معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی:
لزوم ایجاد ثبت احوال برای دامها
آمار تعداد دامهای کشور هنوز متغیر است و با هویت گذاری میتوان آن را به درستی سرشماری کرد
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی؛ معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در همایش هویت گذاری دام گفت : هویت گذاری دام مهمترین کار معاونت در این چند سال اخیر بوده که بسیار ارزشمند است و اهمیت بالایی دارد.
مرتضی رضایی افزود : در شان صنعت دام و طیور کشور نیست که اطلاعات دامی ما ضعیف باشد.
وی با تاکید بر لزوم تعیین هویت و ایجاد یک ثبت احوال برای دامهای کشور گفت: آمار تعداد دام هنوز متغیر است و با هویت گذاری میتوان آن را تعیین و به درستی سرشماری کرد و راحتتر میتوان برای آن برنامهریزی کرد،
مرتضی رضایی افزود :این برنامهریزی هم برای مردم و هم برای تولیدکنندگان سودمند است.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی درباره واردات نهادههای دامی گفت: وضع تولیدات امسال و سال گذشته با وجود تمام تنگناها خوب بوده و نهادههای دامی به مرحله فوق اشباع رسیده است به همین دلیل ما به همه استانها نامه زدهایم که مرغداران و دامداران این نهادهها را به انبارهای خود ببرند و نگهداری کنند.
وي افزود ، باید نهادهها جذب شود در غیر این صورت واردکننده متضرر میشود و با تأخیر نهاده جدید را وارد میکند.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در انبارها سه و نیم میلیون تن نهاده دامی وجود دارد که این عدد ارزشمندی است و با وجود سختتر شدن تحریمها تامین با شرایط ایده آلی در حال انجام است.
وی بر لزوم رسیدگی وزارت صنعت، معدن و تجارت به موضوع افزایش قیمت سبوس گندم تاکید کرد و گفت: این افزایش قیمت بر قیمت تمام شده همه محصولات دام و طیور تاثیرگذار خواهد بود و ما خواستار رسیدگی وزارت صمت هستیم.
رضایی درباره انتقال وظایف بازرگانی به وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: واردکنندگان برای ثبت سفارش باید به ستاد تنظیم بازار که تحت نظارت و سرپرستی وزارت صمت است، رجوع کنند تا ذرت و نهادهها را در آنجا ثبت سفارش کنند. به صورت دقیق و روزانه باید بازار رصد شود.
معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: وظیفه ما به عنوان معاونت تولید این است که تولید به اندازه کافی وجود داشته باشد و باید حساسیت خود را بر بازار و قیمت داشته باشیم.
وي گفت : اگر تولیدات تولید کننده کاهش پیدا کند یا قیمت شیر غیر اقتصادی شود، آن زمان همه نگاهها به سمت جهاد کشاورزی بازمیگردد، تولیدکننده ضربه خواهد خورد و در ادامه آن مصرفکننده متضرر میشود و بازار دچار نوسان خواهد شد بنابراین ما باید وظایف خود را بی کم و کاست ادامه دهیم.