شناسایی نقاط بحرانی برای افزایش تابآوری
آغاز تدوین طرح جامع تابآوری شهرهای جدید
عضو هیئتمدیره شرکت عمران شهرهای جدید، از آغاز تدوین طرح جامع تابآوری در این شهرها خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، خانم زهره داوودپور با اشاره به اینکه در مواجهه با بحران، میتوان با مدیریت تابآور مشکل را تا بازگشت به شرایط عادی، مدیریت کرد، گفت: برای افزایش تابآوری در شهرهای جدید، نخستین گام، شناسایی نقاط بحرانی و پرحادثه است؛ این اقدام هماکنون در دستور کار شهرهای جدید قرار دارد و پس از سیل ابتدای امسال اقدامات خوبی در حوزه تابآوری شهرهای جدید انجام دادهایم.
وی همچنین از انجام یک اسکن سریع از همه شهرهای جدید و آغاز مطالعه این اسکنها خبر داد و افزود: این اسکنها بهمنظور شناسایی نقاط بحرانی انجام گرفته و از همه شهرهای جدید خواستهایم که نقاط حساس خود را در مقابل سوانح گوناگون بهویژه سوانح طبیعی شناسایی کنند.
عضو هیئت مدیره شرکت عمران شهرهای جدید گفت: برای تدوین طرح جامع سانحهخیزی یا تابآوری شهرهای جدید، قرارداد اولیه مطالعه همه شهرها در حال انعقاد است و پیشبینی میکنیم، خروجی این طرح مطالعاتی، سهماهه اول سال آینده به اتمام برسد تا اقدامات بعدی بر اساس نتایج آن در دستور کار قرار گیرد.
داوودپور، شناسایی مشاوران صلاحیتدار در حوزه پدافند غیرعامل را از دیگر اقداماتانجام شده در شهرهای جدید بیان کرد و افزود: در این خصوص نیز هرکدام از شهرهای جدید قراردادهایی با مشاوران ذی صلاح منعقد میکنند تا در مطالعه و تهیه طرحها، شناسایی مراکز مهم و حساس اقدامات لازم را انجام دهند.
وی این اقدامات را گامی برای ساماندادن به مدیریت بحران در شهرهای جدید دانست و اضافه کرد: شرکت عمران برای انجام اقدامات خود در زمینه مدیریت بحران در شهرهای جدیدی که شهرداری در آن تشکیلشده، نیازمند تفاهم و همکاری با مقامات محلی است که این اقدامات نیز در دستور کار قرار گرفته است.