به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، شیوع ویروس کرونا در نقاط مختلف جهان خصوصا آمریکا و اروپا همچنان پیامدهای منفی برجا می گذارد.
آمریکا
آمریکا
دمای بدن افرادی که وارد کاخ سفید می شوند بررسی می شود
به گزارش خبرگزاری رویترز، سخنگوی کاخ سفید روز دوشنبه اعلام کرد، به عنوان اقدامی احتیاطی دمای بدن تمامی افرادی که وارد محوطه کاخ سفید می شوند، بررسی می شود.
رستوران های نیویورک تعطیل شد
به گزارش خبرگزاری فرانسه از نیویورک، منابع رسمی از تعطیلی رستوران ها و کافه های نیویورک به جز در موارد بیرون بر خبر دادند.
تعطیلی موقتی همه مدارس نیویورک به علت شیوع کرونا
شبکه تلویزیونی الحدث از تعطیلی موقتی همه مدارس نیویورک به علت شیوع کرونا خبر داد.
پنس: با فرمانداران درباره گسترش آزمایش کرونا گفتگو میکنیم
به گزارش خبرگزاری رویترز، مایک پنس، معاون رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد، او و دونالد ترامپ روز دوشنبه با فرمانداران درباره گسترش آزمایش ویروس کرونا جلسه میگذارند.
ایندیپندنت: احتمال مرگ یک میلیون و هفتصد هزار آمریکایی بر اثر کرونا
به نوشته پایگاه اینترنتی روزنامه ایندیپندنت انگلیس؛ پیش بینیها درباره بدترین سناریوی ممکن درباره فراگیری کروناویروس نشان میدهند بین صد و شصت تا دویست و چهارده میلیون نفر در آمریکا ممکن است به این ویروس آلوده شوند و این همه گیری امکان دارد ماهها و شاید سالها ادامه داشته باشد.
این سناریو براساس دادههای مرکز کنترل و پیشگیری بیماریها در آمریکا به دست آمده است که گروههایی که نحوه تاثیر ویروس بر آمریکا را بررسی میکنند، آن را تهیه کرده اند.
کارشناسانی که این دادهها را تحلیل کرده اند، میگویند این همه گیری ممکن است در برخی بخشها طولانی شود، زیرا شیوع آن برخی از بخشهای جامعه آمریکا را به شدت درگیر خود میکند و پیش بینیها نشان میدهند امکان دارد بین دویست هزار نفر تا یک میلیون و هفتصد هزار نفر در آمریکا بر اثر این بیماری جان خود را از دست بدهند.
افزون بر این، بین دو میلیون و چهارصد هزار نفر تا بیست و یک میلیون نفر نیز ممکن است نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشند که این رقم در برابر نهصد و بیست و پنج هزار تخت بیماریستانی آماده در این کشور بسیار بزرگ است و نیز کمتر از ده درصد از این میزان، برای افرادی که به شدت درگیر این بیماری میشوند و حال وخیمی خواهند داشت، آمادگی دارند.
سناریوی بدترین حالت ممکن براساس نحوه انتقال ویروس و میزان وخامتی که ویروس میتواند در ایجاد بیماری سبب شود، آماده شده است. پنجاه تیم کارشناسی، از جمله کارشناسان بیماریهای همه گیر و کارشناسان دانشگاههای سراسر دنیا که مشغول بررسی تاثیر این مساله بر آمریکا هستند، اطلاعات مرکز پیشگیری و کنترل بیماریها را بازبینی کرده اند.
بر اساس اطلاعات مربوط به شیوع که دانشگاه جان هاپکینز آن را منتشر کرده است، تا کنون، دو هزار و صد و هفده مورد تایید شده از ابتلا به کرونا در آمریکا تایید شده اند و چهل هفت نفر از مبتلایان نیز جان خود را از دست داده اند. شیوع این بیماری باعث وحشت در بازارهای مالی و اعلام وضع اضطراری در آمریکا از سوی رئیس جمهور این کشور شده است. مرکز شیوع این بیماری در آمریکا ایالت واشنگتن و بیشترین تعداد ابتلا نیز از ایالت نیویورک گزارش شده است.
ترامپ: مردم آرامش خود را حفظ کنند و خرید از مراکز فروشگاهی را کاهش دهند
دونالد رئیس جمهور آمریکا در نشست خبری کوتاهی که در کاخ سفید داشت، با ابراز خرسندی از کاهش دوباره نرخ بهره از سوی بانک مرکزی کشورش، از افزایش بسیار شدید خرید از مراکز فروشگاهی ابراز نگرانی کرد و از مردم کشورش خواست با حفظ آرامش، کمتر خرید کنند تا شرکتهای تامین کننده غذا و اقلام ضروری مردم بتوانند نیازهای آنها را به صورت مناسب برآورده و تامین کنند.
غربالگری در فرودگاهها موجب ازدحام جمعیت و آشفتگی شد
نظارتهای جدید در مورد آمریکاییهایی که از اروپا باز میگردند برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در آمریکا موجب بروز آشفتگی در شماری از فرودگاههای این کشور به دلیل ازدحام مسافران برای غربالگری شده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه از ممنوعیت ورود افرادی خبر داد که در منطقه شنگن زندگی میکنند یا دو هفته گذشته را در این منطقه سپری کرده اند. این تدابیر از نیمه شب جمعه اجرایی شد و از نیمه شب دوشنبه در مورد کسانی که از انگلیس و ایرلند هم باز میگردند، اجرایی خواهد شد.
شهروندان آمریکایی و ساکنان دائم این کشور در صورت بازگشت از قاره اروپا اجازه ورود دارند، اما تنها میتوانند از ۱۳ فرودگاه وارد شوند که در آنها بررسیهای بهداشتی صورت میگیرد. به علاوه از این افراد خواسته میشود خود را در خانه قرنطینه کنند.
از روز شنبه بی نظمی و هرج و مرج در شماری از این فرودگاهها دیده میشود. مسافران اغلب بر خلاف توصیه بهداشتی حفظ فاصله، ساعتها در صف انتظار میکشند. یک کاربر توئیتر با انتشار عکسی از فرودگاه اوهر شیکاگو نوشت این جمعیت یادآور ساعات شلوغی در مترو یک کلانشهر جهان است. وی در پیام خود نوشت برای تحویل چمدان شش ساعت و برای گمرک دو تا چهار ساعت شانه به شانه در صف میایستند. پلیس آب و دستمال مرطوب توزیع میکند.
حساب توئیتر فرودگاه در پاسخ به این کاربر اعلام کرد به شدت از مقامات فدرال تقاضا کرده است شمار کارکنان را برای پاسخ گویی افزایش دهد.
این شرایط خشم جی بی پریتزکر، فرماندار دموکرات ایالت الینویز را برانگیخت. وی در توئیتی نوشت طولانی بودن صفهای انتظار غیر قابل قبول است و فوری باید اوضاع را تغییر داد. دونالد ترامپ و مایک پنس شما باید فوری کاری انجام دهید. این جمعیت در انتظار عبور از گمرک هستند که تحت حوزه نظارت فدرال است. دولت فدرال باید تکانی به خود بدهد.
شرایط مشابهی نیز در دالاس و نیویورک حاکم است. چاد ولف، وزیر امنیت داخلی وعده افزایش ظرفیتهای غربالگری را داد و اعلام کرد اندازه گیری دمای بدن افراد با کمک دماسنج باید حدود ۶۰ ثانیه زمان ببرد.
دونالد ترامپ روز جمعه در آمریکا وضع فوق العاده اعلام کرد. در شهرهای بزرگ برخی کسب و کارها به منظور کاهش روند شیوع کووید ۱۹ به طور خودجوش فعالیت خود را متوقف کردند.
فروشگاه زنجیرهای فست فود مکزیکی تاکو بل هم اعلام کرد به مشتریان خود به طور مستقیم در داخل خودروهایشان سرویس میدهد. نایکی هم روز یکشنبه از تعطیلی برخی فروشگاههای خود در آمریکا، کانادا و اروپای غربی خبر داد.
طبق آخرین آمار، بامداد یکشنبه حدود ۳ هزار مورد آلوده به ویروس کرونا در آمریکا ثبت شده است که ۶۰ مورد آن به مرگ منجر شده است. این آمار از سوی منابع مختلف با تفاوتهای اندک منتشر میشود.
دونالد ترامپ اعلام کرد روز یکشنبه روز ملی دعا برای حمایت از همه آمریکاییهای آلوده به این ویروس است. کاخ سفید اعلام کرد آزمایش ویروس کرونای دونالد منفی بود. وی مدتها از آزمایش دادن طفره رفت.
منوچین: هزینه مقابله با کرونا احتمالا چشمگیر خواهد بود
استیون منوچین وزیر خزانه داری آمریکا روز یکشنبه گفت هزینه مقابله با کرونا احتمالا چشمگیر خواهد بود، ولی این هزینه عظیم نیست.
به گزارش خبرگزاری رویترز، منوچین به شبکه تلویزیونی فاکس نیوز آمریکا گفت: انتظار دارد این هفته درباره بودجه مقابله با کرونا اطلاعات بیشتری بدست آورد.
وی گفت باید به اقتصاد کمک شود و دولت بر کمک به صنایعی که به نقدینگی نیاز دارند متمرکز شده است.
