تولید ۷۱۵ تن گوشت سفید در ۱۲ واحد تولیدی مرغ در گچساران
۷۱۵ تن گوشت سفید در ۱۲ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۲۱۵ هزار قطعه در هر دوره در گچساران تولید و روانه بازار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت:715 تن گوشت سفید در ۱۲ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۲۱۵ هزار قطعه در هر دوره در گچساران تولید شد.
سید عبدالوهاب پورالحسینی افزود: در این تعداد مرغداری فعال ۴۲۷ هزارو ۱۱۰ قطعه جوجه ریزی انجام گرفت.
وی گفت: ۳۲ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۶۲۰ هزار قطعه در هر دوره در این شهرستان وجود دارد.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران افزود: پارسال ۵۱۸ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های فعال این شهرستان انجام گرفت و در این زمینه هزارو ۱۸۰ تن گوشت سفید تولید شد.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.