پخش زنده
امروز: -
جشنواره سلامت غذا، ۲۵ تیر ۹۸ با رویکرد «ارتقای سطح سلامت غذا» برگزار میشود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی؛ با استناد به «سند ملی تغذیه و امنیت غذایی» منتشر شده از سوی دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امروزه کشور ما با انواع مشکلات تغذیهای مواجه است.
تغییر شیوه زندگی و الگوی مصرف غذا، رژیم غذایی ناسالم افراد و همچنین آمار رو به افزایش تهیه غذای روزانه افراد از فستفودها و توجه نداشتن به استفاده از محصولات سالم غذایی، زمینهساز شیوع روز افزون بیماریهای غیرواگیر مانند سکتههای قلبی و مغزی، افزایش فشارخون، دیابت، چاقی و انواع سرطانها شده که ضمن کاهش طول عمر افراد جامعه، هزینههای درمانی سنگینی را به کشور تحمیل کرده است؛ بنابراین در مسیر نیل به جامعه پویا و سالم، بهبود سیستم سلامت و کیفیت غذا در محصولات صنایع غذایی و مراکز خدمات غذایی از یک سو و ارتقای سواد تغذیهای شهروندان از سویی دیگر، از جمله اقدامات اساسی خواهد بود.
از این رو «جشنواره سلامت غذا» با رویکرد «ارتقای سطح سلامت غذا» با چشمانداز «دستیابی به جامعه سالم و پویا از طریق بهبود سیستم سلامت صنایع غذایی با نگرش استفاده از محصولات غذایی سلامت» در راستای «تغییر الگوی تغذیه و ارتقای سطح آگاهی، نگرش و فرهنگ تغذیه سالم در جامعه» و با هدف «شناسایی نشانهای پیشرو (برند) در تحقیق، توسعه و ارتقای سلامت محصولات غذایی و معرفی جدیدترین محصولات سلامت غذایی»، ۲۵ تیر با حضور مسؤولان بخش سلامت کشور برگزار میشود.
بهبود سیستم سلامت غذا، جز با ایجاد زنجیره سلامت غذایی؛ متشکل از صنایع کشاورزی تولیدکننده مواد اولیه، صنایع غذایی، رستورانها و مراکز خدمات غذایی متعهد به سلامت و در نهایت مصرفکنندگان (شهروندان و سازمانهایهای دریافتکننده خدمات غذایی) امکانپذیر نخواهد بود و واحدهای مذکور نقش سازندهای در پیشبرد اهداف طرح سلامت غذا، خواهند داشت.