آخرین اخبار شیوع کرونا در جهان
تعداد مبتلایان به ۱/۵ میلیون نزدیک شد
براساس جدیدترین آمار سازمان بهداشت جهانی تا امروز، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به یک میلیون و ۴۳۱ هزار و ۹۷۳ نفر رسید.
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاری صداوسیما، آخرین اخبار و تحولات درباره شیوع ویروس کرونا در جهان به شرح زیر است:
ماسک زدن در فرانسه اجباری میشود
با وجود کمبود شدید ماسک و جنگ داخلی به راه افتاده در فرانسه بر سر ماسک، زمزمههای اجباری شدن ماسک در سراسر این کشور شنیده میشود.
با شروع چهارمین هفته اجرای قانون قرنطینه، وضیعت کماکان نگران کننده است.
با اوج گیری شیوع کرونا در فرانسه از امروز در پاریس و برخی شهرهای دیگر هیچ کس حق ندارد حتی با مجوز از ساعت ۹ تا ۱۹ به فعالیت فیزیکی در بیرون از منزل بپردازد.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت و سلامت فرانسه، تا شب گذشته میزان فوتیها به ۱۰ هزار ۳۲۸ نفر رسیده که ۳ هزار و ۲۳۷ نفر از این فوتیها یعنی یک سوم کل فوتیها مربوط به خانههای سالمندان است.
با آغاز چهارمین هفته قرنطینه فرانسه هم چنان در وضیعت سخت و حساس به سر میبرد. با توجه به شرایط کنونی و تردیدهای دولت برخی از شهرداران و مسوولین مناطق این کشور مثل شهر نیس و منطقه بزرگ اوت سن پاریس ماسک زدن برای ساکنان این مناطق اجباری کرده که از امروز ۸ آوریل به اجرا در آمده است. این تصمیمات بزرگ با توجه به کمبود شدید ماسک اعتراضات زیادی را درپی داشته است.
بلژیک / شمار مبتلایان از ۲۳ هزار نفر فراتر رفت
وزارت بهداشت بلژیک اعلام کرد شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور امروز هزار و ۲۰۹ نفر افزایش یافت و به ۲۳ هزار و ۴۰۳ نفر رسید.
از ثبت ۴۰۸ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور خبر داد و اعلام کرد مجموع شمار مبتلایان به ۵ هزار و ۳۸۶ نفر رسید.
این وزارتخانه همچنین اعلام کرد شمار فوتیها با مرگ ۲۰۵ نفر دیگر از مبتلایان به کرونا هم به دو هزار و ۲۴۰ نفر افزایش یافت.
نگرانی نمایندگان پارلمان انگلیس از خلاء قدرت در این کشور
انگلیس با بستری شدن بوریس جانسون، با خلاء قدرت و این سوال مواجه شده است که آیا دومینیک راب برای تغییر روند موجود اختیار عمل لازم را دارد.
پس آنکه مقام ارشد پزشکی انگلیس اعلام کرد در رویکرد این کشور به تست کردن افراد، اشتباهاتی صورت گرفته است، تدوین راهبردی که در آن امکان تست افراد افزایش یابد، موضوعی اساسی است که کابینه در نبود نخست وزیر با آن روبروست. اما تصمیم سخت برای وزرا، زمان و نحوه پایان دادن به محدودیتهای وضع شده در کشور به علت شیوع کروناست.
کشورهای اروپایی بر سر بودجه بحران کرونا به توافق نرسیدند
وزرای اقتصاد ۲۷ کشور اروپایی در نشت روز گذشته که تا صبح امروز ادامه داشت همانطور که انتظار میرفت به توافقی برای مقابله با بحران مالی ناشی از فاجعه ویروسی دست نیافتند.
این نشست که بصورت ویدئو کنفرانس و از ساعت ۱۶/۳۰ روز گذشته (سه شنبه) شروع شده بود تا بامداد روز چهارشنبه ادامه داشت.
در این گردهمایی کشورهای شمالی این اتحادیه با درخواستهای کمک بی سابقه مالی کشورهای جنوب اتحادیه مخالفت کرده اند.
