پخش زنده
امروز: -
متوسط عملکرد امسال تولید زعفران استان اصفهان در هر هکتار 60 درصد بیشتر از عملکرد آن در کشور شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان، عملکرد امسال این محصول باارزش را در هرهکتار حدود 6 کیلوگرم بیان کرد و گفت: عملکرد این محصول در کشور سه ونیم کیلوگرم در هرهکتار است و دستیابی به این عملکرد برای بهره برداران بسیار چشمگیر است.
احمدرضا رییس زاده همچنین مساحت زیر کشت امسال طلای سرخ را در این استان هزارو 280 هکتار برشمرد و افزود: مساحت زیر کشت هم برای رونق تولید امسال با 17 درصد افزایش به هزارو 500 مترمربع افزایش می یابد.
وی گفت: عملیات برداشت و فرآوری زعفران از ابتدای آبان در مناطق سردسیر غرب این استان آغاز شده و پیش بینی می شود با ادامه برداشت در شهرستان های مرکزی ، شرق وشمال این استان هفت هزارو 500 کیلوگرم زعفران از مزارع این استان برداشت شود.
وی پیش بینی تولید زعفران امسال را هفت هزارو 500 کیلوگرم اعلام کرد و گفت: نطنز ، تیران وکرون ، نجف آباد و کاشان عمده تولید کنندگان این محصول باارزش در استان اصفهان هستند.
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان، این استان را چهارمین تولید کننده زعفران در کشور پس از استان های خراسان رضوی، جنوبی وشمالی دانست و افزود: برای تولید پیاز سالم واستاندارد در استان اصفهان در برخی شهرستان ها از جمله گلپایگان و فریدن مزارع تولید پیاز سالم ایجاد شده است.
احمدرضا رییس زاده افزود: پارسال بیش از 81 میلیارد ریال برای کشت 162 هکتار زعفران از طریق سامانه کارا پرداخت شده است.