پخش زنده
امروز: -
مرکزآموزش های کوتاه مدت خانه کارگر ساوه و زرندیه آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ مرکز آموزش کوتاه مدت خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیه در مساحتی معادل هزار متر مربع با ظرفیت پذیرش حداقل هزار نفر بصورت ماهانه با حضور امام جمعه ساوه و معاون دبیرکل خانه کارگر کشور افتتاح شد.
معاون دبیرکل خانه کارگر کشور در این مراسم گفت: بیش از ۷۶ درصد از جامعه کارگری و بازنشستگان جزو حداقل مزدبگیرها هستندبنابراین برخورداری این قشر مهم از خدمات آموزشی رایگان و دیگر خدمات امری ضروری است.
صادقی افزود: براساس قانون اساسی کشور خدمات آموزشی در کشور باید به طور رایگان باشد این درحالی است که برخورداری از آموزش رایگان حق مردم بوده و وقتی میتوان با حداقل هزینه به توسعه علمی کشور کمک کرد بنابراین باید توجه داشت که لازم است تا درآمد کشور دربخش تولید و تقویت زیرساختهای صنعتی و سازندگی کشور هزینه شود.
وی تصریح کرد: نیروی کار اساس تولید، ثروت، سرمایهگذاری و اساس رشد و توسعه کشور بوده و این درحالی است که عدهای بحث رشد اقتصادی را طرح میکنند که البته رشد به تنهایی حلال مشکلات نیست در حالیکه اگر درآمد حاصله در حوزه تکنولوژی محقق شود و منجر به توسعه شود توسعه وپیشرفت کشور را به همراه دارد.
معاون دبیرکل خانه کارگر کشور بیان کرد: لازمه عدالت اجتماعی رونق توسعه است و قطعا اگر توسعه وجود داشته باشد عدالت اجتماعی محقق میشود بنابراین باید مزد واقعی در جامعه شناور شود.
صادقی خاطرنشان کرد: متاسفانه تورم در جامعه رها شده و دستمزدها واقعی نیست چراکه با افزایش حقوق، هیچ واحدی تعطیل و دچار رکود نشده بلکه افزایش مزد تعهدکاری و توسعه کشور را ارتقا خواهد بخشید.
وی ادامه داد: ارائه خدمات چندمنظوره و پروژه های بلندمدت در حوزه ارتقاء سطح علمی وخدمات سیاحتی و رفاهی برای جامعه و اعضای خانه کارگر مورد توجه است و این مهم نیازمند مشارکت اعضا خانه کارگر است.
امام جمعه ساوه نیز در این مراسم گفت: تکریم کارگران به معنای تکریم مقام کار و جایگاه بالای کارگران است.
امام جمعه ساوه با اشاره به افتتاح سایت آموزشی خانه کارگر نیز گفت: علاوه بر یادگیری آموزش برای مهارتآموزی باید در حوزه فرهنگی هم فعالیت کرد تا آسیبهای اجتماعی هم کاهش یابد.
در پایان از مربیان آموزشهای کوتاه مدت با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.
در این سایت آموزشی 15 رشته شامل انواع صنایع دستی نظیر کیف دوزی، چرم دوزی، خیاطی، بافندگی، آشپزی، خطاطی، نقاشی، دوره های آموزشی حسابداری، کامپیوتر، زبان و ... فعال است.
10 میلیون نفر از اقشار جامعه ایرانی کارگران هستندکه بیش از 330 هزار نفر از آنان در 3000 واحد صنعتی استان مرکزی فعالند .
جامعه کارگری در شرایط کنونی در عرصههای تولیدی و خدماتی نقش انکارناپذیری را بر عهده دارند، که با توانمندی خود در عرصه کار و تولید، چرخهای تولید و صنعت را به حرکت درآورده و آن را به جلو میراند.