برگزاری رویداد "کارآفرینی جیرههای غذایی در شرایط بحران" در مشهد
رویداد "کارآفرینی جیرههای غذایی در شرایط بحران" امروز به همت موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در این مراسم گفت: جیرههای
غذایی و غذا نه تنها از نظر جسمی بلکه از جنبه روحی نیز زندگی افراد را تحت تاثیر قرار میدهد.
دکتر قدیر رجبزاده افزود: در موضوع جیرههای غذایی رویداد "کارآفرینی جیرههای غذایی در شرایط بحران" پیگیر مهندسی مواد غذایی برای افراد و گروههای خاص مانند دانشآموزان، سالمندان، ورزشکاران و بیماران خاص است بنابراین در این زمینه آمادگی همکاری با صاحبان صنایع و سرمایهگذران دارد.
وی همچنین از ایدهپردازان رویداد "کارآفرینی جیرههای غذایی در شرایط بحران" قدردانی کرد و ادامه داد: هرگونه فعالیت و تلاش برای امدادرسانی به افراد حادثهدیده اقدامی مقدس است.
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی سازمانهای اجرایی نظیر جمعیت هلال احمر، صنایع دفاع و دیگر نهادهای مرتبط را طراح "جیرههای غذایی خاص" معرفی و بیان کرد: با توجه به تحقیقات انجام شده در سطح جهانی، ایران در این زمینه اقدامی جد انجام نداده است.
معاون پژوهشی موسسه علوم و صنایع غذایی نیز در این نشست پاسخگویی به نیازها و کمک به حل بحرانهای ملی را راهبرد اجرایی این موسسه اعلام و بیان کرد: رویداد "کارآفرینی جیرههای غذایی در شرایط بحران" با توجه به موقعیت خاص کشورمان در وقوع حوادث غیرمترقبه برنامهریزی و با حمایت دانشگاه فردوسی مشهد، مرکز نخبگان شهید فهمیده شمال شرق کشور، جمعیت هلال احمر، جهاد دانشگاهی و وزارت دفاع برگزار شده است.
سیدمهدی زیارتنیا افزود: ۶۳ ایده در سامانه این رویداد کارآفرینی در چهار زمینه شامل "طراحی سبد مطلوب جیرههای غذایی، طراحی محصول ویژه جیرههای غذایی، بستهبندی جیرههای غذایی و لجستیک جیرههای غذایی" از ۲۶ شهر ایران جمعآوری و به ثبت رسیده است.
وی گفت: پس از انجام داوری ایدههای دریافتی توسط دبیرخانه رویداد کارآفرینی جیرههای غذایی در شرایط بحران، ۱۵ ایده به عنوان موارد برتر انتخاب شدند.
همچنین در این نشست پس از داوری نهایی ۱۵ ایده راه یافته به مرحله نهایی، دکتر ندا مفتون آزاد به عنوان نفر نخست با ایده "شکلات بار انرژیزا"، دکتر فرزاد فربود به عنوان نفر دوم با ایده "تولید پودر پروتئین فشرده شیر" و مهندس مسعود انوشیروانی به عنوان نفر سوم با ارائه ایده "افزایش ماندگاری و انبارمانی جیرههای غذایی بدون کاهش در خواص کمی و کیفی با استفاده از خواص الکترومغناطیس" مورد قدردانی قرار گرفتند.