امام جمعه صفادشت :
حیات اقتصادی کشور در گرو اتکاء به تولید داخل
امام جمعه صفادشت گفت : نبض اقتصاد تولید است و حیات اقتصادی یک کشور با اتکای به تولید داخلی ممکن میشود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ حجت الاسلام حسینی امام جمعه صفادشت با اشاره به اینکه تولید در کشور با مشکلاتی مواجه است گفت : بالا بودن سود دلالی ها باعث کاهش تولید تولید داخلی در کشور شده است .
رئیس شورای فرهنگ عمومی صفادشت یکی از عوامل مهم بر کاهش تولید داخلی را در گیر نبودن تولید با بخش زیادی از نیروی کار کشور دانست و افزود : سرانه ی انساني توليد در ايران پايين است و ارزش افزوده حقیقی خلق نمیکند و سربار بخش حقیقی است و آفت جان اقتصاد شده و در اصل آتش زیر خاکستر است.
امام جمعه صفادشت با اشاره به ضرورت چابکسازی دولت و اصلاح نظام اداری گفت : مشکل ناکارآمدي بدنهي اداري دولت است و صدور مجوز تأسيس بانکهاي جديد، شرکتهاي ليزينگ و مشاغل زايد و کاذب در بازار خدمات سبب بزرگ شدن لايهي مجازي و ايجاد حباب ميشود و به اصطلاح عاميانه، نان خورهاي اقتصاد را زياد کرده و اقتصاد را از درون تهي ميکند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر لزوم حذف قوانين دست و پاگير در سال حمايت از رونق توليد افزود : در شرایط حساس کنونی می بایست بانکها با تسهيل و تسریع در اعطاء تسهيلات بانکي در روند اجراء طرحهاي توليدي از تولید کنندگان حمایت کنند.
حسینی با بیان اینکه حجم بالای قاچاق، موجب رکود نسبي توليد در کشورشده است و اجازهي بهرهوري از تمام ظرفيت ها را نميدهد گفت : وجود سود بادآورده در بازرگانی داخلی و خارجی جذب سرمایهها در بازرگانی،کاهش سرمایهگذاری در سایر بخشها، کاهش فرصت اقتصادی در سایر بخشها در کسب مهارت برای رقابت، افزایش شکاف سودآوری بین بخش بازرگانی و سایر بخشها، افزایش بیشتر سودآوری بازرگانی، وجود سود بادآوردهی بیشتر در بازرگانی داخلی و خارجی و موجهاي کاذب در فرصتهاي کاذب بازار پول، سکه و ارز، مشکلات اجرايي عمليات بانکداري بدون ربا، فقدان و ضعف دانش فني براي جلب سرمايهگذاري، ضعف بدنهي اداري در تسهيل جذب سرمايهگذاري و بالاخره فقدان وجود يک مديريت يکپارچه همراه با يک سامانهي تمام عيار، از موانع ديگر اين بخش است.
امام جمعه صفادشت در پایان با بیان اینکه نبض اقتصاد تولید است و حیات اقتصادی یک کشور با اتکای به تولید داخلی ممکن میشود گفت : وابستگی به بیگانه، مرگ تدریجی به دنبال دارد که با عدم استقلال کشور آغاز میگردد و مقدمهی تقویت تولید داخلی، حمایت از به کارگیری نهادهای کار و سرمایهی داخلی است.