دمای بدن افراد نزدیک به ترامپ و معاونش سنجیده میشود
پایگاه اینترنتی شبکه سی ان ان در گزارشی به قلم جیسون هافمن و ورونیکا استراکوالورسی نوشت کاخ سفید روز شنبه اعلام کرد دمای بدن افرادی را که با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و مایک پنس معاون وی تماس نزدیک دارند، میسنجد. این اقدام کاخ سفید در حالی صورت میگیرد که ویروس کرونا در آمریکا شیوع پیدا کرده است.
«جود دیر» معاون روابط عمومی کاخ سفید در بیانیهای اعلام کرد: در پی هشدارهای فراوان، اکنون دمای بدن افرادی که با رئیس جمهور و معاون وی تماس نزدیک دارند، سنجیده میشود.
روز شنبه یکی از اعضای دفتر پزشکی کاخ سفید به همراه یکی از دستیاران مطبوعاتی، این آزمایشها را انجام داد و دمای بدن خبرنگاران را پیش از آغاز برگزاری کنفرانس خبری ترامپ و پنس سنجید.
از ورود یک خبرنگار نیز که تب داشت، به این نشست مطبوعاتی جلوگیری شد. سی ان ان در زمان برگزاری یکی از این آزمونهای سنجش دمای بدن حضور داشت.
«کیتی میلر» مسئول روابط عمومی پنس در این باره در پیامی توییتری نوشت: بر اساس اعلام بخش پزشکی کاخ سفید، دمای بدن این فرد سه بار ظرف مدت ۱۵ دقیقه سنجیده شد، و هر سه بار، بیشتر از معیار اعلام شده توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها بود.
کارکنان بیمار نباید تا زمانی که دمای بدن آنها دست کم به مدت ۲۴ ساعت، کمتر از رقم ۳۷ و هشت دهم درجه سلسیوس است، به محل کار خود باز گردند. بر اساس اعلام مرکز کنترل بیماریهای آمریکا، این دما باید بدون استفاده از داروهای تب بر یا سایر داروهایی که باعث تغییر علایم بیماری میشود، این میزان باشد.
بر اساس اعلام مقامات کاخ سفید به سی ان ان، پزشکان کاخ سفید همچنین دمای بدن اعضای کارگروه ویژه ویروس کرونا را پیش از نشست صبح روز شنبه آنها سنجیدند.
«جروم آدامز» جراح عالی عضو تیم پزشکان کاخ سفید در کنفرانس خبری روز شنبه خود، تایید کرد که دمای بدن اعضای کابینه دولت پیش از برگزاری نشست آنها سنجیده شد. هم پنس و هم ترامپ تایید کردند که دمای بدن آنها نیز گرفته شده است.
انجام این اقدامات احتیاطی پس از آن صورت میگیرد که ترامپ، اخیرا با دو مقام عالی برزیلی تماس نزدیک داشت. انجام آزمایش ابتلا به ویروس از این مقامات برزیلی طی هفته کنونی نشان داد آنها مبتلا هستند. یک پزشک کاخ سفید در این باره در یادداشتی که شامگاه جمعه منتشر شد اعلام کرد هیچ نشانهای از علایم ابتلا به بیماری در ترامپ دیده نمیشود، و وی نیاز ندارد تا مورد آزمایش ابتلا به ویروس کرونا قرار بگیرد یا قرنطینه شود. با وجود این، ترامپ روز شنبه اعلام کرد آزمایش ابتلا به کرونا روز جمعه از وی گرفته شده است، و نتیجه این آزمایش ظرف "یک یا دو روز" توسط آزمایشگاه اعلام خواهد شد.
انتقاد از پاسخ ناهماهنگ و کند دولت ترامپ
مایکل باسکیو، تحلیلگر گلوبال افرز و سخنگوی سابق سازمان امنیت و همکاری اروپا گفت ترامپ و تیمش نشان داده اند که تا چه ناهماهنگ هستند و برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در کشور آمادگی ندارند.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، کاخ سفید همین حالا به علت نداشتن سرعت عمل در شناسایی موارد آلوده به ویروس کرونا در کشور با انتقاد رو به روست. آمریکا از نظر آزمایش افراد برای تشخیص ابتلای آنان به بیماری کووید-۱۹ از بعضی از کشورهای دیگر بسیار عقب است. شاهد بوده ایم که تصمیم برای تعطیلی مدارس و لغو رویدادهای عمومی بیشتر در سطح محلی انجام شده است تا اینکه رویکردی هماهنگ در سراسر کشور باشد. با وجود گسترش دامنه ممنوعیتهای مسافرتی، نگرانیهایی درباره تدابیری که باید برای جلوگیری از شیوع ویروس در داخل کشور اتخاذ شود، وجود دارد.
مایکل باسکیو، تحلیلگر گلوبال افرز و سخنگوی سابق سازمان امنیت و همکاری اروپا در مقالهای در پایگاه اینترنتی سی ان ان نوشت: با اینکه رئیس جمهور ترامپ ۳۱ ژانویه محدودیتهای مسافرتی برای سفر به چین و از چین اعمال کرد، آمریکا با ارسال پیامهای سردرگم کننده و نادرست، هفتههای مابین (۳۱ ژانویه تا زمان گزارش اولین مورد کرونا در کشور را) از دست داد... و در این مدت پیوسته این ویروس را تهدیدی خارجی تلقی کرد و در شناسایی و آزمایش شمار فزاینده موارد آلوده به این ویروس در کشور قصور کرد.
مایکل باسکیو، نویسنده این مقاله در گفتگوی تصویری با سی ان ان گفت: رئیس جمهور ترامپ در همین نشست خبری امروز هم نشان داد که تا چه حد ناهماهنگ هستند و برای (مقابله با شیوع ویروس) آمادگی ندارند؛ و حتی آنها با اینکه به مردم توصیه میکنند برای جلوگیری از سرایت ویروس از یک فرد به فرد دیگر، فاصله شان را از یکدیگر حفظ کنند، او و گروهش در نشست خبری امروز با فاصله بسیار نزدیکی در کنار هم ایستاده بودند. همانطور که در مقاله ام در پایگاه اینترنتی سی ان ان تصریح کردم، بسیاری از اقداماتی که ما اینجا در کشور شاهد هستیم، برخلاف تدابیری است که در سنگاپور و هنگ کنگ اتخاذ شده است. در این مناطق، اولاً, بسیار زودهنگام و قبل از تبدیل شدن شیوع ویروس به بحران وارد عمل شدند، و ثانیاً تدابیر بسیار شدیدی اتخاذ کردند، از جمله قرنطینه کرد مبتلایان، شناسایی افرادی که با مبتلایان در تماس بوده اند، و همچنین ممنوعیت بسیار زودهنگام ورود مسافران از چین. بسیاری از کارشناسان به من گفته اند که فقط یک یا دو هفته تاخیر میتواند در مبارزه با شیوع ویروس کرونا تفاوت چشمگیری کند.
وی در پاسخ به سؤال مجری مبنی بر اینکه آیا بی تفاوتی سران آمریکا و غرب به شیوع ویروس کرونا ناشی از ناآگاهی، اطلاعات نادرست، یا این باور است که این فقط مشکل چین و آسیاست، گفت: فکر میکنم دلیلش همه چیزهایی است که گفتید. فکر میکنم دست کم در سنگاپور و هنگ کنگ، خاطره شیوع سارس به این راحتیها فراموش نمیشود. همچنین در مکانهایی همچون سنگاپور دو عامل به مقابله با شیوع ویروس کمک کرد؛ یکی ذهنیت آنها برای رعایت مسائل بهداشتی و جریمههای بسیار سنگینی است که تا قبل از این تعیین کرده بودند. عامل دیگر این است که مردم این کشور در زمان بحران به آنچه دولت میگوید گوش میدهند. اما اقدام سران کشورهای غربی بسیار ناهماهنگ بوده است. من هر روز گزارشهای سازمان جهانی بهداشت را مطالعه میکنم. آنها همواره به دولتها پیشنهاد میکنند اقدامات هماهنگ انجام دهند، برنامه ریزی کنند و قبل از تبدیل شدن این معضل به بحران اقلام و تجهیزات لازم را برای هر جا که لازم است فراهم کنند. بنابراین، فکر میکنم ما به عنوان یک جامعه جهانی دچار مشکل بزرگی شده ایم,، چون اگر دولتها به سازمان جهانی بهداشت که یک سازمان هماهنگ کننده است و در موقعیت بسیار خوبی برای مقابله با شیوع ویروس کروناست، گوش نکنند، ما مدت بسیار طولانیتر از آنچه که باید، با این معضل دست به گریبان خواهیم بود.
