با افزایش مخارج زندگی
ایتالیایی ها هزینههای خدمات درمانی خود را کاهش دادند
بیش از ۱۲ میلیون نفر از شهروندان ایتالیایی به علت بالا بودن مخارج زندگی، هزینههای خدمات درمانی و پزشکی خود را کاهش داده اند
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "وال استریت ایتالیا"، بیش از ۱۲ میلیون نفر از شهروندان ایتالیایی به علت بالا بودن مخارج زندگی، هزینههای خدمات درمانی و پزشکی خود را کاهش داده اند. درخصوص هزینههای درمانی در ایتالیا، همیشه شرایط اضطرار وجود دارد. در همین زمینه، "بنیاد بانک دارو ایتالیا" در هفتمین گزارش خود در خصوص شرایط بهداشت و درمان خانوارهای ایتالیایی با عنوان "هدیه کنید تا درمان شوند. فقر بهداشتی و اهدا دارو"، اعلام کرد، به علت افزایش سهم هزینههای بهداشت و درمان خانوارهای ایتالیایی از ۳۷ ممیز ۳ دهم درصد به ۴۰ ممیز سه دهم درصد، بیش از ۱۲ میلیون نفر از شهروندان این کشور، به علت بالا بودن هزینههای زندگی، هزینههای پزشکی خود را کاهش داده اند. سهم دولت در تامین هزینههای بهداشتی خانوارها نیز از ۶۲ ممیز ۷ دهم درصد به ۵۹ ممیز ۷ دهم درصد کاهش یافته است.
بر اساس تحقیات به عمل آمده، در مجموع، هر شهروند ایتالیایی سالانه ۸۱۶ یورو به منظور درمان بیماریهای خود هزینه میکند. این در حالی است که افراد فقیر جامعه، هر کدام فقط ۱۲۸ یورو برای درمان بیماریهای خود هزینه میکنند. خانوارهای متوسط و عادی جامعه نیز ۴۲ درصد از بودجه درمانی خود را به منظور تهیه داروهایی هزینه میکنند که هزینه این داروها توسط دولت تامین نمیشود. این میزان در نزد خانوارهای فقیر برابر با ۶۲ ممیز ۵ دهم درصد است. حدود ۵۰۰ هزار نفر از شهروندان ایتالیایی نیز نمیتوانند به منظور درمان بیماریهای خود، داروهای مورد نیاز را خریداری و هزینه آن را پرداخت کنند. این تعداد به طور دقیق ۴۷۳ هزار نفر هستند که به دلایل اقتصادی نمیتوانند داروی مورد نیاز خود را خریداری کنند. در خواست دارو نیز توسط شرکتهای کمک رسان در حوزه بهداشت و درمان، طی ۷ سال یعنی از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۹ میلادی، به میزان ۲۸ درصد افزایش یافته است. این میزان در سال ۲۰۱۹ و در مقایسه با سال ۲۰۱۸ میلادی، با ۴ ممیز ۸ دهم درصد افزایش، به بالاترین میزان خود رسیده است. در این میان، بیشترین میزان تقاضای دارو در خصوص بیماریهای روحی و روانی با ۱۸ ممیز ۶ دهم درصد، بیماریهای تغذیهای با ۱۵ ممیز ۲ دهم درصد، اسکلتی و عضلهای با ۱۴ ممیز ۵ دهم درصد و بیماریهای تنفسی با ۱۰ ممیز ۴ دهم درصد بوده است.
در ادامه این گزارش آمده است، ۱۲ میلیون و ۶۳۴ هزار نفر، دست کم یک بار طی سال، به دلایل اقتصادی محبور به حذف هزینههای ویزیت پزشک یا آزمایشهای دورهای خود شده اند. این شرایط در نزد خانوارهای دارای فرزند خردسال، حتی سختتر نیز شده است. بر همین اساس، در ۴۰ ممیز ۶ دهم درصد از موارد، خانوارها بنا بر دلایل اقتصادی، از هزینههای ویزیت پزشک یا آزمایشهای دورهای خود صرفنظر کرده اند.