پخش زنده
امروز: -
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی باید در توسعه علمی و فرهنگی مناطق خود تاثیرگذار باشند و از همه ظرفیت های موجود برای آموزش های کیفی به دانشجویان بهره بگیرند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جمع روسای دانشگاه ها و اعضای هیات علمی مجتمع آموزش عالی گناباد گفت: نباید در عرصه آموزش های دانشگاهی کم فروشی کنیم و نباید از هیچ تلاشی برای ارائه آموزشهای هدفمند و کیفی به دانشجویان و فرزندان این مرز و بوم در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کوتاهی شود.
دکتر منصور غلامی افزود: مردم با اعتمادی که به مجموعه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی دارند فرزندانشان را به ما می سپارند و باید با ارایه آموزشهای هدفمند و کیفی قدردان این اعتماد مردم باشیم.
فرماندار گناباد هم با اشاره ظرفیت های منطقه ای ، صنعتی ، معدنی ، فرهنگی و گردشگری این شهرستان خواستار توجه وزارت علوم به راه اندازی رشته های گردشگری ، تجارت الکترونیک ، معادن و انرژی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی گناباد شد.
حامد قربانی افزود: با توجه به ثبت قنات قصبه گناباد به عنوان کهن ترین قنات جهان در فهرست آثار جهانی سازمان یونسکو طی سال های گذشته، راه اندازی پژوهشکده قنات برای توسعه فرهنگی و گردشگری این بخش ضروری است.
وی توسعه فضاهای ورزشی در دانشگاه ها و ایجاد رشته های تکمیلی در دانشگاه های آزاد اسلامی و پیام نور گناباد را مهم دانست و با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ درصد دانش آموختگان آموزشکده فنی گناباد جذب بازار کار می شوند خواستار جذب رشته هایی برای جذب دانشجویان دختر در راستای اهداف دولت برای تامین عدالت آموزشی در دانشگاه ها شد.
مجتمع آموزش عالی گناباد زیرمجموعه وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری دارای ۲۶۰۰ دانشجو در ۲۲ رشته دانشگاهی با ۳۱ نفر عضو هیات علمی است و توان افزایش دانشجویان تا سقف پنج هزار نفر را دارد.
۱۲ هزار دانشجو در ۱۲ دانشگاه و مرکز آموزش عالی شهرستان گناباد شاغل به تحصیل هستند.