انتقاد از عملکرد ضعیف دستگاهها برای پرکردن اوقات فراغت نوجوانان
دستگاههای استان قزوین برنامه ایی برای تأمین اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در مناطق روستایی ندارند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، دیشب در برنام
ه بی حاشیه سیمای قزوین گفت: در شهرستان آوج حتی یک استخر شنا نداریم تا جوانان و نواجوانان برای گذراندن اوقات فراغت به استخر بروند.
روح الله بابایی صالح، خاطرنشان کرد: در استان، چند سالن ورزشی ساخته شده است که در آنجا صرفاً رشته های خاصی مانند ورزش های رزمی، تنیس یا فوتبال دستی فعالیت می کنند و زمینه فعالیت برای سایر رشته های ورزشی وجود ندارد.
به گفته بابایی صالح، 22 دستگاه اجرایی در استان قزوین، بودجه و اعتبار کافی می گیرند اما بازدهی مناسبی در زمینه تأمین اوقات فراغت جوانان و نوجوانان ندارند .
وی افزود: 30 درصد مناطق استان، روستایی است و برای تأمین اوقات فراغت روستائیان هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: با برنامه ریزی دقیق و سرمایه گذاری برای تأمین اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در تمام مناطق استان، قطعاً آسیب های اجتماعی، کاهش پیدا می کند.
ضرورت هم افزایی دستگاههای اجرایی برای اوقات فراغت
عباس علایی مقدم، مدیر کل ورزش و جوانان استان هم که سازمان متبوعش مسئولیت نظارتی بر سازمانهای متولی اوقات فراغت جوانان و نواجوانان را بر عهده دارد، اقدامات دستگاههای اجرایی برای اوقات فراغت را ناکافی دانست و گفت: سال گذشته ۳۵۰ هزار نفر معادل یک سوم جمعیت استان در برنامههای اوقات فراغت شرکت داشتند و نیازمند هم افزایی دستگاههای اجرایی در این زمینه هستیم و باید از موازی کاری در این حوزه، پرهیز کرد.
علایی مقدم گفت: سامانه اوقات فراغت از آبان یا آذر به صورت متمرکز از سوی معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان برای ثبت ملی برنامههای اوقات فراغت راه اندازی میشود.
کیفیت، فدای کمیت
مهدیه سادات قافله باشی، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر قزوین هم گفت: از ۲۲ دستگاه متولی اوقات فراغت استان همه در حال کار هستند، اما ارزان بودن خدمات ارائه شده در این زمینه، کیفیت را فدای کمیت کرده است و غنی سازی در اوقات فراغت، محقق نشده است.
قافله باشی درباره اجرای طرح نشاط اجتماعی از سوی شهرداری قزوین گفت: نشاط اجتماعی در دستور کار وزارت کشور قرار دارد. قزوین شهری است که از هیجان خالی است و حتی پروژههای مثل جاده سلامت هنوز از کمبود امکانات لازم رنج میبرد. برنامههایی که در سطح شهر اجرا میشود، انرژی نوجوانان و جوانان را تخلیه نمیکند و باید بازیهای بومی- محلی و سرگرم کننده که با استقبال خوب اهالی شهرکهای مینودر و کوثر مواجه شده است، در سطح استان ترویج شود.