پخش زنده
امروز: -
نخستین جشنواره غذاهای سنتی جامعه کارگری همزمان با ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار در استان مرکزی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ دبیر خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیهبه برگزاری مسابقات فصلی آشپزی اشاره کرد و افزود: نخستین جشنواره غذاهای سنتی جامعه کارگری همزمان با ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار با حضور ۳۰ شرکتکننده برگزار شد و در نظر داریم این مسابقات به صورت فصلی ادامه داشته و به عنوان یک برنامه فرهنگی مستمر ثبت شود.
میرزایی تاکید کرد: خانوادههای کارگری به دلیل تنگناهای اقتصادی توان شرکت در دوره های آموزشی مراکز آزاد و غیرانتفاعی را ندارند از این رو خانه کارگر به دنبال برگزاری دورههای آموزشی به ویژه آموزش آشپزی و مهارت آموزی است.
به گفته وی، ترویج فرهنگ غذاهای بومی و منطقهای، ترویج سفرههای ایرانی، احیای دوباره فرهنگ استفاده از غذاهای بومی و اصیل هر منطقه در بین مردم و خانوادههای کارگری و همچنین ترویج دوباره طبخ و ارائه غذاهای سنتی، بومی و محلی، آگاهی دادن به مردم در زمینه روشهای تغذیه سالم، ترویج غذای سالم و سنتی، ایجاد رقابت سالم و تشویق به آشپزی و ایجاد نشاط در بین خانواده جامعه کارگری از اهداف این جشنواره است.
دبیر خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برگزاری دورههای آموزشهای مهارتی به افزایش توانمندی اقتصادی جامعه کارگری کمک میکند، گفت: کمک به اقتصاد خانواده جامعه کارگری با برگزاری ۷۰ نوع کلاس آموزشی شامل آشپزی، خیاطی، زبان، آرایشگری، نقاشی، صنایع دستی، عکاسی، کامپیوتر، حسابداری، کیف دوزی و... و. مهمترین رویکرد خانه کارگر در توانمندساختن خانوادهها در حوزه مهارت آموزی است.