مازندران
تولید ۳۰۰هزار تُنی گوشت در مازندران
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران از تولید ۳۱۰هزار تُن گوشت قرمز و مرغ در استان خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، عزیزالله شهیدی فر در نشست مدیران مازندران با شرکت سرمایه گذاری شستا، به ارزش اقتصادی ۱۰درصدی تولیدات کشاورزی استان در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۳۷۴هکتار گلخانه در مازندران وجود دارد.
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران میزان تولید گوشت قرمز را ۷۰هزار تُن و تولیدات مرغ را ۲۴۰هزار تُن (۳۱۰هزار تُن) اعلام کرد و افزود: دو سوم تولیدات در استان مصرف و بقیه به سایر استانها ارسال میشود.
شهیدی فر تصریح کرد: ایجاد شهرک دامپروری در منطقه فیروزکلا شهرستان نوشهر از جمله طرحهایی است که شرکت شستا میتواند بر روی آن برنامه ریزی کرده و این طرح قابلیت تأمین سالانه ۲۰۰هزار تُن شیر و ایجاد اشتغال برای ۲۱۵نفر را داشته و اعتبار مورد نیاز برای اجرای آن هزار و ۳۰۰میلیارد ریال برآورد شده است.
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران، شرکت زربال را از جمله طرحهای قابل سرمایه گذاری برشمرد که در زمینی به مساحت ۱۱هزار مترمربع با عاملیت بانک کشاورزی در دست اقدام است. همچنین شرکت پروژه شرکت دام آلاشت نیز را از دیگر طرحهای قابل واگذاری در منطقه بکر و گردشگری معرفی کرد.