عدم اتحاد و همبستگی بین کشورهای اروپایی بگونهای است که حتی در این وضیعت بحرانی قادر به اتخاذ یک سیاست واحد نیستند.
پس از شکست نشست سران اروپایی در ۲۶ مارس، این دومین آزمون بسیار مهم و حیاتی اروپاییها بود که با ناکامی روبرو شد.
اقدامات محدودکننده دولت افغانستان برای کنترل ویروس کورونا
دانمارک/ شمار مبتلایان از پنج هزار نفر فراتر رفت
وزارت بهداشت دانمارک از ثبت ۴۰۸ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور خبر داد و اعلام کرد مجموع شمار مبتلایان به ۵ هزار و ۳۸۶ نفر رسید.
مبتلایانی که از قرنطینه خارج شوند، زندانی خواهند شد
دولت اردن تهدید کرد مبتلایانی را که از قرنطینه خارج شوند، زندانی خواهد کرد.
سخنگوی دولت اردن اعلام کرد تدابیر قانونی از جمله جریمه و زندان، در انتظار مبتلایان به ویروس کروناست که از قرنطینه خارج میشوند.
روسیه از کشف واکسن کرونا خبر داد
مرکز تحقیقاتی روسی با اعلام کشف داروی کرونا از آمادگی خود برای آزمایش آن بر نمونه انسانی خبر داد.
رئیس مرکز فناوری ویکتوریای روسیه آمادگی خود را برای آزمایش این واکسن بر روی ۱۸۰ داوطلب، به ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه اعلام کرد.
سازمان امور دینی ترکیه: کادر درمانی که در مقابله با کرونا جان باختند، شهید محسوب میشوند
سازمان امور دینی ترکیه اعلام کرد: آندسته از کادر درمانی که در مقابله با ویروس کویید - ۱۹ جان خود را از دست دادند شهید محسوب میشوند.
علی ارباش رئیس سازمان امور دینی ترکیه در پاسخ به این سوال که آیا کادر درمانی که در مبارزه با کرونا جان خود را ازدست میدهند شهید محسوب میشوند یا خیر گفت: این افراد در حکم شهید هستند.
ارباش افزود: شهید واقعی به نیروهای امنیتی اطلاق میشود که جان خود را در راه وطن، ناموس و پرچم کشور فدا میکنند، اما در فقه اسلامی افرادی که به علت زلزله، سیل، بیماری مسری جان خود را از دست بدهند شهید محسوب میشوند.
چندی پیش نیز پیشنهاد شهید شمرده شدن کادر درمانی که در مقابله با کرونا از سوی حزب خوب به مجلس ملی ترکیه ارائه شده بود.
روند صعودی شمار مبتلایان در روسیه
روند صعودی ابتلا به ویروس کرونا در روسیه همچنان ادامه دارد و در شبانه روز گذشته با ثبت حد نصاب جدید یکهزار و ۱۷۵ مورد ابتلا، شمار کل مبتلایان به کویید-۱۹ به ۸ هزار و ۷۶۲ نفر رسید.
ستاد عملیاتی مقابله با ویروس کرونا در روسیه اعلام کرد: بر خلاف روند رو به رشد شمار مبتلایان، تعداد جان باختگان در بیست و چهار ساعت گذشته با کاهش همراه بوده و در این مدت فقط ۵ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند.
با جان باختن ۵ نفر دیگر از مبتلایان به کرونا، تعداد جان باختگان در این کشور به ۶۳ نفر رسید.
در شبانه روز گذشته همچنین ۸۶ نفر به طور کامل بهبودی یافته و از بیمارستانها مرخص شده اند.
براساس آمارهای رسمی، تعداد بهبودیافتگان تاکنون به ۵۸۰ نفر رسیده است.
بازتاب تولید داروی ایرانی ضد کرونا در ایتالیا
یک تارنمای خبری ایتالیایی نوشت ایرانیها دارو ضد کرونا تولید میکنند.