وی در پاسخ به این سؤال که شیوع ویروس کرونا در آمریکا تا چه حد ممکن است بدتر شود گفت: من الان در نیویورک هستم و در نقاط مختلف منطقه بوده ام. هنوز میبینید که قطارها پر از مسافر است و بسیاری از افراد قشر کم درآمد، نه از توان پرداخت هزینه تاکسی آنلاین بر میآیند و نه میتوانند پیاده تا سر کار بروند، و مجبورند سوار قطار شوند؛ بنابراین امکان رعایت فاصله افراد از یکدیگر عملاً وجود ندارد و همین امر زمینه بزرگی برای شیوع ویروس فراهم میکند. اما من به شدت از این مسئله نگرانم که رئیس جمهور دیگران را مقصر میداند و کاخ سفید پیام عمومی سراسری درباره تدابیری که باید اتخاذ شود، منتشر نمیکند. در نتیجه اکنون میبینیم که دولتهای محلی به طور مؤثر و مستقل از دولت فدرال عمل میکنند. فکر میکنم همین چند ساعت پیش شهردار اینجا اعلام منع رفت و آمد کرد؛ بنابراین همه این اقدامات بدون هماهنگی انجام میشود که خبر خوبی در پاسخ به شیوع ویروس کرونا نیست.
این کارشناس در پاسخ به سخنان مجری مبنی بر اینکه رعایت نکات بهداشتی، همچون ماسک زدن در آمریکا و دیگر کشورهای غربی به اندازه چین و سنگاپور جدی گرفته نمیشود گفت: این چند روزی که اینجا (نیویورک) هستم، برداشتم این بود که مردم آمریکا برای تدابیر ناگهانی و کوتاه مدت آماده اند، حتی اگر این تدابیر شامل منع رفت و آمد و تعطیلی بخشهای اقتصادی باشد. فکر میکنم ذهنیت مردم در اینجا این است که بهتر است رنج ناشی از تدابیر کوتاه مدت را تحمل کنیم و این معضل را شکست دهیم.
راهبرد ضعیف دولت ترامپ، آمریکا را با فاجعه بهداشتی مواجه کرده است
به نوشته روزنامه گاردین، کارشناسان معتقدند ضعفهای ترامپ و نبود راهبرد منسجمی برای مقابله با ویروس کرونا، زمینه را برای بروز فاجعه در آمریکا هموار میکند.
کارشناسان بهداشت عمومی هشدار داده اند، با توجه به واکنش ناکارآمد و دیرهنگام و پیامهای گمراه کننده دولت ترامپ، آمریکا در مسیر آسیب دیدن شدید از شیوع ویروس کرونا قرار دارد. تا روز جمعه، بیش از ۱۶۰۰ فرد آلوده به ویروس کرونا در سراسر آمریکا تایید شد و ۴۱ مرگ بر اثر بیماری کووید-۱۹ گزارش شد. هرچند آمار واقعی قطعا بالاتر است. منتقدان گفتند نبود برنامه ریزی و محدودیتها که مانع از آن میشود که افرادِ بدون علائم، تست دهند –در حالی که این ویروس در برخی افراد هیچ علامتی ندارد- اوضاع را به سمت وخیمتر شدن پیش میبرد. مثلا در ایالت واشنگتن که ۳۱ نفر در آنجا از کرونا مردند، مسئولان بهداشتی مجبور بوده اند کیتهای تست را سهمیه بندی کنند.
در سی و یک ژانویه، دولت ترامپ سفر به چین و از چین را محدود کرد، اما بعد در راه اقدامات درخصوص ابزارهای تست کرونا، سنگ اندازی شد. برای مثال دولت کیتهای تست سازمان جهانی بهداشت را نپذیرفت تا از تولید آن در داخل حمایت کند؛ اقدامی که بعدا اشتباه بودن آن مشخص شد.
توماس چن چیا سای، یکی از جراحان بوستون و عضو موسسه بهداشت جهانی هاروارد، گفت: "این واکنش ناامیدکننده و نامناسب بود. چین با اقدامات جدی خود در حوزه قرنطینه، زمان را مدیریت کرد، اما ما در آمریکا به جای واکنش نشان دادن، در حاشیه بودیم و فرصت را از دست دادیم. اگر واکنش هدفمند وجود داشت، ما اکنون در موقعیت متفاوتی بودیم. دولت آمریکا نمیخواهد وحشت ایجاد کند، اما مردم وقتی میبینند برنامهای وجود ندارد، وحشت میکنند. این خلاء است که وحشت میآفریند.
این واکنش غیرمنسجم با رویکرد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که ظاهرا بیشتر نگران تاثیر این بیماری بر بازار سهام و دورنماهای انتخاب شدن مجدد خودش بود، بدتر شد. ترامپ در آغاز نگرانیها از ویروس کرونا را بی اساس دانست و آن را "فریب" خواند و گفت سطح شیوع این ویروس "بالا نمیرود و در مسیر کمتر شدن قرار دارد. " دولت او قول داد میلیونها کیت تست کرونا به سادگی در دسترس آمریکاییها قرار میگیرد.
همه این حرفها و داوری ها، نادرست از آب درآمد و این امر به انتقاد شدید از ترامپ انجامید. هولدن تورپ شیمیدان و سردبیر مجله ساینس در سرمقالهای نیش دار و غیرمعمول نوشت اقدام رئیس جمهور به "تحریف و انکار، خطرناک است و تقریبا به طور قطع در واکنش نامناسب دولت فدرال نقش دارد. بعد از سه سال بحث درباره موضع گیریهای این دولت، اکنون موضوع مرگ و زندگی در میان است.
اینکه اوضاع در آمریکا رو به وخامت است، موضوعی است که حتی متحدان ترامپ هم به آن اذعان دارند. اسکات گاتلیب رئیس سابق اداره غذا و داروی آمریکا گفت: ما احتمالا فرصت رسیدن به نتیجهای نظیر کره جنوبی را از دست دادیم. او به اقدام این کشور به تست کردن نزدیک به ۲۰ هزار نفر در روز اشاره داشت.
آنتونی فاوچی رئیس موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا هم در جلسه استماع کنگره که این هفته برگزار شد، تایید کرد که مقامات نتوانستند واکنشی به موقع به گسترش ویروس کرونا داشته باشند. وی گفت: ما کاری را که دیگر کشورها درفراهم کردن دسترسی آسان به تست کرونا انجام دادند، انجام ندادیم. اگر بپرسید از نظر من باید اینکار صورت گیرد,, پاسخ میدهم، بله. اما ما این کار را انجام نمیدهیم. این یک ناکامی است. اجازه دهید به آن اذعان کنیم.
دولت آمریکا اکنون میداند با موج جدیدی از آلودگیها به ویروس کرونا روبروست، اما دولت فدرال واکنش مدون و یکپارچهای را در این خصوص آماده نکرده است.
مشکلات ساختاری نظیر نبود مرخصیهای باحقوق و مشکلات بیمه ای، موجب شده است مراجعه به پزشک برای میلیونها آمریکایی پرهزینه باشد و در این میان ایالتها و شهرها هم از رعایت اصل "فاصله اجتماعی" و لغو گردهماییهای بزرگ بازماندند. اقدامات دیرهنگام ترامپ نظیر ممنوع کردن سفر از اروپا، تاثیر کمی در مهار ویروسی دارد که از قبل قاره آمریکا را در بر گرفته است و بر اساس آن کارشناسان پیش بینی میکنند دهها میلیون نفر به آن آلوده خواهند شد.
اندی اسلاویت رئیس سابق خدمات درمانی آمریکا در دولت باراک اوباما در پیامی توئیتری نوشت پیش بینی میشود با توجه به مهار نشدن ویروس و نبود امکانات تست، بیش از یک میلیون نفر در آمریکا بر اثر این بیماری بمیرند. از این حادثه بعدها به عنوان یک فاجعه بهداشت عمومی قابل پیشگیری یاد خواهد شد. حتی افزایش ناگهانی کیتهای تست هم نخواهد توانست فشار شدیدی را که بر سیستم خدمات درمانی از هم پاشیده آمریکا وجود دارد، کاهش دهد؛ سیستمی که در آن، بر اساس امکانات مالی افراد، خدمات کاملا متفاوتی به آنها عرضه میکند. متاسفانه در آمریکا در مقایسه با منطقه لمباردی ایتالیا- جایی که شیوع کرونا سیستم بهداشتی و درمانی را درگیر کرده است- تختهای بیمارستانی کمتری نسبت به سرانه جمعیت وجود دارد.
جورجز بنجامین مدیر اجرایی انجمن بهداشت عمومی آمریکا گفت: اگر با شیوع بیشتر این بیماری مواجه شویم، ما تخت کافی نداریم. ما به تدریج با سیستم بهداشت عمومی کاملا فلج شدهای مواجه هستیم که سال هاست تامین مالی نشده است و ما میدانستیم که مسئلهای این چنین، ما با با چالشهای شدید مواجه میکند. ما حالا شاهد آن هستیم. ما خود را برای بدترینها آماده کنیم، اما امیدواریم بهترین اتفاق بیفتد.
در آمریکا مردم با هجوم به فروشگاه ها قفسه ها را خالی کردند
به گزارش سی ان ان، شیوع ویروس کرونا منجر به ایجاد صفهای طولانی در فروشگاههای بزرگ آمریکا، و در واقع سراسر جهان شده است. روشن است که بسیاری از مردم تلاش میکند مواد غذایی و شوینده زیادی را خریداری و در خانه هایشان ذخیره کنند.
