پخش زنده
امروز: -
درآستانه ی اربعین حسینی و به مناسبت روز جهانی غذا عصر امروز چهارمین همایش گردشگری خوراک با محوریت سفره ی عاشورایی با تمرکز بر غذاهای اصیل گیلانی در رشت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان ؛ در این همایش بیش از صد نوع غذای اصیل و محلی گیلان در قالب 30 غرفه آشپزی به معرض دید علاقه مندان درآمد و علاوه بر آن در یک نشست علمی با سخنرانی صاحب نظران گردشگری و مدیریت شهری راههای ارتقاء جایگاه گردشگری گیلان در بستر معرفی خوراک شناسی و همچنین محدودیتهای افزایش روند ورود گردشگر خارجی به استان بررسی شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما هدف از برپایی این همایش را بررسی راههای معرفی خوراک اصیل و محلی گیلان برای گردشگران داخلی و خارجی عنوان کرد و افزود : سال گذشته حدود 500 هزار گردشگر خارجی از مناطق مختلف گیلان دیدن کرده اند اما کمتراز 10 درصد آنان در این استان اقامت داشته اند.
شهرود امیرانتخابی افزود : تنوع غذاهای گیلانی ظرفیت های بالقوه فراوانی برای جذب گردشگران و رونق گردشگری است که امروز شایسته ی معرفی و تبلیغ است.
ناصر حاج محمدی شهردار رشت نیز با بیان اینکه در حال حاضر حدود 200 نوع غذا در رستورانها و واحدهای پذیرایی رشت سرو می شود گفت: روند بهره گیری از ظرفیتهای ناشی از شهر خلاق خوراک شناسی یونسکو باید در بستر برجسته سازی نقش گردشگری خوراک تسریع و منجر به تقویت اقتصاد بومی می شود.