تارنمای خبر «لانتی دیپلماتیکو» در گزارشی با عنوان «به رغم تحریمهای سخت آمریکا، ایران موفق شد فاوی پیراویر برای درمان بیماران کووید ۱۹ تولید کند» نوشت: ایران در تلاش برای مبارزه با کووید ۱۹ و به رغم تحریمهای سخت امریکا، موفق شد یک داروی ضدویروس تولید کند. دکتر ولایتی، رئیس بیمارستان مسیح دانشوری در تهران، اعلام کرد که داروی ضدویروس فاوی پیراویر برای نخستین بار در ایران ساخته شده است و در این بیمارستان برای درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا مورد استفاده قرار میگیرد.
لبنان/شمار مبتلایان به ۵۵۰ نفر رسید
منابع خبری از ابتلای ۱۲ نفر به ویروس کرونا در منطقه بشری در شمال لبنان خبر دادند.
با ابتلای ۱۲ نفر دیگر به ویروس کرونا، شمار مبتلایان در لبنان به ۵۵۰ نفر رسید.
نمایش پرچم کشورمان در باکو به نشانه همدلی با ایران
پیش بینی رکود اقتصادی در ژاپن
در پی اثرات مخرب شیوع ویروس کرونا بر کسب و کارها وزندگی روز مره در ژاپن انتظار میرود این کشور پس از سومین انقباض اقتصادی در سومین سه ماهه متوالی سال یک رکود اقتصادی عمیق را تجربه کند.
نزدیک به هشتاد در صد اقتصاددانان عقیده دارند سیاست بانک ژاپن کاهش محدودیتهای پولی خواهد بود که به گفته نیمی از آنها در همین ماه صورت خواهد گرفت.
همه گیر شدن ویروس کرونا باعث اختلال در زنجیره تامین و عرضه مایحتاج و صنعت گردشگری شده است، علاوه بر آن طرح فاصله گذاری اجتماعی برای مقابله با گسترش ویروس کرونا نیز بار فعالیتهای اقتصادی ژاپن را افزایش داده است.
نخست وزیر ژاپن روز سه شنبه به منظور مقابله با ویروس کرونا در مناطق پر جمعیت اعلام وضع اضطراری کرد. وی همچنین ارائه بسته محرک اقتصادی یک تریلیون دلاری را برای کاهش ضربات اقتصادی اعلام کرد.
آمریکا/ سازمان جهانی بهداشت، مسئول شیوع کرونا در جهان است
در حالی که مقامات آمریکا با متهم کردن طرفهای مختلف برای توجیه عملکرد ضعیف خود در مبارزه با شیوع ویروس کرونا تلاش میکنند، رئیس کمیته روابط خارجی سنا، مدعی شد سازمان جهانی بهداشت مسئول شیوع کرونا در جهان است.
سناتور جیم ریش گفت: سازمان جهانی بهداشت مسئول شیوع ویروس کرونا در جهان است، زیرا چین را وادار نکرد تا اطلاعات کامل و شفاف در مورد ویروس کرونا منتشر کند.
سناتور ریش از سازمان جهانی بهداشت خواست تا چین را وادار کند همه اطلاعات خود را درباره ویروس کرونا علنی کند.
شیوع کرونا در زندانهای کالیفرنیا شدت گرفت
مقامات رسمی در کالیفرنیا از ابتلای دهها زندانی و کارکنان این زندانها به کرونا در این ایالت خبر دادند.
مرکز اصلاح و تربیت کالیفرنیا در بیانیهای اعلام کرد ۱۸ تن از زندانیان در این ایالت به کرونا مبتلا شده اند. تعداد زندانیان مبتلا به کرونا در کالیفرنیا هفته گذشته ۴ نفر اعلام شده بود.
مقامات ایالتی همچنین اعلام کردند ۴۰ تن دیگر از کارکنان این مراکز نیز به کرونا مبتلا شده اند و در مجموع اکنون ۶۲ نفر از کارکنان زندانهای کالیفرنیا به کرونا مبتلا شده اند.
انتقاد آدام شیف از عملکرد ترامپ
رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا از عملکرد دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور در برابر بحران شیوع ویروس کرونا انتقاد کرد.