سارا یکی از افراد متعددی است که به محض عرضه ماسک و دستکش در فروشگاه در واشنگتن، اقدام به خرید کرد,، چون نمیخواهد ناقل ویروس به مادرش باشد که دستگاه ایمنی ضعیفی دارد. وی در گفتگو با خبرنگار سی ان ان گفت: من واقعاً به خاطر این وضعیت نگرانم، و اکنون اخبار را به دقت دنبال میکنم و نمیخواهم به وضعیت کشورهایی مثل ایتالیا دچار شویم.
خبرنگار سی ان ان گفت: به نظر میرسد امشب در سراسر آمریکا، همه مردم مشغول خرید عمده از فروشگاهها هستند. یک شرکت تحلیلی برجسته اعلام کرد فروش آنلاین «اجناس محافظ» همچون ضدعفونی کننده دست، دستکش و اسپریهای ضد باکتری در ماههای ژانویه و فوریه ۸۱۷ درصد افزایش یافت. چون بسیاری از مردم نمیتوانند این اقلام را در فروشگاهها پیدا کنند.
آوی کانر، مالک فروشگاههای مورتون ویلیامز گفت: وقتی بار جدید ضدعفونی کنندههای دست میرسد، ظرف چند دقیقه بعد از آنکه آنها را در قفسهها میگذاریم، همگی به فروش میرسد.
خبرنگار سی ان ان گفت: بسیاری از اجناس دیگر هم در فروشگاهها تمام شده است.
یکی از شهروندان در پاسخ به این سؤال خبرنگار که آیا چیزهایی که میخواسته در فروشگاه پیدا نکرده است گفت: بله، هیچ دستمال توالتی نبود. همه غذاهای منجمد و نانها را برده بودند.
یک شهروند دیگر گفت: خیلی وحشتناک است. بسیاری از سبزیجات منجمد، مواد بهداشتی و حتی گوشت و مواد لبنی را به سختی میتوان پیدا کرد.
خبرنگار سی ان ان گفت: کارکنان فروشگاهها هم بسیار خسته شده اند و مرتب باید قفسههای خالی را پر کنند.
اما یک کارشناس بهداشت عمومی گفت: نیازی نیست که مردم برای یک سال دستمال توالت بخرند یا برای شش هفته مواد غذایی بخرند.
کارشناسان گفتند مردم باید بدانند که این وضعیت موقت است و مواد غذایی با ماندگاری طولانیتر بخرند تا مجبور نشوند خیلی از خانه هایشان بیرون روند. آنها میگویند بیرون رفتن از خانه و تجمع در فروشگاههای محلی اقدام بهداشتی نیست و ایستادن در آن صفهای طولانی با فاصله نزدیک از افراد دیگر، به منزله رعایت فاصله اجتماعی نیست که برای سرایت ویروس از یک فرد به فرد دیگر توصیه میشود.
کارشناس استرالیایی روند آزمایش کرونا در آمریکا را ناامیدکننده خواند
به گزارش سی ان ان، متخصص بیماریهای عفونی دانشگاه ملی استرالیا، روند کند انجام آزمایش و شناسایی افراد آلوده به ویروس کرونا در آمریکا را ناامیدکننده توصیف کرد و گفت اگر مبتلایان در آمریکا به طور گستردهای افزایش یابد، حتی کشور ثروتمندی مثل آمریکا هم ممکن است با کمبود منابع برای مراقبت از این بیماران رو به رو شود.
سانجایا سنانایاک، متخصص بیماریهای عفونی دانشکده پزشکی دانشگاه ملی استرالیا درباره مسافرانی که مجبورند پس از ورود به فرودگاههای آمریکا ساعتها در صفهای طولانی- بدون حفظ فاصله اجتماعی که لازمه جلوگیری از سرایت ویروس است-منتظر بمانند گفت: ما با وضعیت مشابهی در مقابل آزمایشگاهها در استرالیا رو به رو هستیم و مردم برای آزمایش دادن در مقابل این مراکز صف کشیده اند. اما اینجا تلاش میکنیم کاری انجام دهیم، این است که به محض اینکه کسی به این مراکز مراجعه میکند، کنترل میکنیم ببنیم آیا عوارض دارد. در صورت مشاهده عوارض به آنها ماسک میدهیم تا قبل از ایستادن در صف ماسک بزنند. این سازوکار کامل و بی نقص نیست، اما به کاهش احتمال سرایت ویروس از یک فرد به فرد دیگر کمک میکند.
این کارشناس درباره وضعیت و روند شیوع این بیماری در جهان گفت: در حال حاضر میزان موارد در چین و بقیه کشورهای جهان به یک اندازه است، اما به زودی این موارد در دیگر کشورهای جهان بیشتر از چین خواهد شد. اما سرعت شیوع این ویروس در ایتالیا بسیار سریع از دیگر نقاط جهان است که بخشی از علت آن ممکن است مربوط به آزمایش و ایزوله زودهنگام افراد مبتلا و توان و ظرفیت نظام بهداشتی باشد.
وی درباره کندی روند آزمایش افراد و آثار منفی آن در آمریکا گفت: فکر میکنم آنچه در آمریکا رخ میدهد، ناامید کننده است. چون آزمایش زودهنگام شمار زیادی از افرادی که باید آزمایش شوند، شناسایی افراد آلوده و قرنطینه کردن آنها قبل از آلوده کردن افراد دیگر، در جلوگیری از شیوع ویروس اهمیت اساسی دارد. این اقدامی است که ما در کره جنوبی شاهد بوده ایم. در آنجا روزانه از حدود ۲۰ هزار نفر آزمایش میگیرند که بسیار چشمگیر است؛ و در نتیجه شمار مبتلایان در این کشور به تدریج رو به کاهش است. آمریکا در شروع خوب عمل نکرد,، اما اشکالی ندارد، باید در سریعترین فرصت ممکن است این آزمایشها را شروع کند.
مجری گفت: امیدوارم همینطور باشد. شما در کشوری زندگی میکنید که نظام بهداشتی سراسری دارد. آزمایش دادن برای تشخیص آلودگی به کرونا شاید در آمریکا رایگان باشد. اما با توجه به هزینههای درمانی، میلیونها میلیون آمریکایی که بیمه نیستند یا مرخصی استعلاجی ندارند، ممکن است تحت درمان قرار نگیرند. چون صورتحساب بیمارستانها ممکن است برایشان کمرشکن باشند و از توان پرداخت آن برنیایند. نظرتان در این باره چیست؟
این کارشناس گفت: درست میگویید پول عامل مهمی است. ما در استرالیا نظام بهداشتی فراگیر داریم و آزمایش کرونا رایگان است. اما همانطور که گفتید ما افرادی را دیده ایم که با وجود داشتن عوارض، همچنان سر کار میروند,، چون نگران این هستند که اگر در خانه بمانند، مرخصی استعلاجی نگیرند. پول در این وضعیت عامل مهم و تعیین کنندهای است. میدانم که رئیس جمهور دستور داده است ۵۰ میلیارد دلار برای استفاده در این وضعیت اضطراری تخصیص یابد. همین رایگان بودن آزمایش هم کمک زیادی به انجام آزمایشها میکند.
این کارشناس درباره آمادگی و ظرفیت نظام درمانی آمریکا برای رسیدگی به شمار گسترده مبتلایان احتمالی (بر اساس پیش بینیها ۲۰۰ هزار نفر) که نیاز به مراقبتهای ویژه خواهند داشتند و کاهش احتمالی منابع و امکانات برای رسیدگی به آنها گفت: در بدترین سناریوی احتمالی، چنین چیزی امکان پذیر است. چون فقط ۸۰ درصد افراد بیماری بسیار خفیف دارند. این بدان معناست که ۲۰ درصد نیاز خواهند داشت که در بیمارستان بستری شوند و از مراقبتهای ویژه برخوردار شوند. اگر تعداد مبتلایان بسیار زیاد شود، این ۲۰ درصد هم بسیار زیاد خواهد بود و باید پیوسته منابعی را برای مراقبت ویژه از آنان اختصاص داد، اما در نهایت به جایی خواهید رسید که قادر به حمایت از بیماران نخواهید بود؛ بنابراین چنین احتمالی (کمبود منابع مالی و امکانات) حتی در کشور ثروتمندی همچون آمریکا یا استرالیا وجود دارد.
نایکی فروشگاههای خود را در برخی کشورها تعطیل میکند
شرکت محصولات ورزشی نایکی روز یکشنبه با انتشار بیانیهای اعلام کرد فروشگاههای خود را در آمریکا، کانادا، اروپا، استرالیا و نیوزیلند از روز دوشنبه تا ۲۷ مارس به دلیل مهار شیوع ویروس کرونا تعطیل خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، این شرکت آمریکایی در بیانیه خود اعلام کرد ما تصمیم گرفتیم فروشگاههای خود را در بسیاری کشورها تعطیل کنیم تا شیوع ویروس کرونا را محدود کنیم. این تصمیم از روز دوشنبه ۱۶ مارس تا جمعه ۲۷ مارس اجرایی میشود.
نایکی اعلام کرد فروش آنلاین این شرکت همچنان ادامه خواهد داشت. به علاوه فروشگاههای نایکی در کره جنوبی، ژاپن و بخشهای گستردهای از چین همچنان فعال خواهند بود.
