کرمانشاه صاحب 'ناحیه کارگاهی نان برنجی' میشود
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان گفت: ناحیه کارگاهی نان برنجی تا پایان سال در کرمانشاه به بهره برداری میرسد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه و به نقل از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان، بیژن کردستانی با اشاره به
اینکه خوشه نان برنجی یکی از خوشههای مهم استان است که فرآیند توسعه این خوشه سال ۹۲ به اتمام رسید، افزود: بعد از اتمام این فرآیند، صاحبان برندهای معتبر نان برنجی کرمانشاه از عرضه انواع نامرغوب نان برنجی آن هم با قیمت نامناسب در مسیر محدوده راه کربلا (جاده بیستون) گلایه داشتند.
وی اظهار داشت: از همین رو مقرر شد در این محدوده یک ناحیه کارگاهی نان برنجی با حضور برندهای معتبر راهاندازی شود تا مردم بتوانند نان برنجی مرغوب، استاندارد و با قیمت مناسب تهیه کنند و به علاوه رقابت سالم هم بین عرضهکنندگان نان برنجی شکل بگیرد.
کردستانی با اشاره به اینکه این ناحیه بُعد کارگاهی و فروشگاهی دارد، خاطرنشان کرد: محلی که برای ناحیه کارگاهی در نظر گرفته شده زمینی به مساحت ۱.۵ هکتار در شهرک صنعتی فرامان است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کرمانشاه گفت: این زمین پنج قطعه داشته که تمام قطعات آن به برندهای معتبر واگذار شده و در حال ساخت و ساز کارگاه و فروشگاههای خود هستند.
کردستانی از تکمیل بخش زیادی از زیرساختهای اصلی مورد نیاز ناحیه کارگاهی نان برنجی خبر داد و افزود: این ناحیه کارگاهی تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد.