاظت فردی برای توزیع کفایت میکند، اما در صورتی کفایت میکند که از این تجهیزات طبق دستورالعمل وزارت بهداشت، استفاده شود. ما از همه میخواهیم با تجهیزات حفاظت فردی همانند منبعی بسیار ارزشمند برخورد کنند. این تجهیزات واقعاً ارزشمند هستند.
فقط در صورتی از تجهیزات حفاظت فردی استفاده کنید که نیاز بالینی وجود داشته باشد. بیش از نیاز خود، از این تجهیزات استفاده نکنید.
هشدار دولت درباره کمبود شدید ماسک در این کشور
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، دولت انگلیس به مردم این کشور هشدار داد از استفاده از ماسکهای پزشکی خودداری کنند تا این اقلام در اختیار کارکنان بهداشتی قرار گیرد که بیش از همه به آن نیاز دارند.
این روزنامه در گزارشی به قلم جان استون در پایگاه اینترنتی خود نوشت: مت هانکوک، وزیر بهداشت انگلیس جمعه در نشست هفتگی گفت: ماسک زدن «گزینهای عاری از خطر» نیست.
وی در حالی این سخنان را بیان کرد که نظام بهداشتی انگلیس با کمبود تجهیزات محافظتی رو به روست. مقامات جمعه به دلایل محرمانه بودن اطلاعات، از ذکر تعداد کارکنان نظام ملی بهداشتی انگلیس که بر اثر کرونا جان خود را از دست داده اند، خودداری کرد.
هانکوک گفت: «ما اطلاعات علمی را دنبال میکنیم و یافتههای علمی میگوید که استفاده از ماسک در خارج از آن فضاهایی که نهاد «بهداشت ملی انگلیس» ایجاد کرده است، تاثیر زیادی ندارد. اما ما شواهد بین المللی را هم دنبال میکنیم: خود سازمان بهداشت جهانی این موضوع را بررسی کرده و به این نتیجه رسیده است که ماسکها باید برای (کارکنان) بهداشت و درمان که واقعاً به ماسک نیاز دارند، نگه داشته شوند.
اینکه همه ماسک بزنند، گزینه عاری از خطر نیست,، چون باعث میشود تامین ماسک برای افرادی که علم میگوید باید ماسک بزنند، دشوارتر شود.
به خطر افتادن جان کادر درمانی به خاطر کمبود امکانات
خبرگزاری رویترز در گزارشی اعلام کرد به خاطر کمبود امکانات و تجهیزات محافظت شخصی کادر درمانی بیمارستانهای انگلیس، جان پزشکان و پرستاران در معرض خطر قرار گرفته است.
اتحادیه پزشکان و پرستاران انگلیس هشدار داده پزشکان و پرستارانی که بیماران مبتلا به ویروس کرونا را در انگلیس درمان میکنند به خاطر کمبود تجهیزات محافظت شخصی، جان خود را به خطر میاندازند.
دولت انگلیس بارها با انتقاد کارکنان سازمان خدمات سلامت ملی (ان اچ اس) روبرو شده است. کارکنان این سازمان میگویند پزشکان و پرستاران و سایر کادر درمانی با کمبود ماسک، دستکش و سایر تجهیزات محافظت شخصی روبرو هستند.
مت هانکاک وزیر بهداشت انگلیس جمعه گفت امکانات محافظت شخصی کافی وجود دارد، اما تلاشهای پشتیبانی بسیار عظیم با حمایت ارتش لازم است تا این امکانات و تجهیزات محافظت شخصی به دست کادر درمانی که در خط مقدم قرار دارند برسد.
تا کنون ۷۶۱ میلیون قطعه تجهیزات به کادر درمانی بیمارستانهای انگلیس تحویل شده است. هانکاک به رادیو بیبیسی گفت: «آشکار است که اقدامات بیشتری باید صورت گیرد تا اطمینان یابیم تمام افرادی که به پوششهای محافظتی شخصی نیاز دارند این تجهیزات را دریافت کنند.»
انجمن پزشکی انگلیس که نماینده پزشکان است نیز اعلام کرد اقلام کنونی در لندن و یورکشایر در شمال انگلیس کافی نیستند و پزشکان با این تصمیم دردناک روبرو هستند که آیا بدون پوشش محافظتی کافی به درمان بیماران بپردازند یا خیر، آیا جان خود را در خطر بیندازند یا خیر.
