با حضور 20 کشور جهان؛
همایش آشپزی کشورهای اسلامی در باکو
دومین همایش آشپزی کشورهای اسلامی با حضور آشپزان برجسته و کارشناسان حوزه غذایی و گردشگری بیش از 20 کشور در باکو آغاز شد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، دومین همایش آشپزی کشورهای اسلامی امروز سه شنبه با حضور آشپزان برجسته و کارشناسان حوزه غذایی و گردشگری بیش از 20 کشور از جمله جمهوری اسلامی ایران در باکو آغاز به کار کرد. شرکت کنندگان در این اجلاس سه روزه که به میزبانی اتحادیه ملی آشپزان جمهوری آذربایجان برگزار شده است در زمینه راهکارهای ترویج فرهنگ غذای حلال، معرفی غذاهای ملی با هدف جلب بیشتر گردشگران تبادل تجربه خواهند کرد.
"ابوالفضل اجلی" کارشناس حوزه غذایی و گردشگری از استان زنجان ایران بعنوان نماینده کشورمان در این همایش بین المللی حضور یافته است."اجلی" حضور در این قبیل همایش های بین المللی را از نظر معرفی غذاهای ایرانی مهم خواند و گفت : غذاهای ایرانی به موجب تنوع فرهنگی که در کشورمان وجود دارد، از اهمیت زیادی برخوردار هستند. وی با اشاره به ضرورت معرفی تنوع غذایی ایرانی در سطح جهانی بویژه در کشورهای اسلامی ، افزود : این همایش بین المللی و نیز نمایشگاه های محصولات غذایی فرصیت مناسبی در این زمینه است.
"اجلی" همچنین معرفی غذاهای ملی را بعنوان یک محصول گردشگری برای رونق گردشگری و جذب بیشتر گردشگران مهم توصیف کرد.
در حاشیه دومین همایش آشپزی کشورهای اسلامی همچنین نمایشگاه غذا و قنادی حلال کشورهای حاضر برپا شده است و نیز مسابقات تهیه غذا و قنادی با حضور آشپزان از کشورهای مختلف برگزار می شود .