آدام شیف گفت:رفتار دونالد ترامپ در نشستهای خبری مربوط به بحران کرونا، بر خلاف توصیههای کارشناسان، رسانههای داخلی و بین المللی بود.
نخستین مورد ابتلا به کرونا در شرق لیبی
مقامات دولت شرق لیبی از تأیید نخستین مورد ابتلا به ویروس کرونای جدید موسوم به «کووید-۱۹» به رغم بستن مرزها و اجرای ممنوعیت تردد به منظور پیشگیری از شیوع این ویروس، خبر دادند.
دولت ژنرال خلیفه حفتر، مرد قدرتمند شرق لیبی، شامگاه سه شنبه اعلام کرد نخستین مورد ابتلا به «کووید-۱۹ در این منطقه به ثبت رسید.
تا کنون در مجموع بیست مورد تایید شده ابتلا به «کووید-۱۹» در لیبی اعلام شده که یک مورد در شرق و بقیه (۱۹ مورد) نیز در غرب این کشور به ثبت رسیده است. دولت وفاق ملی لیبی که از سوی جامعه بین الملل به رسمیت شناخته شده است، کنترل غرب کشور را در دست دارد.
مجازات سنگین تونس برای نقض کنندگان قرنطینه
وزارت کشور تونس از پیگرد قضایی نقض کنندگان قرنطینه خبر داد.
مقامات تونس اعلام کردند اقدامات قاطعانهای درباره افراد مبتلا به کرونا که قرنطینه را نقض کنند، اتخاذ خواهند کرد.
اوضاع انگلیس همچنان بحرانی است
بلومبرگ نوشت: درحالی بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس همچنان در بخش مراقبتهای ویژه بستری است که معاون وی تلاش میکند به مردم اطمینان دهد مبارزه با ویروس کرونا تحت کنترل است، اما آمار قربانیان کرونا در انگلیس به شدت رو به افزایش است.
انگلیس به سمت اوج شیوع بیماری پیش میرود و دولت هم به دلیل عملکرد ضعیفش در مقابله با این بحران، با انتقادهای زیادی مواجه شده است. بیمارستانها با کمبود تجهیزات محافظتی دست به گریبانند و این کشور در زمینه انجام آزمایشهای کرونا از دیگر کشورها عقبتر است.
حدود ۴۰۰ هزار مورد آلودگی به ویروس کرونا در آمریکا
دانشگاه جانز هاپکینز اعلام کرد آمریکا حدود ۴۰۰ هزار مورد از آلودگی به ویروس کرونا را ثبت کرده است.
در خبری دیگر از امریکا ، اعلام شد دستورالعمل داروی تجویزی ترامپ برای کرونا از وب سایت مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا حذف شد.
به نوشته نشریه هیل در آمریکا: مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها (CDC) وب سایت خود را به روز کرده است تا دستورالعمل مصرف داروی تجویزی دونالد ترامپ رئیس جمهور را برای درمان احتمالی کرونا حذف کند.
تاثیر مثبت محدودیت های کرونایی و سیر نزولی ابتلا در آلمان
آخرین آمار ابتلا به کرونا در جهان
براساس جدیدترین آمار سازمان بهداشت جهانی تا روز چهارشنبه ۸ آوریل مارس ۲۰۲۰، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به یک میلیون و ۴۳۱ هزار و ۹۷۳ نفر رسید.
از این تعداد ۸۲ هزار و ۹۶ نفر جان باخته و ۳۰۲ هزار و ۲۰۹ نفر بهبود پیدا کرده اند.
براساس این گزارش از میان یک میلیون و ۴۷ هزار و ۶۶۸ نفری که همچنان درگیر این بیماری هستند، حال ۵ درصد آنها یعنی ۴۷ هزار و ۸۹۵ نفر وخیم گزارش شده است.
به مردم ووهان اجازه خروج از این شهر داده شد
پس از ۷۶ روز قرنطینه، برای نخستین بار به مردم ووهان اجازه خروج از این شهر با استفاده از قطار داده شد.
بامداد روز چهارشنبه اولین قطار حامل مسافران از شهر ووهان خارج شد و این بدان معنا است که دولت چین به قرنطینه یازده میلیون نفر از ساکنان این منطقه به شکل رسمی پایان داده است.
