محکومیت شرکت هواپیمایی
گرانفروشی ۷۵۰ بلیت هواپیما
مدیر کل تعزیرات حکومتی تهران از محکومیت ۵ میلیارد ریالی شرکت هواپیمایی به سبب گرانفروشی ۷۵۰ بلیت مسافری خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی شهر تهران، محمد علی اسفنانیمدیر کل تعزیرات حکومتی تهران گفت: در پی ارسال گزارش سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان مبنی بر گرانفروشی یک شرکت هواپیمایی، گزارش برای رسیدگی به شعبه ۵۶ بدوی تعزیرات ارسال شد.
وی افزود: گران فروشی این شرکت هواپیمایی ۱۸۷ میلیون و ۵۰۰ هزارتومان دربازه زمانی ۱۵ روزه در شهریور ۹۷ بوده است.
اسفنانی ادامه داد: شعبه 56 متهم را به پرداخت ۵ میلیارد و ۹۷۵ میلیون و ۶۵۹ هزار ریال جزای نقدی در حق دولت و ثبت مهر تخلف در پروانه فعالیت محکوم کرد.
این شرکت به طور میانگین در فروش هر بلیت، مرتکب ۱۴۰ هزار تومان اضافه دریافتی شده بود.
قاچاقچیان با افراد صاحب منصب استانهای مرزی هماهنگ هستند
مدیرکل پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی گفت: هماهنگی قاچاقچیان با برخی از افراد صاحب منصب در استانهای مرزی از دلایل قاچاق لوازم خانگی به کشور است و در حقیقت آن صاحب منصبان ورود کالا به مرزیهای کشور را تسهیل میکنند.
سیدعبدالمجید اجتهادی در برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفتگو با بیان اینکه بخش عمدهای از قاچاق لوازم خانگی به کشور از طریق بازارچههای مرزی صورت میگیرد، افزود: هم اکنون تبلیغات گستردهای صورت میگیرد که افراد میتوانند در بانه خرید کنند و در تهران تحویل بگیرند و این موضوع قطعا زیبنده نظام که با قاچاق کالا مبارزه میکند، نیست.
وی بیان کرد: متاسفانه یکی از دلایل وجود بازارچههای مرزی و گسترش قاچاق لوازم خانگی به دلیل مشکلات حوزه قوانین و سوء استفاده از آن است. در کنار برداشتهای نادرست از قوانین و مقررات، هماهنگی قاچاقچیان با برخی از افراد صاحب منصب در استانهای مرزی از دلایل قاچاق لوازم خانگی به کشور است و در حقیقت آن صاحب منصبان ورود کالا به مرزیهای کشور را تسهیل میکنند و عمده این قاچاقها با عنوان ته لنجی و کالای ملوانی صورت میگیرد.
مدیرکل پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی اضافه کرد: هیچ مادهای با عنوان کوله بری در قانون نداریم، هیچ کس نمیتواند تحت عنوان سهمیه مرز نشینی این حجم از کالای قاچاق را وارد کشور کند. قوانینی مانند کالای ته لنجی قرار بود معیشت ملوانان را تقویت کند و اصلا موضوع لوازم خانگی مطرح نبوده است.
وی با بیان اینکه برداشتهای نادرست از قانون رویه شده است، گفت: متاسفانه با توجه به این وضع، دستگاههای نظارتی هر چقدر بخواهند اعمال قانون کنند، تبدیل به یک معضل میشود و به عنوان مثال اگر بخواهند کالاهای ملوانی و ته لنجی را سامان دهند، اعتراض زیادی صورت میگیرد.