به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، متخصص اعصاب و روان و رئیس بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری گفت: اضطراب و استرس ناشی از کرونا، ناگزیر کادر درمان را نیز درگیر میکند و اثرات روانشناختی این اضطراب در کادر درمان، باعث کاهش توانایی آنها میشود.
دکتر لیلا رازقیان با بیان این که ممکن است ترس و تشویش متناوب و حتی حملات پانیک در کادر درمان دیده شود و یا علایم بدنی مانند تنگی نفس و تپش قلب آنها را آزار دهد افزود: در صورت توجه نکردن به این موضوع و مداخله نکردن روانشناس و روانپزشک، ممکن است فرد به سمت افسردگی پیش رود و حتی در درمان بیماران، احساس ناتوانی و درماندگی کند، گاهی نسبت به نشانههای بدنی خود بیش از حد حساس شود و علائم بدنی خود را با تحریف، تفسیر میکند.
وی گفت: این اضطراب به خانواده و دوستان دیگر نیز منتقل میشود و ممکن است فرد با خانواده و همکاران دچار تنش شود، در این شرایط باید از طریق حرفهای و با استفاده از روشهای تن آرامی این موضوع را برطرف کرد.
متخصص اعصاب و روان و رئیس بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری افزود: کارکنان باید برای کسب آمار و اطلاعات به منابع اطلاع رسانی معتبر مراجعه کنند، زیرا در شرایط پراسترس، احتمال پذیرش شایعات از سوی افراد افزایش مییابد.
دکتر لیلا رازقیان گفت: صحبت کردن در مورد اضطراب در جمع دوستان کمک کننده است و این افراد باید ساعاتی را در کنار خانواده به دور از فضای مجازی بگذرانند و از موقعیتهای اضطراب زا دوری کنند.
وی گفت: فعالیتهای فیزیکی و ورزش میتواند در کنترل اضطراب کمک کننده باشد، این بحران نخستین بحرانی نیست که دامنگیر کادر درمان شده و در همه بحرانها افراد میتوانند از مهارتهای انطباقی که در گذشته کسب کرده اند، استفاده کنند.
متخصص اعصاب و روان و رئیس بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری افزود: در صورتی که علایم روانشناختی شدید باشد و عملکرد کارکنان کاهش یافته باشد، باید برای دریافت کمک حرفهای به روانشناس و روانپزشک مراجعه شود.