جای پای یار
زائرانی که خادمان سفر عشق می شوند
یکهزار و ۵۰۰ نفر از زائران یزدی در قالب طرح جای پای یار خادم زائران اربعین در مسیر نجف تا کربلا شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیر طرح مردمی جای پای یار گفت: در استان یزد هزار و ۵۰۰ نفر به عنوان خادم افتخاری برای نظافت مسیر نجف تا کربلا در طرحی با عنوان "جای پای یار" ثبت نام کرده اند.
![1500 یزدی خادم زائران اربعین 1500 یزدی خادم زائران اربعین](/files/fa/news/1398/7/9/4010936_681.jpg)
سیدحسن حسینی افزود: این طرح از سال ۱۳۹۴ به صورت خودجوش با حضور تعدادی از زائران جوان یزدی و با هدف نظافت مسیر زائران مراسم اربعین حسینی شکل گرفت.
وی گفت: طرح "جای پای یار" از ۲۱ تا ۲۷ مهر ماه در مسیر نجف تا کربلا برگزار می شود و خادمان افتخاری در این طرح نسبت به جمع آوری زباله های مسیر زائرین اقدام می کنند.
مدیر طرح جای پای یار گفت : تاکنون برنامه ریزی برای پوشش ۶۰۰ عمود در طول مسیر صورت گرفته و هرچه به زمان اربعین نزدیک می شویم، استقبال مردم از این طرح بیشتر می شود.
حسینی افزود: موکب ستاد جای پای یار در عمود ۸۸۸ مستقر است و علاقمندان می توانند به صورت انفرادی در زمان سفر با حضور در ستاد در این طرح شرکت کنند.