با وجود نگرانیهای شدید از شروع موج دوم شیوع ویروس کرونا در چین در صورت تسهیل مقررات منع آمد و شد در این کشور، بعد از ۷۶ روز از زمان شیوع ویروس کرونا در ووهان برای اولین بار امروز به ساکنان این منطقه اجازه داده شد آن را ترک کنند.
بعد از شیوع ویروس مرگبار کرونا در اواخر سال گذشته، دولت چین روز ۲۳ ژانویه شهر ووهان را به عنوان مرکز اصلی شیوع این ویروس بطور کامل قرنطینه کرد.
به گفته مسئولان ایستگاه راه آهن ووهان، بر اساس تعداد بلیطهای فروخته شده، امروز حدود ۵۵۰۰۰ نفر از این شهر خارج خواهند شد.
اکنون عبارت "قرنطینه ووهان پایان یافته است" به مهمترین عنوان خبری در فضای شبکه اجتماعی چین تبدیل شده است.
جک دورسی یک میلیارد دلار برای مقابله کرونا اختصاص داد
خبرگزاری فرانسه در صفحه رسمی خود در توئیتر نوشت: جک دورسی بنیانگذار توئیتر اعلام کرد یک میلیارد دلار معادل ۲۸ درصد از ثروت خود را برای مقابله با بیماری کووید-۱۹ اختصاص میدهد.
مبتلایان به ویروس کرونا در هند از ۵ هزار نفر گذشت
وزارت بهداشت هند اعلام کرد: تعداد مبتلایان به ویروس کرونا از آغاز تاکنون در هند به پنج هزار و یکصد و نود و چهار نفر رسیده است.
چهارصد و دو نفر از بیمارستان مرخص شده و یکصد و چهل و نه نفر جان خود را از دست داده اند.
انگلیس از کانون های جولان کرونا در اروپا
بیش از ۱۰۳ هزار نفر در آلمان به کرونا مبتلا شده اند
موسسه رابرت کخ در آلمان اعلام کرد آلودگی ۱۰۳ هزار و ۲۲۸ نفر به ویروس کرونا تایید شده است.
این موسسه، تعداد افراد فوت شده را ۱۸۶۱ نفر اعلام کرد.
۶۹۷ مبتلا به کرونا در قزاقستان
وزارت حفاظت سلامت قزاقستان جدیدترین آمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور را ۶۹۷ نفر اعلام شد.
وزارت حفاظت سلامت قزاقستان همچنین تعداد بهبود یافتگان را ۵۱ نفر اعلام کرد.
هم اکنون در قزاقستان وضع اضطراری و در برخی از شهرها همچون نورسلطان پایتخت قزاقستان، آلماتی و چیمکنت مقررات قرنطینه اجرا میشود.
جانسون برای دومین شب در آی سی یو بستری بود
بوریس جانسون در ادامه روند درمانش به علت ابتلا به ویروس کرونا دیشب را نیز در بخش مراقبتهای ویژه سپری کرد.
دولت انگلیس اعلام کرد بوریس جانسون نخست وزیر این کشور برای برای اینکه از نزدیک تحت مراقبت باشد، همچنان در بیمارستان سنت توماس لندن بستری است و سخنگوی او دیشب گفت وضع جانسون "با ثبات" است و روحیه خوبی دارد.
دومینیک راب وزیر خارجه انگلیس هم گفت مطمئن است نخست وزیر که یک "جنگجو" است از این بیماری بهبود پیدا میکند. به گفته وی، جانسون تحت اکسیژن درمانی معمول است.
گفته میشود تا اواخر امروز چهارشنبه خبر جدیدی درباره وضع جانسون منتشر نخواهد شد.
حضور مکرون میان مردم بدون رعایت پروتکلهای بهداشتی
امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه بدون رعایت پروتکلهای بهداشتی در خیابان و بین مردم حضور پیدا کرد، اقدامی که با انتقادهای شدیدی همراه شده است.
فقط روز گذشته بیش از ۱۴۰۰ در فرانسه براثر کرونا جان خود را از دست دادند .
