طرح ایجاد منطقه پاک
اختصاص ۱۸۰میلیارد تومان برای مناطق پاک شمالی
استاندار مازندران: دولت از محل تولید کالاهای آلاینده ۱۸۰میلیارد تومان به مناطق پاک شمالی کشور اختصاص داده است.
![اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان برای مناطق شمالی](/files/fa/news/1398/7/24/4071052_498.jpg)
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، استاندار مازندران در جلسه شورای اداری شهرستان نور گفت: طرح پسماند یکی از مسائل مهمی است که در استان مازندران باید پیگیری شود و شهرستان نور یکی از اولویتهای ما در طرح ایجاد مازندران پاک است.
حسین زادگان افزود: رئیس جمهور و مسئولان به مشکلات استان ما واقف هستند.
او به پیش بینی هزار میلیارد تومانی بودجه از محل تولید کالاهای آلاینده در کشور اشاره کرد و گفت: دولت مبلغ ۱۸۰میلیارد تومان به مناطق شمالی کشور اختصاص داده است.
استاندار مازندران به مشکلات مالی در بخش خرید برق تضمینی کارخانه زباله سوز اشاره کرد و افزود: مبلغ حدود ۳۴۰تومان طرح توجیه اقتصادی برای سرمایه گذار نداشت و نهایتا با مبلغ هزار و ۱۰۰تومان تصویب شد و در نتیجه با این شرایط طرح با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت.
حسین زادگان افزود: طرح کمربندی نور به سمت رویان با تامین اعتباری بیش از ۵۳میلیارد تومان مجددا راه اندازی شد.