پخش زنده
امروز: -
طرح نظارتی سلامت محیطی و غذایی ویژه ماه محرم از امروز در استان مرکزی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: این طرح با حضور 65 بازرس بهداشت محیط و تیم های نظارت سلامت در مدت 2 ماه با سرکشی به اماکن عمومی، مساجد، هیات های مذهبی ، مرکز عرضه نذورات و کانون های توزیع مواد غذایی روند تهیه و توزیع نذورات را پایش و نظارت می کنند.
مهرعلی افزود: ارزیابی سلامت آب آشامیدنی و غذاهای تهیه شده در قالب نذری اولوی اجرای این طرح است.
او گفت: کانون های تهیه نذورات باید از مصرف از هرگونه رنگ و طعم دهنده شیمیایی به شربت های نذری پرهیز کنند و استفاده از لیوان های یک بار مصرف کاغذی و سلولزی برای توزیع نذورات ضروری است.
مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان مرکزی در ادامه افزود: تیم های نظارتی سلامت محرم با رفتارهای غیربهداشتی نظیر تردد داخل سفره هنگام توزیع غذا، به کار گیری افراد متفرقه در فرآیند پخت و توزیع نذری، استفاده از نمک تصفیه نشده و روغن های نامطلوب، مصرف یخ غیربهداشتی و کشتار حیوانات در خیابان و پخش خونابه در محیط برخورد کرده و متخلفان مواخذه می شوند.
مهرعلی گفت: کنترل فرآیند پاک سازی سبزی و سالاد مصرفی در نذری به صورت انگل زدایی و گندزدایی، استاندارد بودن محل پخت و توزیع نذورات و رعایت بهداشت فردی از دیگر ماموریت های اجرایی در این طرح نظارتی است.
هزار و 700 هیات مذهبی شناسنامه دار در استان مرکزی وجود دارد.