احتمال رسیدن شمار مبتلایان به ۲۰۰ هزار نفر در عربستان
وزیر بهداشت عربستان سعودی هشدار داد ممکن است شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۲۰۰ هزار نفر برسد.
توفیق الربیعه به مردم عربستان هشدار داد پایبند نبودن به تدابیر پیشگیرانه ممکن است شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور را به ۲۰۰ هزار نفر برساند.
تعداد مبتلایان به کرونا در جهان از ۱.۴ میلیون نفر عبور کرد
مرکز ثبت آمار کرونا در دانشگاه جان هاپکینز اعلام کرد تعداد مبتلایان به کرونا در جهان به یک میلیون و ۴۳۰ هزار و ۱۴۱ نفر رسید.
به گزارش این مرکز، تعداد تلفات ناشی از ویروس کرونا در جهان نیز به ۸۲ هزار و ۱۱۹ نفر رسیده است.
۳۰۱ هزار و ۱۳۰ نفر از مبتلایان به کرونا در جهان بهبود یافته اند.
آمریکا با ۳۹۸ هزار و ۸۰۹ مبتلا و ۱۲ هزار و ۸۹۵ مورد تلفات همچنان بیشترین تعداد مبتلا به کرونا را در جهان دارد.
پس از این کشور به ترتیب اسپانیا با ۱۴۱ هزار و ۹۴۲ مورد مبتلا (۱۴ هزار و ۴۵ مورد تلفات)، ایتالیا ۱۳۵ هزار و ۵۸۶ مورد (۱۷ هزار و ۱۲۷ مورد تلفات)، فرانسه با ۱۱۰ هزار و ۷۰ مورد (۱۰ هزار و ۳۴۳ مورد تلفات)، آلمان ۱۰۷ هزار و ۶۶۳ مورد (۲۰۱۶ مورد تلفات)، چین با ۸۲ هزار و ۷۵۸ مورد (۳۳۳۷ مورد تلفات)، ایران با ۶۲ هزار و ۵۸۹ مورد (۳۸۷۲ مورد تلفات) و انگلیس با ۵۵ هزار و ۹۴۹ مورد مبتلا (۶۱۷۱ مورد تلفات) در ردههای بعدی قرار گرفته اند.
افزایش خشونت خانوادگی در انگلیس
نگرانی سازمان ملل از افزایش خشونت های خانگیدر قرنطینه
شناسایی ۶۲ مورد جدید ابتلا به کرونا در چین
شبکه تلویزیونی الجزیره لحظاتی پیش در خبری فوری گزارش داد، چین از ثبت ۶۲ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور و افزایش شمار مبتلایان به ۸۱ هزار و ۸۰۲ نفر خبر داد.
تلفات ناشی از ویروس کرونا بیشتر حملات ۱۱ سپتامبر
تلفات ناشی از ویروس کرونا در شهر نیویورک از تلفات حملات ۱۱ سپتامبر به مرکز تجارت جهانی فراتر رفته است و در ایالت نیویورک روز سه شنبه بیش از ۷۰۰ مورد جدید مرگ بر اثر کرونا ثبت شد.
نشریه آمریکایی بوستون گلوب در گزارشی از نیویورک نوشت: مقامات درمانی روز سه شنبه با اعلام این خبر گفتند حداقل ۳۲۵۰ نفر بر اثر همه گیری کووید-۱۹ در نیویورک سیتی فوت کرده اند. در حملات ۱۱ سپتامبر که مرگ بارترین حمله به خاک آمریکا بود،
۲۷۵۳ نفر در این شهر و در کل ۲۹۷۷ نفر در برخورد هواپیماهای ربوده شده به برجهای دو قلو، پنتاگون و پنسیلوانیا کشته شدند.
فرماندار کالیفرنیا:شمار مبتلایان در حال افزایش است
گِوین نیوسام (Gavin Newsom) فرماندار ایالت کالیفرنیای آمریکا گفت: شمار مبتلایان به کرونا در حال افزایش است.
