پخش زنده
امروز: -
2 کشتارگاه از 5 کشتارگاه زنجان در این طرح ملی ارتقا می یابند .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز زنجان ؛ مدیر کل دامپزشکی استان زنجان گفت: این طرح با هدف تقویت نظارت بر اعمال سامانه های بهداشتی در کشتارگاهها و مراکز بسته بندی فرآورده های خوراکی طیور، ،ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و تضمین سلامت محصولات استحصالی نهایی و کاهش ضایعات بهداشتی از امروز اجرایی شد .
دکتر حاج کاظمی افزود: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ از 31 استان کشور در14 استان آغاز شد که زنجان جز این استانها بود .
وی گفت: استان زنجان 5 کشتارگاه صنعتی مرغ دارد که 2 کشتارگاه برای اجرای طرح خط 2 درنظر گرفته شده است .
خط2 در واقع اصلاح در بخش کشتارگاهی است .
کشتارگاههای منتخب اجرای طرح مجهز به سامانه بهداشتی قوی می شوند که محصولات آنها درجه a,bخواهد بود
اعتبار هزینه ای بخش خصوصی برای اجرای این طرح 10 میلیارد تومان است .
سالیانه در استان زنجان 20 میلیون قطعه کشتار مرغ انجام می شود .