کانادا
ممنوعیت خرید و فروش اینترنتی اقلام بهداشتی مهار کرونا در کانادا
درگاه معروف اینترنتی کیجی جی برای پیش گیری از سوداگری و گرانی اقلام پرمصرف بهداشتی، خرید و فروش اقلام مورد نیاز برای مهار کرونا را ممنوع کرد.
این درگاه اینترنتی با توصیههای بهداشتی به خریداران و فروشندگان از قبیل شستن اقلام خریداری شده توسط محلولهای ضد عفونی کننده و دست ندادن در موقع ملاقات، خرید و فروش انواع ماسک ان-۹۵ و ان-۱۰۰، ماسک جراحی، مواد و ژلهای ضد عفونی کننده دست، دستمالهای ضد عفونی کننده و دستمال دستشویی را موقتا ممنوع کرده است.
کیجی جی زیر مجموعه شرکت ای-بی و سایت اصلی معامله و خرید و فروش کالا توسط مردم در کانادا به شمار میرود که سیاستهایی را در مواجهه با وضعیت ویژه کنونی در قبال گسترش بیماری کرونا اتخاذ کرده است.
کیجی جی برگرفته از زبان سواحیلی و به معنی روستاست.
برزیل
تعلیق تمامی مسابقات فوتبال برزیل تا اطلاع ثانوی
فدارسیون فوتبال برزیل روز یکشنبه اعلام کرد، به دلیل همه گیری ویروس کرونا تمامی مسابقات فوتبال تا اطلاع ثانویه تعلیق میشوند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، فدراسیون فوتبال برزیل در ابتدا از تعلیق کامل مسابقات فوتبال خودداری میکرد و در عوض روز دوشنبه دستور داد تا این مسابقات در دو شهر بزرگ سائوپائولو و ریودوژانیرو در استادیومهای خالی از تماشاگر برگزار شوند.
اما در حالیکه نگرانی از گسترش ویروس کرونا افزایش مییافت، این فدراسیون در نهایت در زمینه تعلیق مسابقات ورزشی از لیگ قهرمانان اروپا، لیگ برتر انگلیس، بوندسلیگا آلمان و فهرست بلندی از دیگر رخدادهای ورزشی تبعیت کرد.
روجریو کابوسلو، رئیس فدراسیون فوتبال برزیل در بیانیهای گفت: ما مسئولیتی که جهان فوتبال در مبارزه علیه ویروس کرونا در برزیل دارد را میدانیم و آن را میپذیریم.
وی افزود: فدراسیون فوتبال برزیل در تماس دائم با وزارت بهداشت باقی میماند تا با همکاری مشترک به کشور کمک کنیم تا ورزش بر چالشی که ایجاد شده فائق بیاید.
در روزهای اخیر چندین مسابقه اصلی فوتبال در برزیل در استادیومهای خالی برگزار شدند.
گواتمالا
ثبت اولین مورد مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در گواتمالا
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد، وزارت بهداشت گواتمالا از ثبت اولین مورد مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
آرژانتین
آرژانتین مرز خود را برای ۱۵ روز بست
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد، آرژانتین و کلمبیا، مدارس و دانشگاهها را در پی شیوع ویروس کرونا تعطیل کردند. آرژانتین همچنین برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در این کشور مرزهای خود را برای 15 روز بست.
اکوادور
برگزاری نشست مجازی مجمع "پروسور" با موضوع کرونا
رئیس جمهور اکوادور از برگزاری جلسهای مجازی میان اعضای "پروسور" در روز دوشنبه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری اسپانیایی افه، لِنین مورِنو، رئیس جمهور اکوادور روز شنبه (به وقت محلی) اعلام کرد جلسهای به صورت مجازی در روز دوشنبه با همکاران خود در "مجمعی برای پیشرفت آمریکای جنوبی" (پروسور) برگزار خواهد کرد. موضوع این جلسه، ویروس کرونا خواهد بود.
طبق اعلام سرویس ملی مدیریت بحران و اضطرار اکوادور، این ویروس در این کشور آمریکای لاتینی تا کنون ۲۶ نفر را مبتلا کرده و باعث مرگ ۲ تن شده است.
لنین مورنو در این باره و در صفحه خود در توئیتر نوشت: «در طول روز و در خصوص وضعیت کووید-۱۹، با دیگر روسای جمهور منطقه به تبادل نظر پرداختم».
(پروسور، سازمانی منطقهای است که در سال ۲۰۱۹ و با هدف جایگزین کردن آن با "اتحاد کشورهای آمریکای جنوبی" (اوناسور)، توسط دولتهای راست گرای کلمبیا و شیلی به وجود آمد.)
کلمبیا
کلمبیا از دوشنبه از ورود تمامی مسافران به این کشور جلوگیری میکند
به گزارش خبرگزاری رویترز، رئیس جمهور کلمبیا اعلام کرد، این کشور از روز دوشنبه از ورود تمامی مسافران به این کشور جلوگیری میکند.
کوبا
در بحبوحه کرونا، مقامات کوبایی، کشور را مقصدی امن برای گردشگران میدانند
مقامات وزارت گردشگری کوبا روز شنبه اعلام کردند که این کشور، علی رغم پیشرفت ویروس کرونا، مقصد گردشگری امنی برای مسافران است و این امر را مدیون طرحی که در این حوزه اجرایی شده است، میدانند.
به گزارش پایگاه اینترنتی کوبایی پرنسا لاتینا، گریسِل لوپِز، مدیر کیفیت این نهاد، در یک نشست مطبوعاتی اطمینان داد که در این زمینه، راهبردی برای نظارت بر ورود بیماری تعیین شده و در خصوص موارد مشکوک به ابتلا، دستورالعملهای لازم برای جلوگیری از انتشار آن در نظر گرفته شده است.
به گفته لوپز، این طرح، برنامهای انعطاف پذیر است که مطابق با ویژگیهای هر یک از نهادهای کشور تنظیم شده و دربردارنده ۸۰ اقدام است که از میان آنها، ۲۶ اقدام عمومی به حساب میآیند و تایید شده از سوی مقامات حوزه بهداشت و سلامت هستند.
همچنین، در این نشست خبری گفته شد کلیه کارکنان فعال در صنعت گردشگری که شامل بخش غیر دولتی کوبا نیز میشود، آموزشهای مرتبط با اقدامات بهداشتی لازم را فراگرفته اند.
لوپز افزود، امروز نظارت فعال بر گردشگران و کارکنان، دارای اهمیت بسیار است و به این منظور، مناطق قرنطینهای تعبیه شده اند تا بیماران فرضی بتوانند تا هنگام تکمیل درمانهای ارائه شده توسط نظام سلامت کشور، در قرنطینه به سر ببرند.
علاوه بر این، هر چند وزارت فرهنگ کوبا از به تعویق افتادن رویدادهای جمعی و تعلیق رویدادهای بزرگ برای جلوگیری از تجمع افراد خبر داد، در حضور مطبوعات اطمینان داده شد در فعالیتهای سرگرمی و تفریحی در هتلهای میزبان در این کشور، تغییری صورت نگرفته است.
وزارت بهداشت عمومی کوبا از ابتلای ۴ نفر به ویروس کرونا در کشور خبر داده است که در میان آنها یک گردشگر اهل ایتالیا به چشم میخورد، که حال همه آنها تا کنون رو به بهبودی بوده است.
شیلی
ممنوعیت ورود کشتیهای کروز به بنادر شیلی
جیم مانالیش وزیر بهداشت شیلی شنبه شب اعلام کرد پس از آنکه دو کشتی کروز به دلیل دو مورد مشکوک به آلودگی به ویروس کرونا و یک مورد تایید شده قرنطینه شدند، شیلی بنادر خود را به روی کشتیهای کروز بست.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، مانالیش در توئیتر خود نوشت ما تصمیم گرفتیم پهلو گرفتن کشتیهای کروز در همه بنادر خود را از ساعت ۸ بامداد روز یکشنبه ممنوع کنیم.
روز شنبه دو کشتی شرکت آمریکایی- نروژی رویال کارائیب کروز قرنطینه شدند. یکی از این کشتیها سیلور اکسپلورر است که با ۲۰۰ مسافر و خدمه در پاتاگونیا شیلی به دلیل یک مورد تایید شده آلودگی به ویروس کرونا قرنطینه شده است. این مورد یک مرد ۸۵ ساله است که به بیمارستانی در کویهایکیو در هزار و ۷۰۰ کیلومتری جنوب سانتیاگو منتقل شد.
کشتی دیگر آزامارا نام دارد که بیش از هزار مسافر دارد. این کشتی در حال حاضر در ساحل چاکابوکو به سر میبرد، اما تخلیه مسافران آن به دلیل وجود دو مورد مشکوک ممنوع اعلام شده است.
شیلی هم اکنون ۶۱ مورد ثبت شده آلوده به ویروس کرونا دارد و در مرحله سوم آلودگی است. این بدان معناست که ویروس به طور فعالانه در سراسر این کشور در حال گسترش است.
ونزوئلا
مادورو: قرنطینه جمعی برای کاراکاس و چند ایالت دیگر اجرا میشود
به گزارش خبرگزاری رویترز، نیکولاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا اعلام کرد، به دلیل شیوع ویروس کرونا، «قرنطینه جمعی» برای کاراکاس و چند ایالت دیگر اجرا میشود. قرنطینه جمعی به منظور تضمین باقی ماندن شهروندان در خانه هایشان است.