وی گفت من هر روز صبح موارد بستری شدن افراد در بیمارستانها و بخشهای آی سی یو را بررسی میکنم. بستری شدن افراد دیروز به ۲۶۱۱ نفر رسید. این ۴.۱ درصد افزایش را نسبت به روز قبل نشان میدهد. شمار افراد بستری در بخشهای آی سی یو به ۱۱۰۸ نفر رسیده است که این تعداد ۲.۱ درصد افزایش را نشان میدهد.
وی افزود ترس زیادی از این ویروس به همه منتقل شده است. کشور ما و جهان با این وضع روبرو است. اضطراب به خوبی مشاهده میشود و واقعی است و همه ما در رابطه با مقابله با آن متفاوت عمل میکنیم. هیچ کس نمیتواند یکسان عمل کند. برخی افراد کاملاً با آن خوب کنار میآیند و برخی دیگر نمیتوانند، زیرا آنها شغل خود را از دست داده اند و حقوقشان را نمیگیرند و فرزندانشان نمیتوانند به مدرسه بروند. آنها کمتر میخوابند و کمی حساستر هستند و مستعد انجام کارهایی هستند که مناسب نیست.
شناسایی ۱۶۶۱ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در برزیل
۱۶۶۱ برزیلی ۲۴ ساعت گذشته به بیماری کووید -۱۹ مبتلا شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از سائوپائولو، وزارت بهداشت برزیل اعلام کرد: با قطعی شدن ابتلای ۱۶۶۱ شهروند جدید، شمار مبتلایان در این کشور به ۱۳ هزار و ۷۱۷ نفر افزایش یافت.
متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۴ برزیلی بر اثر ابتلا به بیماری کووید -۱۹ جان خود را ازدست داده اند و مجموع قربانیان کرونا به ۶۶۷ نفر افزایش یافت.
افزایش تلفات کرونا در آمریکا به ۱۲۲۸۵ نفر
دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا از ثبت هزار و ۷۶۱ مورد جدید مرگ ناشی از ابتلا به کرونا در این کشور در ۲۴ ساعت گذشته و افزایش تلفات آن به ۱۲ هزار و ۲۸۵ نفر خبر داد.
دانشگاه جانز هاپکینز افزود: شمار مبتلایان به این بیماری نیز با ثبت ۲۹ هزار و ۸۵۸ مورد جدید ابتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در این کشور به ۳۸۶ هزار و ۸۰۰ نفر رسیده است.
کرونا ، بدترین بحران بعد از جنگ جهانی دوم
این سازمان بین المللی اعلام کرد به دلیل بحران ویروس کرونا ساعات کاری در ماههای اینده حدود میلیاردها نفر ساعت کاهش خواهد یافت.
براساس گزارش این سازمان هم اکنون حدود دو ممیز هفت میلیارد انسان شاغل با این بحران روبرو شده اند. این امار ۸۱ درصد همه نیروهای کار در جهان است.
سازمان بین المللی کار پیش بینی میکند که در نیمه دوم سال ۲۰۲۰میلادی ساعات کاری حدود شش ممیز هفت دهم درصد که مساوی با زمان کار حدود ۲۳۰میلیون نیروی کار است کاهش پیدا کند.
در تحقیقات سازمان بین المللی کار که امروز در ژنو ارایه شد آمده است: تغییرات در اشتغال به طور معمول با تاخیر در رکود اقتصادی همراه است. در این بحران کنونی اشتغال با تعطیلی کسب و کار و دیگر تدابیر اتخاذ شده به طور مستقیم آسیب دیده است؛ و این بعنوان سختترین بحران جهانی از زمان جنگ جهانی دوم قلمداد میشود.
براساس گزارش سازمان بین المللی کار بیشترین اسیب بحران کرونا به رستورانها، صنایع دستی، عمده فروشی، خرده فروشی و تعمیرگاههای خودرو وارد شده است.
گای ریدر مدیرکل این سازمان گفت: ما باید راه حلهایی پیدا کنیم تا بتوانیم به همه بخشهای این اجتماع جهانی کمک کنیم. بویژه بخشهایی که آسیب پذیرترین بخش به شمار میآیند و یا کمترین توانایی برای کمک به خود را دارند.