پخش زنده
امروز: -
رئیس دادگستری ساوه: حمایت قضائی از سرمایه گذاران صنایع مختلف برای رونق هرچه بیشتر تولید استان مرکزی در دستور کار است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز اراک؛ ملکی در کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاران ساوه گفت: شهرصنعتی ساوه به عنوان یکی از مهمترین مراکز صنعتی کشور محسوب شده که سهم بسزایی در جهت تولید و صادرات کالا به عهده دارد.
وی با بیان اینکه حل مشکلات صنایع منجر به خروج کشور از رکود و تقویت رونق تولید خواهد شد، افزود: ایجاد اشتغال و رفع بیکاری از نتایج اهتمام جدی به برطرف کردن موانع تولید است که این موضوع رویکرد مهم کمیته حمایت قضائی از سرمایه گذاران و تولید است.
رئیس دادگستری ساوه در خصوص اعتراض برخی از صاحبان صنایع به مطالبات مالیاتی گفت: ورود دستگاه قضایی و به ویژه شخص دادستان به این موضوع، موجب کاهش این اعتراضات و زمینه ساز رضایتمندی مدیران صنایع در خصوص موضوعات مالیاتی شده است.
دادستان عمومی و انقلاب ساوه نیز به قوانین کار اشاره کرد و گفت: تغییرات قوانین موجب خواهد شد تا تصمیمات قضایی نیز متناسب با قوانین صورت گیرد.
علیپور در ادامه به عارضههای بیماری و یا حوادث ناشی از کار اشاره کرد و افزود: قبل از قانون مجازات مصوب سال ۹۱، حوادث ناشی از کار جرم نگاری شده بود اما پس از سال ۱۳۹۲ و در قانون جدید تمامی حوادث و بیماریها بر اساس نظریه کارشناسان بهداشتی علوم پزشکی و نظریه پزشکی قانونی بیماریهای ایجاد شده در حین کار نیز مشمول جرم نگاری و قانون مربوطه خواهد شد.
وی به انجام معاینات دوره ای اشاره کرد و افزود: با توجه با قانون موجود و حمایت عادلانه از نیروی کار و کارفرما مقرر شده است که اگر بیماری ناشی از نقص ایمنی و بهداشتی کارفرما باشد دادگاه رای به نفع نیروی کار خواهد داد و مشمول قانون این بخش خواهد شد.
میرزایی، فرماندار ساوه نیز در این جلسه گفت: در شرایط دشوار اقتصادی کنونی باید در راستای حمایت از تولید و اشتغال از لایه های انعطافی قانون به نفع سرمایه گذاران استفاده شود.
منصوری، نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: همدلی و همراهی مسئولان و فضایی که ایجاد شده موجب حمایت از تولید خواهد شد و نباید در چنین شرایطی شاهد معوقات در پرداخت حقوق کارگران باشیم چرا که معوقات کارگران امنیت کار را خدشه دار می کند.
اختلافات موجود بین برخی مدیران صنایع با نظام بانکی در خصوص نحوه پرداخت معوقات، مشکلات دریافت تسهیلات، مشکلات تامین وثایق بانکی، ابهامات موجود در خصوص قوانین کیفری و حقوقی در حوزه بیماری ها وحوادث ناشی از کار، تأکید بر رعایت اصول کار و آموزش، مطالبات معوقه قطعه سازان خودرو از خودروسازان و برخی مشکلات موجود در خصوص بدهی مالیاتی و تامین اجتماعی از جمله مهمترین موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
شهرک صنعتی کاوه در ۱۰ کیلومتری شهر ساوه، بزرگترین شهرک صنعتی کشور و یکی از قطبهای مهم صنعت در ایران به حساب میآید که در مساحتی بالغ بر سه هزار هکتار و با بیش از ۵۰۰ واحد کارخانه تولیدی مشغول به فعالیت است.
بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت میکنند.