به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، هوشنگ بازوند اظهار داشت: اصناف با تعطیلی خودجوش واحدهای صنفی و اهدای
کمکهای قابل توجه به دانشگاه علوم پزشکی، کار بسیار بزرگی برای کنترل این بحران انجام داده اند.
وی افزود: درخواستها و تصمیمهای اخذ شده برای رفع مشکلات اصناف قرار است در جلسه آینده ستاد کرونا استان با حضور مدیران دستگاههای مربوطه بررسی و تصویب شوند.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: دولت به دنبال این است که با کمترین آسیب به مشاغل و معیشت مردم این بحران خطرناک را پشت سر بگذارد و در این راه تا حدود زیادی موفق بوده است.
بازوند گفت: در بحران کرونا با یک برنامه و نقشه راه مشخص اقدام کردیم و در روز دوم اسفند ۹۸ و پس از اعلام رسمی مشاهده ویروس کرونا در کشور، نشستی برای تدوین یک نقشه راه برای مقابله با بحران کرونا برگزار و راهبردهای لازم پیش بینی شد.
وی افزود: از ۱۵ اسفندماه تا به امروز تمامی دستگاههای استان بر مبنای وظایف تعیین شده عمل کردهاند.
استاندار کرمانشاه اظهار داشت: از همان زمان تختهای لازم برای بستری بیماران را پیشبینی کردیم و اکنون ۳۸۰ تخت مجهز آماده بستری این بیماران است که بخشی از این ظرفیت پذیرش هنوز خالی است.
بازوند برنامهریزی برای تامین ماسک و مواد شوینده مورد نیاز استان را یکی دیگر از اولویتهای تعریف شده در برنامه کنترل بحران کرونا عنوان کرد و گفت: خوشبختانه با تلاشهای شبانهروزی صورت گرفته در حوزه اقتصادی استانداری و سازمان صنعت استان، در زمینه تولید موادشوینده و ضدعفونی کننده به شرایطی رسیدهایم که مواد مورد نیاز مردم تامین شده است و در زمینه تولید ماسک هم به وضعیتی اطمینانبخش و رو به رشد رسیدهایم.
وی خاطرنشان کرد: تا قبل از بحران کرونا حتی یک واحد تولید ماسک در استان وجود نداشت، ولی اکنون با تلاشهای صورت گرفته روزانه ۶۰ تا ۷۰ هزار ماسک در استان تولید میشود و قرار است تا پایان فروردین این میزان به ۹۰ هزار عدد برسد.
معاون امور اقتصادی استانداری نیز در این نشست با اشاره به ثبت نام ۹ هزار و ۲۴۸ نفر در سامانه بیکاری گفت: بیماری کرونا بیشترین ضربه را بخش خدمات وارد کرده که تلاش میکنیم تا حد امکان خسارتهای آنان را کاهش دهیم.
نمایندگان اصناف نیز در این نشست خواستار اعطای تسهیلات و بستههای حمایتی برای جبران زیانهای ناشی از تعطیلی واحدهای خود شدند.