به صورت ویدئو کنفرانس از بندرعباس:
آغاز اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت گوشت مرغ کشور
طرح ملی ارتقای کیفیت گوشت مرغ همزمان با روز دامپزشکی در ۳۸ کشتارگاه در ۱۴ استان کشور آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در مراسم آغاز همزان این طرح به صورت ویدئوکنفرانس از بندرعباس گفت: این طرح در استانهای اردبیل، اصفهان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، تهران، زنجان، سمنان، فارس، گلستان، مازندران، مرکزی، لرستان، گیلان و قم اجرا میشود.
علیرضا رفیعی پور افزود: کشتارگاههای تایید شده این طرح ضوابط و دستورالعملهای استاندارد بهداشتی را اجرا کرده و ارزیابی بهداشتی آنها از سوی کارشناسان سازمان دامپزشکی کشور انجام شده است که رتبه A+ و A را به دست آورده اند.
وی گفت: این طرح قابلیت افزایش اجرا تا ۵۷ کشتارگاه کشور را دارد و ۳۰ درصد از تولید گوشت مرغ کشور با رده بندی رتبه A+ و A عرضه خواهد شد.
رفیعی پور افزود: هدف اصلی اجرای این طرح ورود به بازارهای صادراتی اروپا و کشورهای اوراسیا برای کمک به رونق تولید گوشت مرغ است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: ۹۶ درصد واکسنهای دامی مورد نیاز کشور تولید داخل است، اما واکسن طیور ۳۰ درصد داخلی است که با زیرساختهای فراهم شده به دنبال افزایش تولید داخلی این واکسنها هستیم.