دکتر چاند نگپُل، رئیس شورای انجمن پزشکی انگلیس در این باره گفت: مضحک است افرادی که برای درمان این بیماری آموزش دیده اند کسانی هستند که به اندازه کافی پوشش محافظتی ندارند و بدون این امکانات و پوششهای محافظتی ما با یک فاجعه واقعی روبرو هستیم.
از میان ۹۰۰۰ بیمار کرونایی که جان خود را در بیمارستانهای انگلیس از دست دادند، ۱۹ نفر از کادر درمانی سازمان بهداشت ملی انگلیس بودند.۱۱ نفر از این ۱۹ نفر پزشک بودند.
هانکاک گفت: دولت از هرگونه ارتباط میان فوتیها و کمبود تجهیزات اطلاعی ندارد. چاند نگپُل گفت: مشخص نیست آیا تجهیزات محافظت شخصی ارتباط مستقیمی به مرگ و میرهای ثبت شده پزشکان ارتباط دارد یا خیر، اما ما میدانیم که هیچ کادر درمانی در بیمارستانهای ایتالیا به خاطر کمبود اقلام محافظتی به این بیماری مبتلا نشده است و تجهیزات و امکانات محافظتی ایتالیا هم مکفی و هم با کیفیت هستند.
در تحقیقی که انجمن پزشکی انگلیس اوایل ماه جاری انجام داد مشخص شد بیش از نیمی از پزشکان، کمبود و یا نبود ماسک صورت را گزارش داده اند. دانشکده سلطنتی پرستاری نیز اعلام کرد آمار مربوط به امکانات و تجهیزات محافظت شخصی تنها زمانی کافی است که پرستاران هیچ کمبودی را گزارش نکنند.
سوزان مسترز، رئیس موسسه پرستاری، سیاستگذاری و پزشکی در این باره گفت: ما همچنان شاهد تماس بیمارانی هستیم که ترسیده اند، آنها شاهد مرگ همکاران خود هستند.
هانکاک گفت: تجهیزات محافظت شخصی مورد نیاز به عنوان یک منبع با ارزش تلقی میشوند که نباید از آنها در جاهایی که ضروری نیست استفاده شود.
وی از تولیدکنندگان انگلیسی خواست خطوط تولید خود را برای کمک بیشتر راهاندازی کنند. اما این پیشنهاد که برخی از تجهیزات محافظت شخصی به هدر میرود باعث ایجاد خشم افراد شده است.
رهبر حزب کارگر انگلیس در پیامی توئیتری گفت: این که بگوییم کارکنان حاضر در خط مقدم تجهیزات محافظت شخصی را به هدر میدهند توهین آمیز است.
بیش از سه میلیون نفر گرسنه در انگلیس به دلیل بحران کرونا
نشریه انگلیسی فایننشال تایمز نوشت بیش از سه میلیون نفر در انگلیس به دلیل بحران کرونا از گرسنگی رنج میبرند.
شمار تلفات روزانه کرونا بیش از ایتالیا و اسپانیا
به گزارش شبکه خبری بی بی سی شمار تلفات روزانه کرونا در انگلیس بیش از ایتالیا و اسپانیا است.
شمار جان باختگان کرونا در انگلیس به ۱۰ هزار نفر نزدیک شد
آمار جان باختگان کرونا در انگلیس همچنان در حال افزایش بوده و به ۱۰ هزار نفر نزدیک شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، براساس آمار اعلامی دولت انگلیس تا صبح امروز فقط در بیمارستانهای این کشور ۹ هزار و ۸۷۵ بیمار کرونایی جان باختند که ۸۵۹ نفر بیشتر از دیروز است.
در میان جان باختگان یک کودک ۱۱ ساله نیز به عنوان کم سنترین قربانی کرونا در انگلیس ثبت شده است.
تازهترین گزارش مرکز ملی آمار انگلیس نشان داد آمار اعلامی روزانه دولت درباره شمار جان باختگان کرونا گاهی تا ۸۰ درصد کمتر از آمار واقعی روزانه قربانیان کرونا در این کشور است.
رقم تصاعدی قربانیان کرونا در انگلیس انتقادها از عملکرد دولت را در مبارزه با کرونا بیش از پیش افزایش داده است. این در حالی است که بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس که از روز یکشنبه به علت وخامت حالش بر اثر ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شده به گفته دومنیک راب وزیر خارجه انگلیس که در غیاب جانسون سکان هدایت دولت را در دست دارد همچنان تحت بهترین درمان و خدمات پزشکی در بیمارستان است.
به گفته کارشناسان انگلیس ششمین اقتصاد بزرگ جهان نمره خوبی از مدیریت بحران کرونا در این کشور کسب نکرده است.