مواجهه با چالش های مربوط به پایداری غذا؛
گردهمایی محققان درباره آینده مواد غذایی در فائو
گردهمایی درباره «آینده مواد غذایی» امروز (دوشنبه) در مقر سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) در رم گشایش یافت.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما از رم
؛ گردهمایی درباره «آینده مواد غذایی» امروز (دوشنبه) در مقر سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) در رم گشایش یافت. در روز نخست این نشست 2 روزه که با حضور شماری از محققان، استادان دانشگاه، سیاستمداران، نمایندگان پارلمان و سازمان های غیر دولتی از کشورهای مختلف جهان برگزار می شود،
چگونگی مواجهه با چالش های مربوط به پایداری غذا و چالش های ماندگار سوء تغذیه در تمام اشکال آن و همچنین تبادل دانش و اطلاعات مربوط به فن آوری های نوین در بین جوامع علمی و موسسات تحقیقاتی و دانشگاهی اختصاص دارد. بر اساس گزارش فائو، روز دوم این گردهمایی درباره تجربیات و بهترین شیوه های مربوط به جنبه های مختلف آینده غذا و نیاز به تغییر روند غذا و تغذیه تمرکز خواهد داشت.
تحقیق، و نیازهای علمی برای تغذیه و سیستم های غذایی پایدار و رژیم های سالم، از دیگر موضوعاتی است که شرکت کنندگان در این نشست 2 روزه درباره انها به بحث و بررسی خواهند پرداخت.