حلوای سی یَن ارسنجان ثبت ملی شد
مهارت تهیه حلوای سی ین ارسنجان در فهرست ملی میراث فرهنگی ثبت شد .
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مراتب ثبت مهارت تهیه حلوای «سی ین» ارسنجان در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس به استاندار فارس ابلاغ شد.
در نامه دکتر علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آمده است: نظر به اجرای ماده ۱۲ کنوانسیون بین المللی حفظ میراث فرهنگی ناملموس؛ مهارت تهیه حلوای سی ین متعلق به استان فارس،بخش مرکزی شهر ارسنجان به شماره ۲۰۰۸ در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس به ثبت رسید.
حلوای سنتی ارسنجان متشکل از آرد برنج، آرد سین ( جوانه گندم)، آرد گندم، روغن مایع و شکر، در استان فارس طرفداران زیادی دارد .