به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، آقای علی ربیعی روز دوشنبه درباره اختصاص سهمیه بنزین نوروزی و زمان واریز آن به کارتهای سوخت گفت: اختصاص سهمیه بنزین نوروزی در بحث بودجه سال آینده مطرح شده است؛ بودجه هم که هنوز به تصویب نهایی مجلس نرسیده و قطعا شامل ایام نوروز ۹۹ نخواهد شد.
سخنگوی دولت اظهار داشت: دولت از ابتدای اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت نسبت به محل تامین منبع مالی این نوع سهمیه بنزین دغدغه جدی داشت و معتقد بود باید به گونهای عمل شود که به بستههای حمایت معیشتی حاصل از این طرح، آسیبی وارد نشود.
آقای ربیعی با تاکید بر اینکه همه آنچه که در مجلس شورای اسلامی تصویب شود، دولت موظف به اجرای آن است، افزود: درصورت تصویب نهایی بودجه، تلاش دولت این خواهد بود که این سهمیه برای فرصتی مناسبتتر و انشاءالله بعد از شکست کرونا مورد استفاده قرار گیرد.
با ناامنی برای دیگران نمیتوان امنیت به دست آوردسخنگوی دولت در یادداشتی، کرونا را بحرانی اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی با عواقبی در سیاست داخلی و بینالمللی دانست و تصریح کرد: کرونا یکبار دیگر به جهان آموخت که نمیتوان امنیت را برای خود به بهای ناامنی برای دیگران به دست آورد.
در بخشی از یادداشت آقای علی ربیعی که امروز (دوشنبه) در پایگاه اطلاع رسانی دولت منتشر شده، آمده است: باید درک جدیدی از جهانی شدن را نهادینه کنیم، اعتنا به تجربههای مشترک و موفق بشری، احترام به فهم مشترک بشر، تکریم به علم جهانی و تجربههای جهان مدرن، تعامل با نهادهای مورد تکریم عصر جدید میتواند دستاورد این روزهای سخت باشد.
به نوشته آقای ربیعی، اکنون ویروس کرونا در بیش از ۱۰۰ کشور جهان انتشار یافته است؛ البته این نخستین بار نیست که جهان شاهد شیوع بیماریهای مسری است، اما به نظر میرسد کرونا به دلیل گستردگی و سرعت شیوع بیماری به آن دسته از بیماریهای نادر اپیدمیک اضافه شده که سراسر جهان را درنوردیدهاند.
سخنگوی دولت در ادامه میافزاید: مقارن شدن این رویداد با رونق گرفتن ناسیونالیسم و جنبشهای راستگرا و محافظهکار در غرب که خواستار اعاده مرزهای ملی و واپس نشستن از رویکردهای اقتصادی و سیاسی که در بیشتر از نیم قرن گذشته، عامل وحدت منافع و رویهها در میان تعدادی بی شماری از دنیا بوده، میباید رهبران جهان را به تأملی دوباره درباره شرایطی که سیاست در قرن بیست و یکم بر آن بنا شده، تشویق کند. دنیایی که در آن زندگی میکنیم، فشردهتر از آن است که بالا بردن دیوارها و پناه گرفتن در پس مرزهای جغرافیایی بتواند ما را در برابر خطرات ایمن کند.
به نوشته آقای ربیعی، هنگامی که دونالد ترامپ در کمال ناآگاهی از شعار «اول امریکا» رونمایی میکرد، بسیاری از روشن اندیشان نیز از عمق خطای چنین عقیدهای پرده برداشتند. امروز که امریکا با وجود انکار و تکذیب خطر کرونا توسط دولت این کشور، سرانجام خود را در مواجههای رو به گسترش با این بیماری میبیند، باید بیش از قبل پی برده باشد که در دنیای به هم وابسته، گاهی برای دفاع بهینه از خود، باید ابتدا به دفاع از دیگرانی شتافت که در معرض تهدیدی مشابه هستند.
وی همچنین افزوده است: اگر خصومت آمریکا با چین و شاید نوعی خرسندی از مصیبتی که چین گرفتار آن شد، در کار نبود و اگر تحریمهای بی سابقه علیه ایران که فشار هنگفتی بر توانایی مالی ما وارد آورده، وجود نداشت، امروز ابعاد شیوع این بیماری نیز کمتر میبود و شاید هرگز این ویروس مرگبار به سرزمین آمریکا نمیرسید.
سخنگوی دولت تاکید کرد: کرونا یکبار دیگر به جهان آموخت که نمیتوان امنیت را برای خود به بهای ناامنی برای دیگران به دست آورد. یا همه با هم پیروز میشویم یا همه با هم شکست میخوریم.