پخش زنده
امروز: -
جمعی از فضلا و سخنوران برجسته، در نامهای خطاب به سخنرانان و مداحان اهل بیت (ع) بر ضرورت تلاش برای تحکیم بنیان خانواده در سخنرانیها و مداحیها تاکید کردند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ جمعی از فضلا و سخنوران برجسته کشور در آستانه ماه محرم، ماه اقامه عزا برای حضرت سیدالشهداء (ع) در نامهای خطاب به سخنرانان و مداحان اهل بیت (ع) بر ضرورت تلاش برای تحکیم بنیاد خانواده در سخنرانیها و مداحیها تاکید کردند.
در این نامه آمده است: از حدود صد سال پیش تا امروز، دشمن بشریّت یعنی صهیونیسم و جریان سرمایه داری بین المللی تصمیم گرفته اند نظام خانواده را از بین ببرند. در نقاطی که مردمش از خدا دور بودند موفّق شدند و در مواردی، چون ایران اسلامی به موفقیت نرسیدند، اما همچنان، در حال تلاش اند.
در این نامه تصریح شده است: امروز بیش از گذشته این نقطه، هدف بمباران دشمنان قرار گرفته است؛ رواج شهوات و از بین رفتن حیا و عفّت، گسترش ازدواجهای دیر و سخت، شیوع فرزندآوری کم و ریشه دواندن ازدواجهای سفید که سیاهترین نوع زندگی مزدوج است؛ همه در راستای نابودی این سنت الهی است.
در بخش دیگری از این نامه اضافه شده است: در چنین شرایطی روا نیست نهاد اصیل جامعه شیعی یعنی هیئات که سرچشمهی تسرّی ولایت اهل بیت (علیهم السلام) در جامعه و از اصلیترین حلقههای اتصال مردم به خداوند و از مهمترین عوامل ناکارآمدی نقشههای دشمن در طول تاریخ بوده اند، آنان که هماره از جبهههای دفاع مقدس تا سنگرهای دفاع از حرم تا خاکریزهای خدمات اجتماعی در خط مقدّم حضور داشته اند، امروز که مبارزه به میدان خانواده کشیده شده است از توجه به این مهم چشم فروبندند و در راه دفاع از آن از همّت و حمیّت خویش فروگذار نمایند.
در این نامه تصریح شده است: هیئات به جهت موضوع محوری خویش یعنی حیات و ممات اهل بیت علیهم السلام گرهی ذاتی با موضوع خانواده دارند. نه تنها واژه اهل بیت به معنای خانواده است، بلکه به استناد روایات تاریخی، پروژه دین اسلام از آغاز بعثت پیامبر (صلّی الله علیه وآله) تا غصب خلافت امیرالمومنین (علیه السلام) تا قیام عاشورا و پس از آن همگی به صورت خانوادگی اجرا شده است و بدون شک تحقق ظهور نیز، ربط و نسبتی وثیق با تبلور خانوادههایی به رنگ اهل بیت (علیهم السلام) خواهد داشت.
در بخش دیگری از این نامه خاطرنشان شده است: این دغدغه، جمعی از خادمان آستان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام را بر آن داشت تا در آستانهی محرّم حسینی، ماهی که از ظهر عاشورای شصت و یکم هجری تا همیشه نماد و سلاح پیروزی امت مسلمان است با دعوت از عموم هیئات سراسر کشور، بسم اللهی بگوییم و سرآغازی باشیم بر جهادی بی پایان در این سنگر. در این مبارزه ما را سلاحی نیست جز خطابه و شعری که کمیت گونه و دعبل وار این مسأله را به روح جامعه تزریق کرده و آن را واکسینه نماید.
در این نامه تاکید شده است: بدین وسیله از تمام آنانی که در عرصه هیئت نقشی ایفا میکنند دعوت میکنیم به صف این مبارزه بپیوندند. پیوستن به این حرکت و تقویت نیروی بازوان آن یکی از بهترین کارها و مؤثّرترین شیوهها برای حفظ و رشد انقلاب و نظام اسلامی است که زمینه ساز حکومت جهانی حضرت بقیةالله الاعظم (عجّل الله تعالی فرجه) خواهد بود.
در این نامه آمده است: سخنرانان با تبیین اهمیت موضوع خانواده و شرح و بسط زوایا و جوانب آن، شاعران با پردازش هنرمندانه مدایح و مراثی اهل بیت (علیهم السلام) از زاویه نگاه خانواده و مداحان با رصد و گزینش تاریخ و سیره اهل بیت علیهم السلام و انتخاب اشعار متناسب، از یک سو بازیگران محتوایی این عرصه هستند.
در بخش دیگری از این نامه تاکید شده است: از سویی مدیران و متولیان اجرایی هیئات نیز میتوانند با توجه به کمّ و کیف برگزاری جلسات و فراهم آوردن زمینه حضور خانوادگی مستمعان در هیئات به این حرکت، این جریان را ضریب داده و اثر آن را دوچندان کنند. در پایان لازم به ذکر است مسأله خانواده از جنس مسائل فرهنگی است و بدون تردید در کوتاه مّدت نتیجه چشمگیری حاصل نخواهد شد. پیروزی در این عرصه نیازمند صبر و تلاش مداوم و مستمر است، اما شروع مبارزه خود گام بزرگی برای فتح است؛ ان شاءالله.
از جمله امضا کنندگان این نامه حضرات آیات و حجج اسلام باقری کنی، جاودان، عابدینی، شیخ حسین انصاریان، پناهیان، ماندگاری، عباسی ولدی، کاشانی، بی آزار تهرانی هستند.