برداشت فندق در باغ های استان قزوین+فیلم
استان قزوین رتبه دوم کشور در تولید فندق پس از استان گیلان است .
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان پیش بینی کرد تا پایان شهریور بیش از
سه هزار و ۳۰۰ تن محصول فندق از این باغ ها برداشت شود.
علی اکبری گفت: میانگین برداشت این محصول حدود هزار و ۲۲ کیلوگرم در هکتار است.
اکبری افزود : ارقام موجود در منطقه شامل ارقام بومی گرد اشکور (حدود ۷۰ درصد)، شصتک، زرآبادی، سیاه الموت و سه گوش و ارقام خارجی روند دو پی یرمونت، فرتیل، سکورب و مرویل است.
همچنین ارقام گرده دهنده شامل نقرت، داویانا و لونگ نیز در این منطقه کشت میشود.
از سه هزار و ۲۳۰ هکتار از سطح باغ های فندق استان، سه هزار و ۱۵۰ هکتار باغ ها بارور و ۸۰ هکتار غیربارور است.
باغ های فندق استان قزوین عمدتا در منطقه الموت روستاهای هیر، ویار، یارود و آکوجان قرار دارد؛ روستای یارود در منطقه رجایی دشت الموت نیز قطب فندق کاری استان است.
استان قزوین رتبه دوم کشور در تولید فندق پس از استان گیلان است .