کشت پیاز در هشت هزار و ۴۰۰ هکتار زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس؛ مدیرزراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال چهل هزار تن محصول برداشت شود که ده درصد بیشتر از پارسال است. سید رضا امیری زاده افزود: انجام عملیات بهزراعی و کنترل آفات و بیماریها علت افزایش تولید محصول امسال است. وی گفت: محصول برداشت شده به استانهای تهران، اصفهان، شیراز، اهواز و کشورهای عراق و افغانستان فرستاده میشود. کشت پیاز در هرمزگان تا پایان آذر ادامه دارد و برداشت محصول نیز بهمن ماه آغاز میشود. هرمزگان با داشتن آب و هوای گرم و مرطوب و بارندگی متوسط سالانه حدود ۱۷۹ میلی متر، یک گلخانه طبیعی است. محصول پیاز با داشتن سولفور، کروم، و ویتامین B۶ درکاهش کلسترول، فشار خون، قند خون، خطر حمله قلبی و سکته مغزی موثر است. پیاز در جلو گیری از رشد سرطان روده بزرگ، ابتلا به پوکی استخوان در زمان یائسگی، کاهش درد و التهاب مفصل و در درمان سرماخوردگی مفید است. استان هرمزگان سالانه با تولید ۴۰ هزار تن پیاز در فصول سرد سال، رتبه نخست را در کشور دارد.