مدیر جهاد کشاورزی استهبان:
استهبان پایانه صادراتی انجیر
سالانه حدود ۱۵ هزار تن انجیر در استهبان تولید میشود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ،مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان با اشاره به اینکه افرادی با کارتهای بازرگانی یکبار مصرف اقدام به صادرات انجیر میکنند، گفت: درخواست صادرکنندگان این است که استهبان پایانه صادراتی محصول انجیر در ایران باشد.
مهدی اعیان منش در نشست بررسی وضعیت قرنطینه و مشکلات صادرات انجیر استهبان با بیان اینکه تقریبا ۹۹ درصد صادرکنندگان در این شهرستان هستند، افزود: برای "حفظ هویت انجیر استهبان" این افراد خواستار سخت گیری در زمینه صدور گواهی قرنطینه و مساعدت گمرک در زمینه صادرات انجیر از شهرستان استهبان هستند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان اظهار کرد: بیش از نیمی از انجیر استهبان " استاندارد" است و اقدامات اولیه برای دریافت " گواهی ICM" برای دو باغ انجیر به مساحتهای ۱۶ و ۷ هکتار انجام شده و سایر مزارع نیز در دستور کار قرار دارد.
استهبان با سطح زیر کشت ۲۴ هزار و ۵۰۰ هکتار انجیردیم و تولید سالانه حدود ۱۵ هزار تن، رتبه اول سطح و تولید در ایران دارد.