پخش زنده
امروز: -
متوفیان تصادفات جاده ای در سه ماه گذشته در خراسان جنوبی ، نسبت به مدت مشابه پارسال 79 درصد افزایش داشته است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، رئیس پلیس راه استان امروز در نشست مشترک کمیسیون ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی و شورای ترافیک استان گفت: متاسفانه از ابتدای امسال با افزایش تصادفات در جاده های استان مواجه هستیم به طوری که در سه ماه نخست امسال 75 نفر در این تصادفات جان خود را از دست داده اند.
سرهنگ رضایی با بیان اینکه پارسال در همین مدت 42 نفر در جاده ها جان باختند افزود: 38 نفر از 75 کشته تصادفات جاده ای امسال در 30 کیلومتری شهرها فوت کردند که علت اصلی، خستگی و خواب آلودگی رانندگان بوده است.
وی گفت: از مجموع متوفیان حوادث جاده ای امسال 42 درصد را رانندگان، 43 درصد را سرنشینان خودرو، 11 درصد را موتور سوران و 3 درصد را عابران پیاده تشکیل می دهند.
رئیس پلیس راه استان افزود: 60 درصد متوفیان تصادفات جاده ای، بومی استان هستند که متاسفانه با توجه به شناخت از جاده ها، مرتکب تخلفات حادثه ساز تخطی از سرعت مطمئنه، انحراف به چپ و عدم توجه به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی می شوند.
سرهنگ رضایی گفت:بیشترین تصادفات بین ساعت های 12 و 20 رخ داده است و 51 درصد متوفیان در صحنه تصادف فوت کردند.
وی با تاکید بر تسریع در ایمن سازی نقاط پرحادثه افزود: نصب نیوجرسی در 10 کیلومتر از گردنه ثمن شاهی و 5 کیلومتر از محور سربیشه تا پلیس راه، تبدیل آبنماها به پل، روشنایی مناسب در جاده ها،ایجاد استراحتگاههای موقت بین راهی و اصلاح شیب شروانی از جمله راهکار های عملیاتی برای کاهش تصادفات جاده ای است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان هم در این نشست گفت:پارسال 37 نفر در تصادفات درون شهری استان جان خود را از دست دادند که 19 نفر آنان عابر پیاده بودند.
سرهنگ عباسی افزود:56 درصد این تصادفات در شهر بیرجند رخ داد که 20 نفر آنان فوت کردند.
وی گفت: از ابتدای امسال هم 8 نفر در تصادفات درون شهری استان جان باختند که این آمار نگران کننده است.
رئیس پلیس راه کشور هم در این نشست گفت:از متولیان کمیسیون ایمنی حمل و نقل و شورای ترافیک می خواهیم برای کنترل و کاهش تصادفات استان، بر اقدامات کم هزینه و زودبازده متمرکز شوند.
سردار حمیدی افزود: روال عادی پیگیری ها برای ایمن سازی محورها و هوشمند سازی آنها جوابگو نیست که باید طرحهای توجیهی ارائه شود.
وی با بیان اینکه به دنبال نصب دوربین های پیشرفته برای کنترل و مدیریت ترددهای جاده ای هستیم گفت: 2 هزار دوربین جدید خریداری شده است که از شهریورماه عملیاتی می شود.
سردار حمیدی با تاکید بر هوشمند سازی شهری افزود: روشهای سنتی مانند سرعت گیر و حضور فیزیکی پلیس، نمی توان به کاهش تصادفات امیدوار بود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار هم در این نشست از مسئولان کشوری خواست به طرحهای کنترل ترافیک استان نگاه ویژه ای داشته باشند و اعتبارات را تخصیص دهند.