مادورو افزود تمامی بخش های تجاری به استثنای بخش های خدماتی ضروری از جمله بهداشت و درمان تعطیل می شوند.
نیکاراگوئه
بسته شدن مرزها بخش دامداری را نگران کرد
پرتال محلی موسوم به "مردمِ رادیو پریمریسیما"، بسته شدن مرزها در مبارزه با شیوع بیماری کووید-۱۹ را به گونهای توصیف کرد که میتواند بر بخش دامداری نیکاراگوئه آسیب وارد کند.
به گزارش خبرگزاری کوبایی پرنسالاتینا، پایتخت نیکاراگوئه، قرنطینه اعلام شده در السالوادور صادرات لبنیات و مشتقات آن را به این کشور محدود میکند؛ این موضوع برای بخش دامداری نیکاراگوئه که مقصد اصلی صادرات آنها السالوادور است، نگران کننده دنبال میشود.
سولون گرِرو، معاون رئیس فدراسیون انجمنهای دامداری نیکاراگوئه اعلام کرد، «واهمه بسیاری مبنی بر بسته شدن مرزها وجود دارد، چرا که دریچه فرار برای قیمت شیر و پنیر السالوادور است». علاوه بر این، وضع فعلی میتواند برای مصرف کنندههای محلی سودمند باشد، چرا که قیمتهای این محصولات در بازارهای داخلی کاهش یافته است.
گررو افزود: «اگر این اتفاق رخ دهد، یک مازاد عرضه شکل میگیرد و پنیر قیمتش کاهش پیدا میکند، حداقل چیزی که رخ میدهد آن است که در نیکاراگوئه تا پایان این بحران، پنیر ارزان میخوریم».
این مقام نیکاراگوئهای در ادامه اذعان داشت: «کار دیگری نمیتوان صورت داد؛ این یک وضع جهانی است و تصمیم فعلی بر مبنای چیزی نبوده است که دولت بتواند بر آن تاثیر گذار باشد، این موردی است که از زیر دست همه مقامات عبور کرده است».
صادرات لبنیات و مشتقات آن یکی از خطوط اقتصادی است که در مقایسه با مدت زمان مشابه گذشته، رشد داشته است.
مطابق با آمار رسمی دو ماهه اول سال ۲۰۲۰، صادرات این تولیدات ۳۱ ممیز ۷۴ میلیون دلار بوده است؛ آماری که افزایش ۱۳ درصدی را در مقایسه با مدت مشابه سال ۲۰۱۹ نشان میدهد.
راهپیمایی در نیکاراگوئه کرونا را به چالش کشید
نیکاراگوئه با برگزاری "راهپیمایی عشق در روزگار کووید-۱۹"، به همدردی با ملتهای گرفتار با این بیماری پرداخت.
به گزارش خبرگزاری اسپانیایی افه، دولت نیکاراگوئه روز شنبه (به وقت محلی) همه گیری ویروس کرونا را با برگزاری یک راهپیمایی گسترده به چالش کشید، که این اقدام بر خلاف توصیههای سازمان بهداشت جهانی است.
درحالی که در جهان، از تجمع افراد خودداری میشود یا این اقدام ممنوع شده است، ماناگوئا، پایتخت نیکاراگوئه، صحنه حضور هزاران نفر از طرفداران ساندینیسم و کارکنان دولتی نیکاراگوئه بود که با فراخوان دولت، چند کیلومتر را با یکدیگر به راهپیمایی گذراندند. این راهپیمایی در یکی از خیابانهای مرکزی پایتخت نیکاراگوئه جای داشت. نیکاراگوئه کشوری است که هنوز در آن گزارشی در خصوص موارد ابتلا به کووید-۱۹ داده نشده است.
اروپا
آلمان
آلمان همهی مرزهای خود را از فردا میبندد
به گزارش خبرگزاری صد وسیما از برلین، پیش از این کشورهای چک، لهستان و دانمارک اعلام کرده بودند: مرزهای خود با آلمان را به علت شیوع کرونا خواهند بست.
آلمان قصد دارد به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا روز دوشنبه مرزهای خود را با سه کشور از جمله فرانسه ببندد.
افزایش مبتلایان به ویروس کرونا به ۱۵۰۰ نفر در دو روز در آلمان
کرونا در آلمان در دو روز گذشته ۱۵۰۰ نفر را آلوده کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از برلین، آلودگی به کرونا تا این ساعت از مرز ۵۰۰۰ مورد گذشته و به ۵ هزار و ۱۴۲ مورد رسیده است.
در برلین پایتخت هم تا ظهر امروز ۲۶۳ نفر آلوده به کرونا هستند.
فوتیها بر اثر کرونا در آلمان در حال افزایش است
آلمان که در موج اول کرونا تلفات مرگ نداشت حالا آمار فوتی هایش در حال افزایش است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از برلین، تا کنون ۱۱ نفر بر اثر کرونا جانشان را در آلمان از دست داده اند.
شمار آلوده شدگان نیز به ۵ هزار و ۳۸۸ نفر رسید.
ارتش آلمان برای مقابله با کرونا به صحنه میآید
وزیر دفاع آلمان از آمادگی ارتش فدرال برای ماموریت مقابله با کرونا خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از برلین، خانم "کارن باور" در گفتگو با دی ولت ام زونتاگ گفت: ما طرحی را در دست اجرا داریم که بتوانیم در صورت لزوم در همهی سطوح کمک رسانی کنیم.
وی افزود: نیروهای ذخیره را هم فراخوانده ایم تا در بیمارستانهای ارتش و بخشهای بهداشت و درمان هر جا که لازم باشد، پشتیبانی کنند.
کارن باور افزود: تا عصر روز جمعه ۱۲۰ مورد مشکوک به آلودگی به کرونا و ۱۸ مورد اثبات شده در ارتش داشتیم.
ارتش آلمان بسیاری از فعالیتهای خود را کاهش داده است و نیروهای ارتش در منازل آماده فراخوانی برای مقابله با کرونا هستند.
تلاش برای ممنوعیت انتقال یک شرکت تولید واکسن آلمانی به آمریکا
آلمان در تلاش است مانع از انتقال یک شرکت آلمانی فعال در زمینه کشف واکسن ویروس کرونا به آمریکا شود.
به گزارش خبرگزاری رویترز، وزرات بهداشت آلمان خبر منتشر شده در روزنامه ولت ام زونتاگ را تایید کرد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، بودجهای پیشنهاد کرده است تا شرکت کیور وک به آمریکا منتقل شود.
دولت آلمان نیز پیشنهادات مالی متقابلی ارائه داده است تا این شرکت را در آلمان نگه دارد.
این روزنامه به نقل از یک مقام وزارت بهداشت آلمان نوشت: دولت آلمان کاملا علاقمند است واکسنها و مواد فعال برای مقابله با کرونا در آلمان و اروپا ساخته شود. دولت آلمان سرگرم رایزنی در این باره با شرکت کیور وک است.
یک سخنگوی وزرات بهداشت آلمان در تماسی که رویترز با وی داشت، گفت: ما خبر منتشر شده در ولت ام زونتاگ را تایید میکنیم.
ولت ام زونتاگ به نقل از یک منبع ناشناس دولت آلمان نوشت: ترامپ تلاش دارد به صورت انحصاری به دستاوردهای فعالیت دانشمندان دسترسی پیدا کند. ترامپ هر اقدامی به عمل میآورد تا به واکسنی برای آمریکا دست پیدا کند، ولی این واکسن برای آمریکا باشد.
سفارت آمریکا در برلین روز یکشنبه به تماس رویترز در خصوص این خبر پاسخ نداد و مسولان شرکت کیور وک نیز برای پاسخگویی دردسترس نبودند.
فلوریان فان در مولبه از مسولان ارشد کیور وک هفته گذشته به رویترز گفت: این شرکت فعالیت هایش را بر روی تعدادی از داوطلبان برای آزمایش واکسن کرونا آغاز کرده است. این شرکت اکنون در حال انتخاب دو نفر از بهترین داوطلبان برای انجام آزمایشهای کلینیکی است.
این شرکت خصوصی که مقر آن در توبینگن آلمان قرار دارد، امیدوار است یک واکسن آزمایشی را تا ماه ژوئن یا ژوئیه آماده کند و بعد، موافقت نهادهای تایید دارو را برای آزمایش بر روی انسانها بدست آورد.
شرکت کیور وک در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد دانیل منیچیلا مدیر عامل این شرکت پیشتر در این ماه با ترامپ، مایک پنس معاون رئیس جمهور و اعضای گروه ویژه مقابله با کرونا در کاخ سفید و نمایندگان ارشد شرکتهای دارویی و بیوتکنولوژی درباره واکسن گفتگو کرده بود.
کارل لوترباخ، استاد اقتصاد سلامت و بررسی همه گیری که از قانونگذاران ارشد در حزب سوسیال دموکرات آلمان نیز است، در توئیتی در واکنش به خبر روزنامه ولت ام زونتاگ نوشت: باید به هر شکل ممکن جلوی فروش انحصاری یک واکسن احتمالی به آمریکا گرفته شود. کاپیتالیسم (سرمایه داری) محدویتهایی دارد.
