نشست خبری چهارمین نمایشگاه توانمندیهای روستاییان و عشایر
اختصاص ۱۸ هزار میلیارد برای توسعه روستاها
پارسال ۱۸ هزار میلیارد تومان از محل ذخیره صندوق توسعه برای توسعه روستاها اختصاص یافت
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری در نشست خبری چهارمین نمایشگاه توانمندیهای روستاییان و عشایر افزود: سال گذشته یک و نیم میلیارد دلار از محل ذخیره صندوق توسعه ملی که معادل ۱۸ هزار میلیارد تومان است برای توسعه روستاها و عشایر اختصاص یافته است.
گفت: از ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار داده شده هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد در حال حاضر کارسازی شده و طرح برای آن تعریف شده و باید اجرایی شود.
محمد امید گفت: هم اکنون در بخش روستا توانمندیهای زیادی وجود دارد و ما ۳۸ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار داریم که صد درصد آنها از نعمت آب، برق و راه و آموزش و بهداشت برخوردار هستند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری در ادامه گفت: ۸۰ درصد روستاها از گاز و ۷۵ درصد آنها از آی تی نیز بهرهمند هستند.
امید افزود: چهارمین نمایشگاه توانمندیهای روستاییان و عشایر از پنجشنبه ۲۴ تا یکشنبه ۲۷ مرداد در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار خواهد شد.
وی در خصوص اهداف این نمایشگاه گفت: در نظر داریم تا توانمندیهای روستاییان و عشایر را به معرض ظهور و بروز برسانیم و استعدادها و قابلیتها در روستاها را به معرض دید عموم بگذاریم تا بخش کارآفرین و سرمایه گذار در کشور با این تولید کنندگان و استعدادها آشنا شوند.
در ادامه معاون برنامه ریزی و امور زیربنایی سازمان توسعه روستایی و عشایری مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: این نمایشگاه در ده سالن و در مجموع به مساحت حدود ۴۰ هزار متر مربع برگزار میشود.
کاوه معراجی در ادامه افزود: این نمایشگاه در ۱۴ بخش برگزار میشود که یک بخش استانی با ۳۱ استان جداگانه وجود دارد که محوریت آن بر طرحهای موفق از محل اعتبارات دولتی است.
وی گفت: از اهداف این نمایشگاه معرفی استعدادها، قابلیتها در صنایع کوچک مثل صنایع دستی و معرفی طرحهای موفق در عرصههای روستایی و عشایری، معرفی روستاها و مناطق عشایری نمونه به عنوان الگوی توسعه برای سایر روستاها و معرفی جاذبههای فرهنگی و میراث ناملموس مناطق، معرفی مشاهیر و استعدادهای نخبه و جوان روستایی و عشایری، برقراری ارتباط تجاری بین تولیدکنندگان و مصرف کنندگان و تقویت روحیه خودباوری و توانمندی در جامعه روستایی و عشایری است.
وی سالن ایل نمادین، سالن کسب و کارهای آینده روستا، موسسات مالی و نهادهای عمومی غیردولتی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، معرفی و اجرای بازیهای بومی و محلی و کودک و روستا را از دیگر بخشهای این نمایشگاه عنوان کرد.