تلاش برای رفع سریعتر مشکلات؛
ادامه امدادرسانی به مناطق سیل زده
کمکهای مردم و نهادهای مختلف همچنان روانه جنوب سیستان و بلوچستان میشود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان؛ کمکهای مردم و نهادهای مختلف همچنان روانه جنوب سیستان و بلوچستان میشود تا مشکلات مردم مناطق سیل زده، هرچه سریعتر رفع شود.
محموله 66 تني کمکهاي ستاد اجرايي فرمان حضرت امام خميني هم دیشب وارد کنارک شد.
رئيس ستاد اجرايي فرمان حضرت امام خميني در استان گفت: اين محموله عصر امروز ساعت 17 و 30 دقيقه به منظور امداد رساني به مردم سيل زده شهرستانهاي جنوب استان وارد شده است .
راشکي افزود : قرار است اين محموله از فردا توسط گروههاي جهادي که از نخستين روزهاي سيلاب در حال خدمت رساني هستند در شهرستانهاي بنت – قصرقند – فنوج – پايين دست عورکي و دشتياري توزيع شود .
وي گفت : اين محموله شامل برنج – حبوبات – کنسرو – تن ماهي – آب – پتو و دارو است.
همچنين کمکهاي شرکت مواد غذايي پارسيان به سيل زدگان جنوب استان ارسال شد .
بسته هاي حمايتي سپاه سلمان استان هم بين سيل زدگان توزيع شد. همچنين بانک پاسارگاد استان هم، چهار محموله اقلام کمکي براي مناطق سيل زده استان اختصاص داد.
پنجاه و يکمين بيمارستان صحرايي نيروي زميني سپاه در پلان چابهار افتتاح شد که به مدت يک هفته خدمات درماني رايگان به مردم سيل زده ارائه مي کند.
این بیمارستان شامل بخشهای مختلف از قبیل اورژانس، آزمایشگاه، تصویربرداری و بخشهای تخصصی درمانی شامل زنان و زایمان، داخلی، عفونی، اطفال، عمومی و سی تی اسکن و ام آر آی است.
سه گروه پزشکی کاملا مجهز به امکانات درمانی و داروسازی هم در شهرستانهای کنارک و نیکشهر مستقر شده اند.
اختصاص تسهیلات بانکی برای جبران خسارت سیل در ۳ استان
هیات وزیران، با اختصاص ۶۸۳۹ میلیارد و ۶۳۵ میلیون ریال اعتبار برای بازسازی بخشهای خسارت دیده از سیل و آب گرفتگی سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان موافقت کرد.
براساس این تصمیم، اعتبار تخصیص یافته صرف کمکهای بلاعوض برای احداث و تعمیر واحدهای مسکونی و تجاری شهری و روستایی و تأمین لوازم معیشتی واحدهای مسکونی آسیب دیده، کمک هزینه اسکان موقت واحدهای مسکونی شهری و روستایی، کمک بلاعوض جهت احداث واحدهای جایگاه دامی آسیب دیده و هزینههای پشتیبانی و ارائه خدمات فنی و مدیریتی و آواربرداری و نیز اعتبار تملک داراییهای سرمایهای برای بازسازی تأسیسات روبنایی داخل محدوده و دفع آبهای سطحی روستاها در استانهای یاد شده خواهد شد.
دولت همچنین، مبلغ 11هزار و 528 میلیارد و ۹۵۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی ارزان قیمت با سود و کارمزد چهار درصد در مناطق روستایی و پنج درصد در مناطق شهری به منظور جبران خسارات ناشی از وقوع سیل و آب گرفتگی در استانهای آسیب دیده اختصاص داد.
خسارت 640 میلیارد تومانی سیل به کشاورزی سیستان و بلوچستان
میزان خسارت سیل به بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان بیش از 640 میلیارد تومان برآورد شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان با بیان اینکه این آمار جدای از خسارات به بخش شیلات است، گفت: بیشترین خسارت به مزارع و باغات به مساحت ۷ هزار هکتار، اراضی زراعی به مساحت ۲۵ هزار هکتار بوده و هفت هزار و سیصد راس دام سنگین و سبک تلف شده و هزار و ۴۶۸ حلقه چاه و ۵۴۰ رشته قنات تخریب شده است.
غلام حیدر زورقی افزود: سازمان جهاد کشاورزی استان در جریان این سیلاب اقدام به تخلیه آب از ۱۰۰هکتار از اراضی کشاورزی، دفن بهداشتی ۳۰۰ راس دام، جابجایی 8 هزار راس دام از مناطق پرخطر به نقاط امن و توزیع ۱۸۶تن ذرت و۱۰۰ تن جو بین سیل زدگان منطقه کرده است.
وی همچنین از بارگیری و ارسال ۱۵۵تن جو و۲۵۰ تن کنسانتره دامی با پیگیریهای این سازمان و به همت بخش خصوصی از تهران به مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان خبر داد.
اعزام گروه های جهادی از خراسان شمالی به کنارک
چهارگروه جهادی از خراسان شمالی برای امدادرسانی و ارائه خدمات به سیل زدگان کنارک در این شهرستان مستقر شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، فرمانده سپاه بسیج کنارک گفت: این تیم ۵۰ نفره شامل چهارگروه پزشکی، گروه مهندسی، روانشناسی و گروه پشتیبانی است.
سرهنگ حق پرست افزود: عمده خدمات این گروهها که در بخش مرکزی و کهیر حضور دارند، تاسیسات برقی، جوشکاری، لوله کشی، خدمات فنی و دربحث روانشناسی، ایجاد شرایط مطلوب برای کودکان و برگرداندن آرامش فکری آنان است.
وی گفت: گروه پزشکی نیز از قرارگاه جهادی شهید علیمردانی خراسان شمالی به محل اعزام شده اند.