ایتالیا
مرگ معمار مشهور ایتالیایی بر اثر ابتلا به "کووید-۱۹"
به گزارش خبرگزاری فرانسه، "ویتوریو گرگوتی" چهره سرشناس بین المللی معماری ایتالیا، به دلیل ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست داد. بر اساس اعلام رسانهها و مطبوعات ایتالیایی "ویتوریو گرگوتی"، معمار معروف ایتالیایی، که به طور ویژه مرکز فرهنگی "بِلِم" در کشور پرتغال و مرکز بزرگ تئاتر "پرووانس" در "اکسان پرووانس" فرانسه را طراحی کرده بود، روز یکشنبه، در شهر میلان بر اثر ابتلا به "ذات الرّیه"، که پنومونی مربوط به ویروس جدید کرونا است، در سن ۹۲ سالگی درگذشت.
بنا بر گزارش روز یکشنبه روزنامه "کوریردلّا سرا" و خبرگزاری ایتالیا، "ویتوریو گرگوتی"، پس از ابتلا به ویروس کرونا (Covid-۱۹)، در میلان بستری شده بود. طبق گفته روزنامه "کوریردلّا سرا"، "ماریانا مززا"، همسرِ "گرگوتی"، نیز در همان مرکز بیمارستانی در شهر میلان بستری شده است. منطقه "لُومباردی"، که شهر میلان پایتخت ایتالیا نیز در این ناحیه واقع شده، منطقهای پرجمعیت در شمال ایتالیا است، که با دارا بودن بیش از ۹۰۰۰ مورد ابتلا به ویروس کرونا، (در حال حاضر جواب مثبت آزمایشات آنها تایید شده است)، و ۹۶۶ مورد مرگ براثر "کرونا ویروس"، آلودهترین منطقه در ایتالیا به شمار میآید. "ویتوریو گرگوتی" در کارنامه شغلی و حرفهای خود، طراحی استادیوم ورزشی"ماراسی دو جِنووا" قبل از برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال ۱۹۹۰ میلادی در ایتالیا، طراحی مرکز تئاتر"آرکیمبولدی" (Arcimboldi) در شهرمیلان، و مرکز فرهنگی "بِلِم" (Belem) در شهر لیسبونِ پرتغال، را طراحی کرد. او همچنین طرح بازسازی "محلّه بیکوکا" در "میلان" را انجام داده بود و در طراحی تاسیسات المپیکِ بارسلونا برای بازیهای المپیک ۱۹۹۲ میلادی شرکت کرده بود. "استفانو بوئری"، یکی دیگر از معماران مشهور ایتالیایی، ضمن ادای احترام به "استاد معماری بین المللی" این کشور، در صفحه فیسبوک خود چنین نوشت: «او تاریخ فرهنگ ما را نوشت.» تاکنون بیش از ۱۵۰ هزار تن در سرتاسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شده اند که بیش از ۶۰۰۰ تن از مبتلایان جان خود را از دست داده اند در این میان کشور ایتالیا یکی از مراکز اصلی آلودگی به ویروس کرونا در قاره اروپا به شمار میآید که با بیش از ۲۱ هزار مورد آلودگی و ۱۴۰۰ مورد مرگ، رکورددار کشورهای اروپایی است که بیشترین آمار مبتلایان به این ویروس و قربانیان را در اروپا دارا میباشد. نماینده سازمان بهداشت جهانی خاطرنشان کرد: «در ایتالیا بیش از هزار کشته وجود دارد، هر چه جمعیت مسن بیشتر باشد، میزان مرگ و میر نیز بیشتر است.» "دیوید ساسولی"، رئیس پارلمان اروپا نیز گفته است که اروپا از زمان پایان جنگ جهانی دوم تاکنون، با چنین بحرانی جدّی روبرو نشده بود.
ثبت ۲۵۲ مورد جدید مرگ ناشی از کرونا در ایالت لمباردی ایتالیا
به گزارش تلویزیون الجزیره، ثبت ۲۵۲ مورد مرگ جدید ناشی از ابتلا به کرونا در منطقه لمباردی ایتالیا و افزایش شمار جان باختگان به هزار و ۲۱۸ نفر.
منابع رسمی ایتالیا از ثبت ۳۶۸ مورد جدید مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در این کشور تنها در یک روز خبر دادند.
شناسایی بیش از ۲۴ هزار بیمار قطعی کرونا در ایتالیا
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از رم، بر اساس جدیدترین آمار اعلام شده از سوی ستاد حوادث غیر مترقبه ایتالیا شمار افرادی که در این کشور از ابتدا تاکنون به بیماری کرونا مبتلا شده اند به ۲۴۷۴۷ نفر افزایش یافته است.
بر اساس این گزارش شمار قربانیان ۱۸۰۹ نفر و شمار افرادی که بهبود یافته اند نیز ۲۳۳۵ نفر است.
کرونا به کوچکترین جمهوری جهان هم رسید
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از رم؛ در پی سرعت شیوع ویروس کرونا در اروپا، سان مارینو، کوچکترین و قدیمیترین جمهوری جهان در قاره سبز هم به این ویروس آلوده شد.
شمار مبتلایان در کشور سان مارینو با ۶۱ کیلومتر مربع مساحت و ۳۰ هزار نفر جمعیت که طی قرنهای متمادی در خاک ایتالیا واقع شده است به ۹۸ نفر رسید و تعداد قربانیان هم به ۷ نفر افزایش یافت.
اظهارات: دانیئلا روتوندارو، سفیر سان مارینو در ایتالیا
هشدار در مورد بستری شدن شمار بیشتری از بیماران جوان ایتالیایی
یک روزنامه انگلیسی نوشت: پزشکان ایتالیایی در رابطه با شیوع بیماری کرونای جدید هشدار دادند که شمار بیشتری از بیماران جوان در حال بستری شدن در بیمارستانهای این کشور هستند.
پایگاه اینترنتی روزنامه ایندیپندنت در گزارشی به قلم زوئه تیدمَن نوشت: در ایتالیا که دارای بیشترین تعداد بیماران مبتلا به ویروس کووید-۱۹ در میان کشورهای اروپایی است، ۱۷۶۰۰ تن به این ویروس آلوده شده اند. پزشکان ایتالیایی هشدار داده اند که شمار بیشتری از شهروندان جوان ایتالیاییِ مبتلا به ویروس کرونای جدید در حال بستری شدن در بیمارستانهای این کشور هستند.
لوکا لورینی، رئیس بخش مراقبتهای ویژه و بخش بیهوشی در یکی از بیمارستانهای واقع در شمال ایتالیا گفت: نوع بیماران مبتلا به ویروس کرونا در حال تغییر است. اکنون سنِ آنها کمی کمتر از قبل شده است. اکنون در ایتالیا شمار بیشتری از بیمارانِ بین ۴۰ و ۴۵ ساله در بیمارستانها بستری میشوند و موارد ابتلای آنها نیز پیچیدهتر از بیماران قبلی شده است.
دکتر لورینی که در یک بیمارستان در منطقه بِرگامو کار میکند، در مصاحبه با برنامه رادیویی شبکه رادیویی ریانیوز ۲۴ گفت: «افرادی در حال ورود به بیمارستانهای ما هستند که شش یا هفت روز پیش، بیمار شده و تلاش کرده بودند تا در خانه هایشان، خودشان را درمان کنند، اما شرایط آنها در خانه هایشان به طرزی فزاینده، رو به وخامت گذاشت و از اینرو، اکنون مجبور شده اند به بیمارستانها مراجعه کنند.»
ایندیپندنت افزود: طبق آمار رسمی کشور ایتالیا که در هفته پیش منتشر شد، ۱۲ درصد از کسانی که در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانهای ایتالیا تحت درمان برای ویروس کرونا قرار گرفته اند، بین ۱۹ و ۵۰ سال، سن دارند. بر اساس همین آمار، حدود ۵۲ درصد از بیماران کرونا در بیمارستانهای ایتالیا بین ۵۱ و ۷۰ سال، سن دارند و بقیه (۳۶ درصدِ) بیماران کرونا در ایتالیا بالای ۷۰ ساله اند.
گزارش رسانههای محلی، حاکی از آن است که اخیراً بیمارستانها در منطقه لومباردی شاهد مراجعه و بستری شدن شمار بیشتری از بیمارانِ بین ۲۵ و ۵۰ سالهِ مبتلا به کووید-۱۹ بوده اند.
دکتر پیرلوئیجی لوپالکو، استاد دانشگاه پیسا در ایتالیا، علت این پدیده را اینگونه تشریح کرد: «این یک مسئله طبیعی است، زیرا نخستین موج شیوع بیماری کرونا در ایتالیا در بیمارستانها که شمار افراد مسن در آنها بیشتر است و همچنین در شهرهای کوچک که افراد جوان در آنها کمتر هستند، گسترش یافت و از اینرو، ابتدا تعداد بیماران سالخوردهِ مبتلا به کرونا در ایتالیا به مراتب بیشتر بود. پس از مدتی که این بیماری شیوع گسترده تری یافت، به شهرهای بزرگ در سراسر ایتالیا نیز سرایت کرد که در آنها شمار به مراتب بیشتری از جوانان حضور دارند و مزید بر علت این است که جوانان، معمولاً تماسهای اجتماعیِ به مراتب بیشتری با یکدیگر در مقایسه با سالخوردگان دارند که باعث شیوع بیش از پیش این بیماری میشود. از اینرو، اگر جوانان، مسئلهِ مهمِ حفظ "فاصلهِ اجتماعی" را مراعات نکنند، احتمالاً موارد ابتلایشان به این بیماری افزایش خواهد یافت.»
اسپانیا
افزایش شمار قربانیان کرونا به ۲۸۸ نفر و شمار مبتلایان به ۸ هزار نفر
به گزارش تلویزیونی الجزیره مباشر، تعداد افرادی که به سبب ابتلا به کرونا در اسپانیا جان خود را از دست داده اند به ۲۸۸ نفر و تعداد مبتلایان به این بیماری به هشت هزار نفر افزایش یافت.
مثبت شدن تست کرونای همسر رئیس دولت اسپانیا
پس از اعلام مثبت بودن جواب تست کرونای برخی مقامات در اسپانیا، از جمله وزیر زنان این کشور، این بار جواب تست همسر رئیس دولت اسپانیا مثبت اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری اسپانیایی افه، منابع دولتی اذعان داشته اند هر چند جواب آزمایش بِگونیا گومز، همسر رئیس دولت اسپانیا، در خصوص ابتلا به ویروس کرونا مثبت اعلام شده است، اما حال او و پِدرو سانچِز، رئیس دولت اسپانیا، خوب است.
هر دو نفر در محل اقامت رسمی رئیس دولت، به سر میبرند و از کلیه اقدامات پیشگیرانه وضع شده توسط مقامات حوزه سلامت کشور پیروی میکنند.
جمهوری چک
نخست وزیر جمهوری چک: تردد مردم محدود خواهد شد
به گزارش خبرگزاری رویترز، نخست وزیر جمهوری چک اعلام کرد، دولت، تردد مردم را محدود خواهد کرد.
پرتغال
اعمال محدودیتهای توریستی میان اسپانیا و پرتغال
به گزارش رویترز، آنتونیو کاستا، نخست وزیر پرتغال روز یکشنبه اعلام کرد، اسپانیا و پرتغال توافق کردند تا برای مقابله با گسترش ویروس کرونا از روز دوشنبه محدودیتهای توریستی میان دو کشور وضع شود.
کاستا به خبرنگاران گفت، محدودیتهای مسافرتی باید تضمین کننده انتقال اجناس کشورها و محافظت از حقوق کارکنان باشد، اما محدودیت مسافرتی برای مقاصد توریستی و تفریحی ایجاد خواهد شد.
وی افزود: طی ماههای آینده میان اسپانیا و پرتغال هیچ صنعت گردشگری وجود نخواهد داشت.
۲ هزار مورد جدید ابتلا به کرنا و یکصد قربانی جدید در ۲۴ ساعت اخیر
به گزارش خبرگزاری فرانسه، مقامات اسپانیا اعلام کردند در ۲۴ ساعت گذشته بیش از دو هزار مورد ابتلا به کووید-۱۹ و نزدیک به یکصد مورد مرگ و میر ناشی از این بیماری در اسپانیا گزارش شده است.
انگلیس
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در انگلیس به ۱۳۷۲ نفر افزایش یافته است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، بر اساس گزارشهای رسمی دولت انگلیس شمار مبتلایان قطعی به بیماری کووید -۱۹ در این کشور با ۲۳۲ مبتلای جدید به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته، صبح امروز به ۱۳۷۲ نفر رسید.
شمار مرگ ناشی از کرونا نیز در انگلیس نیز در ۴۸ ساعت اخیر سه برابر شد و به ۳۵ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت بهداشت انگلیس اعلام کرد، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در انگلیس به ۱۳۷۲ نفر افزایش یافته است.
تونی بلر: دولتها برای مقابله با این بحران باید از دانشمندان کمک بگیرند
تونی بلر، نخست وزیر اسبق انگلیس گفت از تجربه خود در مقابله با بحرانهای بهداشتی در دوره نخست وزیری اش یاد گرفته است که بهترین راه پیش روی دولتها برای پاسخ به این بحران ها، عمل به توصیههای کارشناسان و دانشمندان است.
تونی بلر در گفتگوی اختصاصی در برنامه فرید زکریا در سی ان ان درباره پاسخی که سران جهان برای مقابله با شیوع ویروس بدهند، به بحرانهای متعدد بهداشتی همچون بیماری پا و دهان، و سارس که در زمان نخست وزیری اش با آن رو به رو شد اشاره کرد و گفت: قطعاً بحرانهای بهداشتی که من با آن مقابله کردم، در مقایسه با شیوع کرونا بسیار کوچکتر بود. من شش ماه از دوره نخست وزیری ام را صرف مقابله با شیوع شدید بیماری پا و دهان کردم که بخش کشاورزی را ما را ویران کرد,، اما خیلی جدی نبود,، چون انسانها را مبتلا نکرد. اما از آن تجربه این را یاد گرفتم که باید از بهترین دانشمندان و کارشناسان کمک بگیرید و به حرف هایشان گوش کنید. چون آنها از ما خواستند تدابیر بسیار شدیدی اتخاذ کنیم که - صادقانه بگویم- اولین بار که آنها را شنیدم با خودم گفتم جدی نمیگویید، ما واقعاً نمیتوانیم این کارها را انجام دهیم. اما انجام اقدامات علمی که دانشمندان به ما توصیه کردند، کاملاً درست بود، پیش بینی آنها درباره نحوه از بین بردن این بیماری کاملاً درست از آب درآمد.
وی در پاسخ به سخنان فرید زکریا مبنی بر اینکه کره جنوبی، تایوان و سنگاپور با پاسخ سریع و قاطعانه و اجرای توصیه دانشمندان برای مقابله با شیوع ویروس کرونا خوب عمل کرده اند گفت: بله,، اما قضاوت بسیار سخت است. چون مسلماً نگرانیهایی درباره تاثیر اقتصادی وجود دارد. منظورم این است که افراد ممکن است شغلشان را از دست دهند؛ و حتی ممکن است بدتر از این هم باشد و موجب ورشکستگیهای مالی شود و پیامدهای بزرگی دارد. من فکر میکنم ما باید همه تلاش خود را بکنیم تا شیوع ویروس را مهار کنیم. اما پس از آن، باید پاسخ جهانی و نحوه هماهنگی بهتر درباره مسائلی مثل این را بررسی کنیم. چون باید به این فکر کنیم که این آخرین بیماری همه گیر نیست که جهان را درگیر کرده است.
صربستان
اعلام وضعیت اضطراری در صربستان
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از سارایوو، رسانههای محلی اعلام کردند الکساندر ووچیچ طی یک کنفرانس مطبوعاتی از برقراری وضعیت اضطراری در این کشور خبر داد.
وی افزود: وضعیت اضطرار با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در این کشور تشدید خواهد شد.
الکساندر ووچیچ تاکید کرد: این تصمیم برای حفظ والدین و سالمندان و آینده صربستان اتخاذ شده است چرا که والدین و سالمندان ما همه چیز را در کشور برای ما ساخته اند و ما هم باید تلاش خود را برای محافظت از این افراد به کار گیریم.
بوسنی و هرزگوین
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در بوسنی و هرزگوین به ۲۱ تن رسید
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از بوسنی، بنابر اعلام وزارت بهداشت بوسنی و هرزگوین تاکنون ۲۱ نفر در این کشور به بیماری کرونا مبتلا شده اند، اما تلفاتی نداشته است.
بلژیک
شمار مبتلایان به کرونا در بلژیک به ۸۸۶ نفر رسید
به گزارش پایگاه خبری اینترنتی العهد، مقامات بهداشتی بلژیک از ابتلای ۱۹۷ نفر دیگر در این کشور به ویروس کرونا خبر دادند. به گفته این مقامات، شمار مبتلایان به کرونا در این کشور با احتساب مبتلایان جدید، به ۸۸۶ نفر رسیده است که از این تعداد تاکنون چهار نفر فوت کرده اند.
جمهوری چک
احتمال قرنطینه سراسری در جمهوری چک
نخست وزیر جمهوری چک از احتمال اعمال قرنطینه در سراسر کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، آندره بابیس نخست وزیر جمهوری چک روز یکشنبه (امروز) در مصاحبه تلویزیونی گفت به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا دولت احتمالا در سراسر کشور قرنطینه اعمال خواهد کرد.
جلسه کابینه به منظور بحث در این خصوص امروز بعد از ظهر برگزار میشود. نخست وزیر جمهوری چک گفت این امر حائز اهمیت است که مردم فقط در راه خانه و محل کار خود تردد داشته باشند.
اتریش
استان تیرول اتریش با بیشترین مبتلایان به ویروس کرونا قرنطینه کامل شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از وین، استان تیرول اتریش با بیشترین آمار مبتلایان به ویروس کرونا از امروز یکشنبه تحت قرنطینه کامل قرار گرفت.
گونتر پلاتر استاندار استان تیرول اتریش با اعلام محدودیت خودروها در کل این استان، گفت: مردم استان تیرول فقط برای رفتن به پزشک، بیمارستان و یا خرید مواد غذایی اجازه دارند، خانههای خود را ترک کنند.